Nagellak

Swatch: The Body Shop – Apricot Kiss

Hoewel de zomer nog even op zich laat wachten, zou je op basis van mijn nagels momenteel denken dat we in augustus zitten. Knalgeel en neonkoraal zijn de afgelopen weken de revue al gepasseerd. Waarom zou ik wachten tot het zonnetje gaat schijnen? Vandaag laat ik jullie een andere vrolijke kleur zien, The Body Shop Apricot Kiss.

The Body Shop Apricot Kiss - 1

The Body Shop Apricot Kiss - 2

Bij de naam ‘Apricot Kiss’ had ik eigenlijk een wat meer oranje kleur verwacht, maar Apricot Kiss is juist meer okergeel. Ik vind zulke kleuren altijd wel gaaf om te dragen, zowel qua kleding als op mijn nagels. Het is niet een kleur die iedereen goed zal staan, maar bij een hele lichte huid (zoals de mijne) of juist een vrij donkere huid kan hij denk ik heel tof zijn!

The Body Shop Apricot Kiss - 3

Bij The Body Shop A Sunny Affair was ik al enthousiast over de dekking en de houdbaarheid, en gelukkig kan ik dat nu weer zijn! Wederom heb je slechts twee laagjes nodig en blijft de lak keurig een dag of 4-5 goed zitten. Yes, ook dit is weer een mooie voor het voorjaar. Ach, en die zon? Met zo’n kleurtje op je nagels heb je die helemaal niet nodig om je vrolijk te voelen!

The Body Shop Apricot Kiss – €6,00 (6,8 ml)
The Body Shop

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. oh. Wat een prachtige kleur!

 2. Wat een mooi zomers kleurtje! Heel vrolijk.

 3. Mooie kleur! Echt perfect voor de lente!

 4. Super mooi kleurtje. Ik krijg hier al helemaal de zomer kriebels van <3

 5. Wat heb je toch perfecte nagels, wauw! Een heel lief kleurtje voor de warme dagen die weer komen gaan <3

 6. Echt een heel leuk vrolijk kleurtje voor de lente! 🙂

 7. Wat een mooie kleur! Echt zomers!

 8. Lekker fel 😀

 9. Heel mooi en zeker voor de lente dagen die er dit weekend aan komen 😉

 10. anoniem zegt:

  Je hebt zo’n prachtige nagels, Charlotte! Wauw, echt jaloersmakend haha 🙂 Zou je nog eens een artikel willen maken met een verzameling foto’s “nails of the month”. Ik vind dat echt heel leuk om te zien en inspirerend voor momenten waarop ik niet weet wat ik op mijn nagels wil dragen 🙂

  Veel liefs x

 11. Wauw, lekker origineel & mooie kleur <3

 12. Prachtig kleurtje, word er spontaan vrolijk van.

 13. Wauw wat een prachtig kleurtje, perfect voor de lente!

 14. Wat een prachtige kleur!

 15. Wat een prachtige kleur, wauw, echt super mooi voor het voorjaar. Wat fijn dat hij zo lang blijft zitten! x

 16. Heerlijke zomerse kleur

 17. Wat een toffe kleur!

 18. Wauw, wat een prachtige kleur! Liefs Daphne

 19. Ik vind het echt een geweldig kleurtje! Onverwacht maar echt heel leuk.

 20. Ben weg van dat kleurtje. Krijg er al helemaal de zomerse kriebels van!

 21. Dat vind ik een superleuke kleur

 22. Wauw! wat een heerlijk zomers kleurtje

  X Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.