Nagellak

NOTD: Orly Pixie Dust

Ik had tot een tijdje geleden nog nooit van Orly gehoord. Inmiddels weet ik gelukkig wel beter. Wat een leuk merk! Op een gegeven moment kwam ik swatches tegen van hun Once Upon A Time-collectie. Deze collectie is volledig geïnspireerd door sprookjes.
Er zaten mooie kleurtjes tussen, maar voor mij sprong Pixie Dust er echt uit. Ik draag graag grijsblauwe kleren, maar heb eigenlijk nog nooit zo’n tint nagellak gehad!

Hij is echt grijsblauw met hele kleine zilveren glittertjes. Zoals de kleur op de foto te zien is, is hij in het echt ook. Het aanbrengen ging makkelijk. Het kwastje was prettig, en de formule is prima. Bij het aanbrengen lijkt het eerst alsof hij niet dekt, maar ik heb hier twee lagen gebruikt, en hij is volledig gedekt. Hij bleef goed zitten en chipte nauwelijks.

Orly is in Nederland te koop bij o.a. Orly Nederland en kost daar €10,95. Ook is Orly te koop bij Transdesign.com voor $3.75.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.