Nagellak

NOTD: China Glaze Preppy Pink

Pinky Polish is net iets meer dan 2 weken in de lucht, en ik heb nog steeds geen enkele roze NOTD geplaatst! Het is dus de hoogste tijd.

Deze lak wilde ik zo ontzettend graag hebben! Hij was eventjes uitverkocht bij Transdesign, maar toen ik ging bestellen hadden ze hem weer! Preppy Pink is afkomstig uit de Glitter-collectie van China Glaze De kleur is redelijk gelijk aan wat je hier op de foto ziet. Hij brengt een beetje doorzichtig aan, maar volgens mij heb ik hier maar 2 of 3 laagjes gebruikt. Zoals je kan zien is hij dan keurig dekkend.

De glitters in Preppy Pink zijn vrij ‘chuncky’ . Het verwijderen van deze nagellak is dan ook een behoorlijk klusje. Glitter-nagellak kan je het beste verwijderen met pure aceton. Hier worden je nagels niet heel erg gelukkig van, maar het is de beste manier. Doordrenk een watje met aceton en druk deze ongeveer 10 seconden op de nagel. Ga verder naar de volgende nagel en doe hetzelfde. Als je alle nagels gehad hebt ga je proberen de nagels schoon te vegen. Ik gebruik dan vaak aceton en nagellakremover op acetonbasis. Het is even poetsen, maar uiteindelijk lukt het best.

Hoe lastig deze ook te verwijderen is, het blijft een gave kleur!

China Glaze Glitters zijn te koop bij Transdesign.com en kosten daar $3.20. Voor meer informatie over bestellen bij Transdesign kijk bij dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sanne zegt:

    Wooow dat is echt een hele mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.