Overig

Sunday Nibbles: Week 15

Vandaag begin ik met iets nieuws op Pinky Polish! Soms kom ik interessante dingen tegen die ik graag met jullie zou willen delen, maar niet genoeg zijn voor een heel artikel. In de wekelijkse Sunday Nibbles vinden jullie een overzichtje van de artikelen, filmpjes en andere nieuwtjes die ik jullie niet wil onthouden. Kant-en-klare hapjes om op zondagmiddag van te genieten!

 • De Waarheid Over Vitamine D (Lushious Beauty)
  Toen ik dit artikel las zat ik juichend achter mijn computer. Ik heb zelf een grote hekel aan de zon , maar krijg vaak te horen “Ga nou eens lekker de zon in, dat is goed voor je!”. Nee bedankt! Zonnen is niet gezond en dat leggen Debbie en Dr. Jetske Ultee even haarfijn uit in dit artikel. Een must-read voor elke zonaanbidder!
 • Vintage Make-Up… I Love It! (YouTube – Lisa Eldridge)
  Al eerder schreef ik een artikel over één van mijn favoriete YouTube-guru’s Lisa Eldridge. Deze visagiste heeft een geweldig YouTube-kanaal dat echt de moeite waard is! Afgelopen week is zij begonnen aan een serie video’s die helemaal in het teken staan van vintage make-up. In de bovenstaande video laat ze haar collectie vintage make-upproducten zien. Het is geweldig om op deze manier een glimp op te vangen van de geschiedenis van make-up! Bekijk ook deze video van haar, waarin ze samen met Madeleine Marsh (een grote verzamelaar van vintage cosmetica) allerlei cosmetica-gerelateerde items uit de jaren ’20-’30 voorbij laat komen.
 • MAC Semi-Precious Collection For Summer 2011 (Temptalia)
  Het duurt altijd eventjes voordat er duidelijke informatie is over nieuwe MAC-collecties, maar in dit artikel worden alvast de producten beschreven die wij in de Semi-Precious-collectie kunnen verwachten (helaas nog geen foto’s!). Deze collectie werd geïnspireerd door edelstenen en bevat naast een aantal interessante make-upproducten ook een flink aantal LE-kwasten. Mineralize-liefhebbers kunnen hun hart ophalen aan deze collectie, want ook zullen er Mineralize-oogschaduws en Skinfinishes worden uitgebracht. Yay! Naar verwachting zal de Semi-Precious-collectie in juli verkrijgbaar zijn.
 • Het is Officieel, Urban Decay Komt Naar Nederland!!!! (Lushious Beauty)
  Ja, jullie lezen het goed! Het gerucht deed al een tijdje de ronde, maar nu ga het echt gebeuren: Urban Decay gaat in Nederland verkocht worden. Vanaf maandag 18 april (morgen!) zal het volledige Urban Decay-assortiment verkrijgbaar zijn bij Sephora Rotterdam en Den Haag. Bij de andere filialen zullen alleen de setjes (palettes?) verkrijgbaar zijn. Ik ben dol op dit merk en ik kan jullie het van harte aanbevelen. Ga je morgen shoppen? De Primer Potion, 24/7 Glide-on Eye Pencils en de palettes zijn wat mij betreft de moeite waard!
 • China Glaze Tronica (Webshop – Enchantra)
  Als laatste wil ik jullie er even op wijzen dan de Tronica-collectie van China Glaze inmiddels verkrijgbaar is bij de webshop Enchantra. Liefhebbers van holo-lakjes opgelet, want dit is echt een collectie voor jullie!  Ik was in eerste instantie van plan de gehele collectie in huis te halen, maar gezien mijn overschot aan holo’s (en de enorme Kruidvat-hauls van de afgelopen weken) laat ik ze voorlopig eventjes aan mij voorbij gaan. Voorlopig…

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Leuk en handig artikel;D

 2. dit is echt handig! 😀

 3. Wat een leuk en handig artikel is dit!

 4. Wow handig artikel 😀 dankje! ^^

 5. Joanne zegt:

  Leuk artikel zeg!

 6. Ah superleuk zo'n artikel, goed bezig Charlotte! 😉

 7. Super leuk rubriek 🙂 Al deze artikelen heb ik al gelezen, dus niet veel nieuws voor mij 😛

 8. Leuk rubriek, het is weer eens wat anders.

  Lisa Elridge volg ik ook, ik vond het filmpje ook echt geweldig. Een andere tip hiervan is de look die ze maakte met Biba producten!

 9. Leuk, zoiets nieuws! Ik vind het leuk als dit vaker terugkomt 🙂

 10. Sylvia zegt:

  Super geschreven en ook ik houd niet zo van de zon, maar denk er nog wel eens bij dat het lichaam ook wel aangeeft of het iets positiefs aan je gezondheid bijdraagt of niet. Zo zie ik aan mijn hubbie dat hij er echt van opleeft om als het zonnetje er is er een half uurtje in te gaan zitten. Mijn meiden ongeveer een kwartiertje en ik blijf er liever uit. En ja totaal verschillende huidtypes.
  Ik heb me wel overgeven aan de tronica en we hebben nu 9 van de 12 lakjes en daar houden we het bij. Er zitten een aantal geweldig mooie tussen 😀
  liefs, Sylvia

 11. Leuk idee! Ik kan alleen helaas van de video's de links niet openen. 🙁

 12. Ik heb me gelijk heel de avond vermaakt met de filmpjes over Vintage Make-up, die vrouw is ZO geweldig! <3 Thanks 4 sharing…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.