Lifestyle Video's

Filmpje: Help, ik kan niet kiezen! (met Ask A Guy)

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Hi meiden! Ik heb een video met Tom van Ask A Guy opgenomen over hoe je keuzes kunt maken. We kennen het allemaal wel, het is soms zo lastig om een belangrijke beslissing te nemen! Tom geeft je in deze video tips hoe je tot een juiste beslissing kunt komen. Samen hebben we ook nog een video voor het kanaal van Tom (Ask A Guy) opgenomen. Die kun je hier vinden!

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. hoi zegt:

  Van welke winkel is je shirt? (:

  1. Het is een playsuit van Boohoo! Dus er zit ook nog een onderstukje aan 🙂

 2. Leuk en handig 😉
  Wat is je kapsel mooi lang.

 3. Leuke video! Denk dat het voor veel meiden kan helpen, vooral de boodschap dat er geen foute keuzes zijn. Heb zelf juist heel erg geleerd wie ik was en wat ik wou in de periode dat ik thuis zat omdat ik was gestopt met mijn studie.

 4. Ik heb soms wel eens spijt van bepaalde keuzes (of juist dingen waarvoor in NIET gekozen heb) uit mijnverleden, maar uiteindelijk hebben al die goeie en slechte keuzes me nu wel gebracht waar ik ben en daar ben ik heel blij mee. Ik bekijk het dus maar positief 🙂

 5. Leuke video en ook erg handig!

 6. Lily zegt:

  Wow, Charlotte, je make-up is flawless, heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.