Fashion Video's

Video: 3x Office Outfits

Ik vertelde al een paar keer dat er een hele andere video aan zou komen dan ik anders maak, en vandaag kunnen jullie het resultaat zien! In de video van vandaag laat ik jullie drie outfits zien die ik naar kantoor draag. Bij het kantoor waar ik werk wordt redelijk casual kleding gedragen (vandaar de spijkerbroek), maar ik heb er ook een wat formelere outfit bij gedaan. Enjoy!

Elke vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Nagellak: Claire’s Pastel Neons
Lipgloss: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Candy Shimmer

Outfit 1

 • Jasje: Zara
 • Top: Vero Moda
 • Jeans: H&M (Shaping)
 • Laarsjes: Russel & Bromley
 • Ketting: Angela Caputi
 • Oorbellen: merk onbekend, gekocht bij Parisienne in de Berenstraat in Amsterdam

Outfit 2

 • Jasje: Ted Baker
 • Top: Zara
 • Rok: L.K. Bennett
 • Ballerina’s: Lanvin
 • Ketting: Marc by Marc Jacobs
 • Oorbellen: Forever 21

Outfit 3

 • Jasje: Zara
 • Top: Zara
 • Jeans: Zara
 • Ballerina’s: Lanvin
 • Oorbellen: Loavies

10 Comments

 • Reply
  chucky1012
  7 maart 2015 at 07:30

  Leuke outfit met de perfecte accesoires!
  De juiste items met elkaar gecombineerd!
  Zo een video is fijn om te zien.

  Xoxo

 • Reply
  Svenja
  7 maart 2015 at 08:40

  Hele mooie office outfits laat je zien! Ik voel mij laatste tijd steeds meer aangetrokken tot wat zakelijkere kleding, dus dit filmpje komt als geroepen! Outfit 1 en 3 zijn absoluut mijn favoriet <3 Zeker vaker doen dit soort outfit video's, vind ik altijd heel inspirerend om te zien!

 • Reply
  Minke
  7 maart 2015 at 09:44

  Leuke video!

 • Reply
  Lina
  7 maart 2015 at 10:22

  leuke video! Ik vind persoonlijk de laatste outfit erg mooi bij je staan! X

 • Reply
  laura
  7 maart 2015 at 10:28

  superleuk!!! zou je dit ook een keer met sportoutfits willen doen?

 • Reply
  Margot
  7 maart 2015 at 12:05

  Die laarsjes uit je eerste outfit vind ik erg mooi!

 • Reply
  Amanda
  7 maart 2015 at 20:18

  Leuke video! Is weer eens wat anders 🙂

 • Reply
  merel
  8 maart 2015 at 16:49

  Outfit 2 vind ik erg truttig. Zeker met platte schoenen ook helemaal niet flaterend.
  De andere outfits vind ik erg leuk! Vooral outfit 3 is leuk.

 • Reply
  suus
  8 maart 2015 at 22:55

  Heel leuk alledrie! Eerste reactie was dat ik niet zo snel spijker aan zou doen maar je geeft zelf al aan dat het prima kan.

 • Reply
  Chinouk
  9 maart 2015 at 19:55

  Loved it! Ik ben gek op tijdloze, ietswat zakelijke kleding, het straat iets klassieks uit wat ik geweldig vind. Leuk gedaan hoe je toch wat kleur hebt weten toe te voegen aan formele outfits, want het kan snel toch al wel een beetje saai worden met alleen zwart en grijs haha. Top!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.