Make-up Reviews

Review: Make Up Store Lipstick – Mood

 

Een tijdje geleden liet ik jullie al een aantal producten van Make Up Store zien. Ik ben niet alleen groot fan van de oogschaduws en oogpotloden, maar ook de lipsticks vind ik erg fijn. Ik heb inmiddels drie Make Up Store-lipsticks in mijn stash, dus het leek mij de hoogste tijd om ze aan jullie te showen. Vandaag begin ik met één van mijn favoriete kleuren, Mood!

De reden waarom ik zo dol op de lipsticks van Make Up Store ben, is omdat ze zo ontzettend romig zijn. De structuur van de lipsticks is bijna als een balsem! Volgens de omschrijving is in de lipstick onder andere avocado-olie, bijenwas en sheaboter verwerkt. Deze ingrediënten zorgen er samen voor dat je lippen goed verzorgd worden. Mood is, net als mijn andere MUS-lipsticks een cream-lipstick. Er zijn ook andere finishes verkrijgbaar, dus ik ga er vanuit dat de structuur onderling een beetje kan verschillen.


Ik vind de kleur van deze lipstick perfect! Het is zo’n ideale kleur roze die bijna overal bij kan. Hij is niet enorm dekkend, maar dat vind ik in dit geval juist wel prettig. Ik heb genoeg sterk gepigmenteerde lipsticks, maar ik merk dat ik ze niet zo vaak draag, omdat ze al snel too much zijn bij een look. De houdbaarheid van deze lipstick is niet uitzonderlijk goed en dat is voornamelijk te wijten aan de balsem-achtige structuur. Na een paar uur zal je hem zeker opnieuw aan moeten brengen. Toch laat deze lipstick een soort stain achter op je lippen, waardoor er toch nog een beetje kleur achterblijft.

Het nadeel van deze lipsticks is de geur en de bijbehorende smaak. Ze hebben namelijk allemaal zo’n typische ouderwetse lipstickgeur! Ik ben daar zelf niet echt dol op, maar de mooie kleur en de fijne structuur maken gelukkig weer veel goed. Een ander minpuntje is de prijs. Voor één lipstick betaal je €17,00, en dat is stevig aan de prijs. Het is absoluut een fijne lipstick, maar hij had van mij iets goedkoper mogen zijn.

De lipsticks van MUS mogen misschien niet zo lekker ruiken en zijn zeker aan de prijzige kant, maar toch ben ik fan. Nu het buiten zo koud is grijp ik steeds vaker naar mijn MUS-lipsticks, omdat ze beter hydrateren dan geen enkele andere lipstick uit mijn stash. Mood is een prachtige kleur die erg draagbaar is, dus wat mij betreft is het zeker een aanrader!

De lipsticks van Make Up Store zijn te koop bij de Make Up Store-winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam en kosten €17,00 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Mooi hoor!

 2. Mooie kleur!

 3. Ik hou van romige lipsticks, de meeste vind ik al snel te droog. Mooie kleur, jammer vamn de prijs, ik ga geen 17 euro uitgeven aan een product die ik niet zo vaak draag.

 4. Die is er leuk! Had hem donkerder verwacht 😀

 5. Bea1207 zegt:

  Zo ziet de lipstick er inderdaad leuk uit! Zou ook graag een foto van je hele gezicht willen zien, zodat ik kan zien hoe de kleur uitkomt bij je gezicht…

 6. Zeer mooi!

 7. Mooie kleur, staat je goed! 🙂

 8. Mooi kleurtje ^^

 9. Lotte zegt:

  Mooie kleur!

 10. Deze kleur staat je vast goed : )
  Ik vind die typische lipstick geur zoooo lekker!

 11. Mooi kleurtje meid!
  Wel duur 😛

 12. Prijs is inderdaad wel erg duur! Ik had de kleur wat donkerder verwacht als je het vergelijkt met het pigment van de oogschaduw.

 13. Dit vind ik echt een mooi kleurtje, en zou 'm zo kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.