Nagellak

Swatch: OPI – Sand In My Suit

Deze nagellak heb ik in een soort opwelling gekocht, omdat ik nog een lakje toe moest voegen aan mijn Transdesign-bestelling om op 9 flesjes te komen. Ik ben blij dat ik deze heb gekozen, want hij is echt ontzettend mooi!

Wat apart aan deze nagellak is, is dat het een mooie zache champagnekleur is, met prachtige glitters erin! De glitter is echt piepklein en is alleen zichtbaar in de zon. Dat geeft echt een prachtig effect. De foto hieronder heb ik met flits gemaakt, zodat je de shimmer wat beter kan zien.

OPI - Sand In My Suit (Flits)
OPI – Sand In My Suit (Flits)

Ook lakt deze in 2 laagjes perfect, en dat is niet vaak bij ditsoort kleuren. De lak lakt soepel en de substantie is perfect. Dit is nu al één van mijn favorieten en een perfect zomerlakje!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Laura zegt:

  deze komt ook in mijn mandje volgende x… yay!

 2. This is my favourite nude polish of this time!

 3. Wauw, super mooi!

 4. leuk kleurtje hoor 🙂

 5. erg mooi zacht kleurtje!

 6. Anne zegt:

  Mooi! Inderdaad perfect voor de zomer 🙂

 7. Die kleur is best wel chique! Vind hem erg leuk!

 8. waaauw, als je deze met een matte topcoat doet is dat echt heel mooi denk ik! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.