Nagellak

Swatch: Essence – Can’t Cheat On Me

In mijn shoplog zagen jullie dit lakje al eventjes voorbij komen en daar suggereerde ik hoopvol dat Essence Can’t Cheat On Me een eventuele dupe voor Gosh Holographic zou zijn. Inmiddels ben ik tot de conclusie gekomen dat deze twee lakken wel degelijk van elkaar verschillen. Hoe dan ook, Can’t Cheat On Me is een mooie uitbreiding van het Essence-assortiment!

Can’t Cheat On Me is een lichtgrijs/zilver lakje met prachtige glitters. Ik ben er nog niet helemaal uit wat voor soort lakje dit nou is. Is het een holo? Of is het juist een ‘gewoon’ glitter-lakje? Als ik de foto’s zo zie stem ik toch voor holo, aangezien in de zon de glitters prachtig uitkomen. Nee, dit is absoluut geen Gosh Holographic-dupe, maar hij is wel mooi.

Ik had verwacht dat Can’t Cheat On Me slecht zou dekken, maar wederom heeft Essence mij weten te verrassen. 2 laagjes waren ruim voldoende! Bovendien was ook dit lakje vrij snel droog, dus het lijkt erop dat Essence hun lakjes aanzienlijk heeft verbeterd.

Yep, ik ben fan van deze kleur! Ik had ‘m misschien liever nog iets meer holografisch gezien, maar voor de prijs (€1,29) hoor je mij niet klagen.

Essence Can’t Cheat On Me kost €1,29 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Essence.

Dit vind je misschien ook leuk...

29 reacties

 1. Oh wauw, wat een prachtige lak!

 2. Caitlin zegt:

  Wauw, echt heel mooi. Ben ik blij dat ik hem gisteren voor mijn verjaardag heb gekregen. 😀

 3. Wat een onwijs mooie lak! Echt een eyecatcher 😀

 4. die is echt super mooi!

 5. Ik vind hem echt mooi 🙂

 6. Echt een heel mooi kleurtje!

 7. hij lijkt wel holo, en bij de blog van marjolein, sup ketchup, zei ze dat ie holo was! alleen niet súper erg volgens mij.

  1. SupKetchup meldt zich :p Hij is inderdaad holo! 😀 Maar een stuk minder dan die van Gosh, het lijkt ook een hele andere structuur. Maar ik vind hem persoonlijk super mooi! Ook als laagje over een zwart lakje 🙂

 8. Het is een leuk lakje, maar ik denk dat ik hem niet ga kopen.. Ik heb toch al ruim 300 potjes en dan ga ik liever voor Catrice 😀

 9. tessa zegt:

  wauw ziet er echt mooi uit

 10. O my! Wat een mooi lakje.

  x

 11. <3 voor dit lakje!

 12. Desirée zegt:

  Hijs echt tof 🙂 Ik was ook blij verrast met hoe snel hij droog was! Supergoed van Essence!

 13. erg mooi lakje:)

 14. Karen zegt:

  Wow mooi lakje, ik ga hem denk voor deze zomer kopen

 15. Wat een gaaf lakje 😀

 16. die ga ik morgen direct kopen!

 17. Astrid zegt:

  Mooie kleur!

 18. erg mooi 😀

 19. Ik vind hem prachtig, als ik hem tegenkom, mag hij zeker mee in mijn mandje!

 20. a1001addictions zegt:

  Ik vind het een mooi lakje, het heeft wel iets!

 21. hij is echt prachtig.

 22. Eline Duijkers zegt:

  wauw! deze is echt heel mooi. die ga ik halen 🙂

 23. eeen heel mooi lakje, ik denk dat ik die ook moet gaan halen

 24. Wauw wat een prachtig lakje!!

 25. sharon zegt:

  wauw, dit is écht een mooi lakje!

 26. Wat een leuke lak!

 27. Vind het echt een heel erg mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.