Lifestyle Video's

Filmpje: Help, ik kan niet kiezen! (met Ask A Guy)

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Hi meiden! Ik heb een video met Tom van Ask A Guy opgenomen over hoe je keuzes kunt maken. We kennen het allemaal wel, het is soms zo lastig om een belangrijke beslissing te nemen! Tom geeft je in deze video tips hoe je tot een juiste beslissing kunt komen. Samen hebben we ook nog een video voor het kanaal van Tom (Ask A Guy) opgenomen. Die kun je hier vinden!

7 Comments

 • Reply
  hoi
  16 juli 2014 at 19:10

  Van welke winkel is je shirt? (:

  • Reply
   Charlotte
   16 juli 2014 at 19:34

   Het is een playsuit van Boohoo! Dus er zit ook nog een onderstukje aan 🙂

 • Reply
  chucky1012
  16 juli 2014 at 23:06

  Leuk en handig 😉
  Wat is je kapsel mooi lang.

 • Reply
  Marion
  17 juli 2014 at 12:56

  Leuke video! Denk dat het voor veel meiden kan helpen, vooral de boodschap dat er geen foute keuzes zijn. Heb zelf juist heel erg geleerd wie ik was en wat ik wou in de periode dat ik thuis zat omdat ik was gestopt met mijn studie.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  17 juli 2014 at 16:36

  Ik heb soms wel eens spijt van bepaalde keuzes (of juist dingen waarvoor in NIET gekozen heb) uit mijnverleden, maar uiteindelijk hebben al die goeie en slechte keuzes me nu wel gebracht waar ik ben en daar ben ik heel blij mee. Ik bekijk het dus maar positief 🙂

 • Reply
  Melissa
  17 juli 2014 at 19:02

  Leuke video en ook erg handig!

 • Reply
  Lily
  18 juli 2014 at 17:18

  Wow, Charlotte, je make-up is flawless, heel mooi!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.