Make-up Tips

Beauty: Het beste van het beste

Als blogger vind ik het geweldig om nieuwe beautyproducten uit te proberen, maar ik merk dat er een paar productcategorieën zijn waar ik hét ultieme product voor mij gevonden heb en ik eigenlijk niet verder voor hoef te zoeken. Het beste van het beste en er kan gewoon niks tegenop. Welke toppers dat zijn? Dat ga ik aan jullie laten zien!

Beste van het Beste - 5

Collection Lasting Perfection Concealer
Met mijn zeer lichte huid is het sowieso al een uitdaging om een concealer in een geschikte kleur te vinden, maar het is al helemaal een uitdaging om een concealer in de geschikte kleur én perfecte substantie te vinden. Oh, en een fijn prijskaartje word ook nog wel gewaardeerd! Nou, die heb ik gevonden. Deze concealer is voor mij fantastisch. Hij is precies de goede kleur (Fair, de lichtste), doet het goed onder mijn ogen, op puistjes en blijft de hele dag perfect zitten. Helaas niet te koop in Nederland, maar elke keer als ik naar Londen ga neem ik er standaard een stuk of drie weer mee naar huis. Voor £4.19 (ongeveer €5,00) is het een fijn product, maar ik zou er met plezier het veelvoudige betalen omdat hij zo goed is.

Beste van het Beste - 6

Sally Hansen Insta-Dri Anti-Chip Top Coat (REVIEW)
Als je graag nagellak draagt is sneldrogende top coat sowieso al een life changer, aangezien je nooit meer hoef te wachten totdat je nagellak eindelijk droog is. Serieus. Sinds jaren gebruik ik steevast deze van Sally Hansen en ik wil eigenlijk niks anders meer. Hij is makkelijk verkrijgbaar, geeft een mooie glans, droogt supersnel en is regelmatig met korting te koop. Héél af en toe probeer ik nog weer eens een andere, maar ik kom altijd weer terug bij Sally <3.

Beste van het Beste - 2

The Body Shop Body Butter
The Body Shop is echt hét merk voor Body Butters. Beter dan deze ga je ze niet vinden! Nou ben ik door mijn werk stiekem een beetje bevooroordeeld, maar op basis van reviews van anderen kan ik met zekerheid zeggen dat ik niet te enige ben. Ze ruiken lekker, zitten bomvol goede boters en maken écht verschil voor je huid. Eigenlijk zit je met elke geur wel goed, maar mijn persoonlijke favorieten zijn Shea, Olive, Honeymania en Wild Argan Oil.

Beste van het Beste - 8

Max Factor False Lash Effect Mascara
“Goh, mag ik vragen welke mascara jij gebruikt?” of “Huh, draag jij nepwimpers?” zijn vragen die mij regelmatig gesteld worden. Nou moet ik wel toegeven dat ik gezegend ben met een paar volle wimpers (thanks mama!), maar er zijn nog verrassend weinig mascara’s die er echt wat moois van kunnen maken. Behalve Max Factor False Lash Effect. Twee flinke lagen en ik kan weer wapperen met mijn wimpertjes. Ik denk dat ik meer dan 10 stuks van deze mascara heb opgemaakt en er zal voorlopig ook geen einde aan komen. Deze is gewoon purrrrrfect.

Beste van het Beste - 3

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Candy Shimmer (REVIEW)
Ik was nooit echt een trouwe gebruiker van lipgloss of lipstick, totdat Clarins de awesome Instant Light Natural Lip Perfector in de kleur Candy Shimmer uitbracht. Voor die tijd gebruikte ik al een paar andere tinten van dit fijne product, maar de kleur Candy Shimmer is gewoon een match made in heaven. Hij past perfect bij mijn huid en haar, geeft een mooie glans en haalt mijn hele look op zonder de boel te overstemmen. Benieuwd naar de lipgloss die ik in en video draag? De kans is 95% dat het dit pareltje is.

Beste van het Beste - 4

Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum (REVIEW)
Dit is echt dé musthave als je graag winged eyeliner draagt (of als je juist wat minder handig met eyeliner bent). Intens zwarte substantie, perfecte houdbaarheid en dat kwastje. OMG, dat kwastje. Je zou even denken dat het een viltstiftpuntje is, maar het is juist een perfect kwastje van echte haartjes dat flexibel meebeweegt tijdens het aanbrengen. Deze moet je hebben, geloof me.

Beste van het Beste - 7

L’Oréal Express Oogmake-up Remover (Waterproof)
Toen ik net begon met make-up dragen vond mijn moeder het belangrijk dat ik mijn make-up er aan het einde van de dag weer afhaalde (thanks mama!), dus kocht ze deze oogmake-up remover van L’Oréal voor me. Dat was meer dan 10 jaar geleden en nu gebruik ik hem nog steeds. Deze is mild, verwijdert de laatste restjes oogmake-up perfect én hij laat geen vet laagje achter. Dat laatste vind ik zo belangrijk! Yep, ik en deze remover zijn al lang dikke vriendjes.

Zo, in deze productcategorieën ben ik voorzien! Noem het Holy Grails of noem het ultieme favorieten, deze producten zijn in elk geval geweldig. Welke producten zijn voor jou het beste van het beste? Laat het weten bij de comments, ik ben benieuwd!

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

 1. Ik kende eigenlijk alleen de lipgloss van Clarins, ook grote favoriet van mij! De andere producten ga ik zeker een kijkje naar nemen! Leuk om dit zo in een artikel te verwerken.

 2. Leuk, om even jouw holy grails op een rijtje te zien. Volgens mij zijn tot nog toe de enige beste van het beste de Shu Uemura wimperkruller. Ik heb daarbij opgebouwd van goedkoop naar duur, maar dit was het enige product wat ik echt miste op vakantie dus die vind ik echt de bom. Verder nog twee The Body Shop producten, de kamille eye en lip make up remover en uiteraard de bodybutters. Daarbij is mijn favoriete geur Shea, lekker neutraal ruikend en verzorgend.

 3. Wat een super handig artikel! Deze items ga ik toch even goed onthouden 😉

 4. De Insta Dri van Sally Hansen is ook een van mijn favoriete topcoats! Droogt supersnel en lekker vloeibaar. En de bodybutter van TBS in Shea en Olive; inderdaad! De olive ruikt lekker fris en is minder vettig dan de Shea. Shea ruikt goddelijk en perfect voor een droge winterhuid. Leuke favorieten!

 5. De Insta Dri van Sally Hansen is ook een van mijn favoriete topcoats! Droogt supersnel en lekker vloeibaar. En de bodybutter van TBS in Shea en Olive; inderdaad! De olive ruikt lekker fris en is minder vettig dan de Shea. Shea ruikt goddelijk en perfect voor een droge winterhuid. Leuke favorieten!

 6. Dat ziet er allemaal heel goed uit!
  Ik hou ook van een remover voor de ogen.
  Hele mooie favoriete producten en fijn dat je dit met ons deelt 😉

 7. sally hanssen droog-lak moet ik ook eens uitproberen. Concealer van Collection gaat bij mij altijd in de lijntjes zitten, ik zal hem nooit meer kopen 🙁

 8. Handig artikel zeg 🙂 Er staan echt veel mooie producten tussen.

 9. Ik word hier zo hebberig van :’) De body butters van TBS zijn ook groot favoriet! De rest wil ik allemaal nog wel proberen!

 10. Mooie favorieten!

 11. Ben benieuwd naar die eyeliner, hij klinkt heel goed! Insta-Dri en de concealer van Collection vind ik ook erg fijn :D.

 12. Leuk artikeltje! Het is wel eens fijn om te weten wat je nu echt dé beste producten vindt. Ze lijken allemaal erg fijn, jammer dat die concealer niet in België of Nederland te koop is!

 13. Jeetje, wat handig dit!

 14. Jaa, de body butters ben ik sowieso al super fan van!
  Naar die topcoat ben ik wel heel benieuwd!

 15. Voor mij is de moroccanoil light treatment echt een musthave en de paarse nagellakremover van OPI. En de lippenbalsem van bobbi brown vind ik ook echt een topper die ik weer keer op keer zou kopen.

 16. Ik wil de top coat van Sally Hansen nog altijd eens proberen! Liefs’ Iris

 17. De sneldrogende topcoat van Sally Hansen heb ik door jou gekocht, en ik ben er dol op! De collection 2000 concealer is inderdaad perfect.

 18. Erg mooie producten!

 19. Leuk om te lezen! Ik lees vaker dingen over die Sally Hansen topcoat. Ik ben verliefd op m’n sechevite maar ben toch ook wel benieuwd naar deze. Ga hem zeker eens proberen!

 20. die concealer moet ik echt eens proberen!

 21. Stuk voor stuk prachtige producten!

 22. Leuk om te zien wat jij fijn vind. Ik zelf gebruik de collection concealer ook steeds met plezier ^^ x

 23. Wat leuk om ter zien! Ik ben ook helemaal gek op de body butters van The Body Shop.

 24. Die eyeliner is bijna het proberen waard! ZIet er zo mooi uit maar het lukt niet een mooie wing te maken.

 25. De Sally Hansen topcoat is ook bij mij met stip nummer 1. Ik vind hem ontzettend fijn werken. Net wat je zegt geeft hij een prachtige glans en hij droogt razendsnel op.

 26. Hele mooie producten!

 27. Wat een leuk artikel, veel ken ik er al, toppers! 🙂

 28. Ik ben ook fan van mascara’s van Max Factor, maar niet deze. Ik vind het borsteltje veel te groot en te breed, waardoor ik er altijd mee morste. Ik gebruik nu de Max Factor Masterpiece én 2000 calorie mascara.

 29. Porefessional primer van Benefit en prep+prime translucent powder van MAC 🙂 They work like a charm!

 30. Yep, aan de body butters van The Body Shop kunnen er weinigen tippen! Die met moringa en shea zijn mijn favoriet.

 31. Met de bodybutters van TBS, de mascara en oogmake-up remover ben ik het helemaal eens! De concealer van Collection wil ik zó graag nog eens proberen.

 32. TBS body butter for the win! Hiervan maak ik elk jaar wel een aantal potten leeg. Verder vind ik de Falsies mascara van Maybelline en Clump Defy van Max Factor geweldig, die kocht ik al verschillende keren opnieuw.

 33. Maxfactor false lash effect is ook een holy grail van mij! Hij is ook perfect voor mij XOXO

 34. Die concealer moet ik echt eens proberen, lijkt me geweldig! Mijn eerste Bodyshop bodybutters zijn naar me onderweg. Ik kan niet wachten om ze te proberen!

 35. Leuk om de producten te zien die vaak worden gebruikt. Dat is altijd een erg goed teken. Ik vind het zo jammer dat de eye-liner niet nederland te koop is. Ik zou het zo graag willen uitproberen.

 36. Danique zegt:

  Wat een handig artikel. Ik ben ook groot fan van de Body Butters van TBS. Heerlijk!

 37. Ik ken alleen de nagellak en body butters. Beide heel erg fijn!
  Ben na dit artikel ook nog wel nieuwsgierig geworden naar de eyeliner en mascara.

 38. Dit is nou echt een handig en fijn artikel! De lip perfector van Clarins gebruik ik ook graag. Zelf heb ik kleur 01 Rose Shimmer. Ook de eyeliner van Physicians Formula (geen apostrof in de naam!) bevalt me wel. Artdeco heeft ook zo’n eyeliner met kwastpuntje trouwens. Die mascara van Max Factor moet ik ook nog eens proberen!

 39. Fijn lijstje! Zou je misschien een keer een artikel willen doen over beauty tips voor roodharigen? Het kan moeilijk zijn om mooie make-up te vinden voor rossige meiden (zoals ikzelf..). Bijvoorbeeld goede kleur concealer/foundation, lipkleur, oogschaduw die mooi staat en niet alsof iemand je een blauw oog heeft geslagen, etc :).

 40. Altijd leuk om te lezen, ultieme Holy Grails!

 41. Bianca zegt:

  Dankzij jou heb ik de topcoat van Sally aangeschaft en ik wil nooit meer iets anders! 🙂 Shea is een heerlijke geur, ik gebruik nu een handcreme van TBS met shea, heerlijk!

 42. Flora zegt:

  Ik kocht ondertussen al de max factor mascara, clarins lipgloss en sally hanssen nagellak op jouw aanraden! Ik vind ze ook alle drie super goed!

 43. Suzanne zegt:

  De concealer van collection heb ik deze zomer gekocht toen ik in London was, maar ik moet hem maar eens wat vaker gaan gebruiken. Ik ben wel heel benieuwd naar de sally hansen insta-dri, even afwachten dat die in de aanbieding is en dan ga ik hem eens proberen! Ondertussen heb ik al bij zoveel bloggers erover gelezen.

  Zelf ben ik erg blij met mijn balmi lippenbalsem, andere lippenbalsems maken mijn lippen eventjes vettig, maar ze zijn al snel weer droog. Balmi houdt mijn lippen een stuk langer vettig en hij heeft ook nog eens een lekkere geur (ik heb de strawberry-variant) en een mooie verpakking!

 44. Door jou ben ik ook de False lash effect mascara gaan gebruiken en ik ben fan!! Ik vind het zo’n fijne mascara dat ik er al heel veel heb opgemaakt haha! Die concealer wil ik nog wel eens proberen!

 45. selda zegt:

  Ik ben benieuwd de lipgloss! Mascara van YSL shocking geeft super veel drama! als ik die op hebt vraagt iedereen of ik nepwimpers draag. Concealer van Estee Lauder double wear, paintpot van mac in painterly, blush van Mac in Margin, highliter van Bobbi Brown Shimmerbrick in beige, mac lipstick in faux. Tot slot kokosvet om make-up af te halen! Dit zijn mijn holy grails!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.