Nagellak

Swatch: Rimmel – Disco Fever (#31daysofsparkle)

Zo, dat waren een hele berg glitterlakken deze maand! Je kunt ze allemaal hier terugkijken, mocht je nog wat inspiratie voor je nagels voor vanavond op willen doen. Mocht je nog geen geschikte nagellak hebben kunnen vinden, dan heb ik op de valreep nog een tip die je gewoon in de drogisterij kunt vinden. Kijk mee om Rimmel Disco Fever te zien, een lak uit de Glitter Bomb-serie.

Rimmel Disco Fever 006

Rimmel Disco Fever 007

Rimmel Disco Fever is een glittertopcoat met vierkante holografische glitters. Ik heb veel holografische topcoats gezien, maar zo’n soort had ik nog niet! De vierkante glitters doen me trouwens ook echt aan een discobal denken. Ik heb hem nu aangebracht over OPI I Carol About You, maar als je echt wilt schitteren zou je hem ook kunnen gebruiken over een zilveren lak. Dat staat zonder twijfel ook prachtig!

Rimmel Disco Fever 008

Er zitten behoorlijk veel glitters in deze lak en zoals je op mijn wijsvinger kunt zien komt er behoorlijk veel van het kwastje af. Ik vond iets minder glitters wat mooier staan, dus heb bij de andere vingers iets minder van de lak gebruikt. Normaal ben ik niet zo’n liefhebber van paarse tinten, maar in combinatie met Rimmel Disco Fever vind ik het geweldig staan!

Zo, en dat waren de glitterlakken voor dit jaar. Hebben jullie al bedacht welke nagellak je gaat dragen voor Oudejaarsavond? Ik draag verrassend genoeg geen glitters, maar heb mijn nagels gisteravond voorzien van een subtiele nail art. Ik denk dat ik voorlopig wel even uitgeglitterd ben, hihi. Of nou ja, stiekem kan ik er gewoon geen genoeg van krijgen, dus ik zal in het nieuwe jaar weer met een aantal spannende glitters in de weer gaan. Voor nu wens ik jullie een fijne jaarwisseling en een gelukkig nieuw jaar!

Verkrijgbaarheid
Rimmel Disco Fever kost €6,99 en is verkrijgbaar bij drogisterijen als Etos, Kruidvat en DA.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Zo dat ziet er schitterend uit 😉

 2. Prachtig 😀

 3. Wauw! Mooi lakje. Minder glitters staat inderdaad leuker!

 4. Wauw, vierkante glittertjes zijn weer eens wat anders, leuk!

 5. Wat een tof lakje! Lekker feestelijk ook!

 6. Wat een mooi lakje. Het ziet er uit als dwarrelende stukjes confetti, alleen dan voor je nagels. Heel toepasselijk!

 7. Wat een toffe glitter nagellak om de challenge mee af te sluiten. Leuk om te zien dat dit vierkante glittertjes zijn. Ik wens je een hele fijne jaarwisseling!

 8. Deze is echt heel mooi! Love it. X

 9. Wat een grappig lakje! Ik heb zelf net een liquid sand lakje op gedaan voor vanavond.

 10. oh wat een mooi lakje!

  liefs
  Karlien

 11. Leuke nagellakje is dat, die was mij helemaal niet opgevallen! Alvast een fijne jaarwisseling xx

 12. lizzy zegt:

  Fijne jaarwisseling en het beste voor 2015 gewenst!!

  xoxoxo

 13. Weer een heel mooi gedaan! Ik wens jou en jouw familie een geweldige jaarwisseling toe!

  Xo

 14. wat ontzettend leuk zeg die vierkante glittertjes! Fijne jaarwisseling!

 15. mooie combie 😀

 16. Toch wel een bijzonder lakje zeg 🙂

 17. Wat een leuke en vrolijke nagellak!

 18. Ik hou meer van ronde glitter, maar de kleurencombinatie is wel tof!

 19. Dit vind ik echt een prachtige combinatie!! Ik ben dan ook echt gek op paarse nagellak en ook nog eens op glitters dus dit kon niet misgaan…
  Ik vind het er trouwens mooi uit zien dat de glitters vierkant zijn! Geeft het iets bijzonders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.