Nagellak Reviews

Review: Essence Nail Polish Remover

Meestal gebruik ik nagellakremovers van huismerken. Dat kan van DA, Kruidvat Etos of zelfs Albert Heijn zijn. Toen ik onlangs bij Kruidvat was zag ik de nagellakremovers van Essence staan. Die removers hebben altijd een toegevoegde geur, waardoor ze lekkerder ruiken dan een gewone nagellakremover. Ik had er al eens eerder eentje gehad (met kersenlucht), maar aangezien ik tegenwoordig alleen maar removers met aceton gebruik, besloot ik de remover met kokos-vanille geur mee te nemen.

Tja.. Wat moet ik ervan zeggen… Hij ruikt lekker. Hij ruikt echt naar kokos en vanille, dat is zeker. Maar nagellak verwijderen? Daar is deze remover echt niet goed in. Zelfs bij een simpele cream nagellak moet ik boenen, en dan gaat het nog steeds heel moeizaam. Een beetje erg jammer dus. Voor zover ik mij kan herinneren was de variant met kersengeur niet zo dramatisch. Misschien dat ik die toch nog maar een keertje moet proberen…

Essence Nagellakremover is verkrijgbaar bij grotere filialen van Kruidvat en kost €0,99

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.