Fashion Video's

Video: 3x Office Outfits

Ik vertelde al een paar keer dat er een hele andere video aan zou komen dan ik anders maak, en vandaag kunnen jullie het resultaat zien! In de video van vandaag laat ik jullie drie outfits zien die ik naar kantoor draag. Bij het kantoor waar ik werk wordt redelijk casual kleding gedragen (vandaar de spijkerbroek), maar ik heb er ook een wat formelere outfit bij gedaan. Enjoy!

Elke vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Nagellak: Claire’s Pastel Neons
Lipgloss: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Candy Shimmer

Outfit 1

 • Jasje: Zara
 • Top: Vero Moda
 • Jeans: H&M (Shaping)
 • Laarsjes: Russel & Bromley
 • Ketting: Angela Caputi
 • Oorbellen: merk onbekend, gekocht bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam

Outfit 2

 • Jasje: Ted Baker
 • Top: Zara
 • Rok: L.K. Bennett
 • Ballerina’s: Lanvin
 • Ketting: Marc by Marc Jacobs
 • Oorbellen: Forever 21

Outfit 3

 • Jasje: Zara
 • Top: Zara
 • Jeans: Zara
 • Ballerina’s: Lanvin
 • Oorbellen: Loavies

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Leuke outfit met de perfecte accesoires!
  De juiste items met elkaar gecombineerd!
  Zo een video is fijn om te zien.

  Xoxo

 2. Hele mooie office outfits laat je zien! Ik voel mij laatste tijd steeds meer aangetrokken tot wat zakelijkere kleding, dus dit filmpje komt als geroepen! Outfit 1 en 3 zijn absoluut mijn favoriet <3 Zeker vaker doen dit soort outfit video's, vind ik altijd heel inspirerend om te zien!

 3. Leuke video!

 4. leuke video! Ik vind persoonlijk de laatste outfit erg mooi bij je staan! X

 5. laura zegt:

  superleuk!!! zou je dit ook een keer met sportoutfits willen doen?

 6. Die laarsjes uit je eerste outfit vind ik erg mooi!

 7. Leuke video! Is weer eens wat anders 🙂

 8. merel zegt:

  Outfit 2 vind ik erg truttig. Zeker met platte schoenen ook helemaal niet flaterend.
  De andere outfits vind ik erg leuk! Vooral outfit 3 is leuk.

 9. suus zegt:

  Heel leuk alledrie! Eerste reactie was dat ik niet zo snel spijker aan zou doen maar je geeft zelf al aan dat het prima kan.

 10. Loved it! Ik ben gek op tijdloze, ietswat zakelijke kleding, het straat iets klassieks uit wat ik geweldig vind. Leuk gedaan hoe je toch wat kleur hebt weten toe te voegen aan formele outfits, want het kan snel toch al wel een beetje saai worden met alleen zwart en grijs haha. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.