Make-up

Face of the Day: 12 Februari 2013

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een Face of the Day heb geplaatst. Nu ik mijn nieuwe camera heb is fotograferen opeens een heel stuk leuker, dus ik besloot voor de verandering weer eens foto’s van mijn look te maken. Het is absoluut geen hele bijzondere artistieke combinatie, maar wel een look die ik vaak draag en die helemaal bij mij past!

Ik draag het liefst vrij neutrale kleuren en vooral bij oogschaduw ga ik vrijwel altijd voor goudkleurige tinten. Sinds ik de The Body Shop Colour Crush Eyeshadow in Caramel Flirt heb draag ik vrijwel niks anders meer. Deze vind ik zo mooi! Vooral in combinatie met de Maybelline Color Tattoo 24HR in On And On Bronze en een simpele winged eyeliner is hij geweldig.

Gebruikte producten Ogen:

Op mijn gezicht gebruikte ik één van mijn favoriete foundations, namelijk Chanel Vitalumière Aqua. Hij is net opgegaan (snik), maar ik vind ‘m zo fijn dat ik ‘m pas alweer als backup in huis had gehaald. Deze wil ik niet missen! Ik maakte de basis af met MAC Studio Fix Powder Plus Foundation.

Gebruikte producten Gezicht:

Als laatste gebruikte ik een nieuwe lipgloss van Catrice, Infinite Shine Lip Gloss in de kleur Pink Up Your Life. Deze maakt onderdeel uit van het vernieuwde assortiment en ik kwam ‘m bij toeval vorige week tegen bij Kruidvat. Ik dacht dat hij vrij neutraal zou zijn, maar hij heeft een verrassende frisse kleur die niet te overheersend, maar toch vrij opvallend is. Nice! Ik denk dat dit een nieuwe favoriet gaat worden.

Vinden jullie het leuk om vaker zulke artikelen te zien? Uiteraard zal ik proberen de looks zoveel mogelijk te laten variëren!

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Staat je ook heel erg goed deze look!

 2. Bianca zegt:

  Mooie lipgloss 😉

 3. Annet zegt:

  Heel mooi! Die oogschaduw van The Body Shop is echt perfect als kleur voor overdag!

 4. Wat een mooie look, prachtig!

 5. Super mooie look!

 6. Pretty ooglook!

 7. Super mooie look echt prettyy 😀

 8. Wauw, prachtig! 🙂

 9. Hele mooie look. Je lipgloss vind ik ook echt prachtig!

 10. Mooie lipgloss!!

 11. Pretty <3 Heel erg mooi!

 12. Deze look past erg goed bij je. De lipgloss staat je ook erg mooi!

 13. Staat je goed! Die concealer staat op mijn London lijstje 🙂

  1. Ja, zeker kopen! Is echt mijn absolute favoriete concealer, daar kan helemaal niks tegenop 😀

 14. Staat je heel mooi!

 15. Wat een prachtige look 😀 x

 16. Wow, je camera is echt een goeie, hele mooie foto’s, van een super mooie look. Geweldige kleuren, ik heb nav jouw stuk zaterdag TBS colour crush chadors geswatched, prachtige duo die twee

 17. Beertje2604 zegt:

  Mooie look, en JAAAAAA zeker vaker zulke mooie looks laten zien!!!

 18. Celine zegt:

  Jemig Charlotte wat een mooie look! Je straalt helemaal! Ik ben zelf vaak te lui om oogschaduw elke dag te dragen (altijd haast!) maar nu ik dit zo zie ga ik me er morgen toch maar weer eens aan wagen! De wekker gaat gewoon 5 minuutjes eerder ervoor haha! Staat je onwijs goed, en die lipgloss ga ik zeker even bekijken binnenkort!

 19. Linda zegt:

  Wat een mooie look, dit staat je echt geweldig. Ik zou het leuk vinden als je vaker zulke artikelen plaatst.

 20. Prachtige foto’s & mooie look!! Met welke lens fotografeer je?

  1. Thanks! Het is de Canon 60mm F/2.8 😀

 21. Wat een prachtige look en mooie foto’s ook zeg! Wow 🙂

 22. mooie look hoor!

 23. Hele mooie look, staat je goed.

 24. Ik vind het erg leuk om een fotd te zien!! Ik vind je foto’s ook echt heel erg mooi moet ik zeggen! Die nieuwe camera geeft je site inderdaad echt een lift tot een hoger niveau. (en met een mooie camera kun je nog steeds lelijke foto’s maken, dus ook absoluut een compliment voor jou)

 25. Wat een prachtige look !

 26. Esther zegt:

  Hartstikke leuk, face of the day.
  Nog leuker is als je ook jr. Outfit of the day erbij doet:)

 27. This is my kind of makeup very natural
  Enter my giveaway Birthday Month Giveaway {International}

 28. Tessa zegt:

  Ik vind dit echt een prachtige look! Echt heel mooi!

 29. Heel mooi! Subtiel maar stralend.

 30. Ohh wat een prachtige foto’s en wat een mooie look. Dit is ook een look wat ik veel draag, zulke tinten.

 31. Beertje2604 zegt:

  Ik ben zo blij met jou mooie looks altijd, kan ik zelf ook weer eens wat nieuws proberen! ( 😉 ben zelf niet zo creatief in het verzinnen zeg maar)
  Heb vanochtend de maybelline color tattoo gekocht, en ga denk ook nog een mono bij TBS halen binnenkort. Charlotte, ken je toevallig ook al de mono’s van catrice ‘ blackwood forest’ (donker groen shimmery) en ‘ hip hop on the tree top’ ( donker groen mat) ? (Die namen maken het al extra leuk….) mocht je ze toevallig hebben lijkt het me geweldig als je daar ook eens een look mee maakt.

 32. Lysanne zegt:

  WOW mooie look, staat je prachtig. Dus ja, graag FOTD’s plaatsen, leuk leuk!

 33. Prachtige look en hele mooie foto’s!

 34. Heel erg mooie look.
  Die kleuren staan je ook fantastisch goed ! 🙂
  xxx Liefs

 35. Mooie look, mooie foto’s, leuk!

 36. Ik vind de oogschaduw zooo mooi!

 37. Ik vind jou make-up altijd zo mooi zitten, je bent een grote inspiratiebron voor me! Die lipgloss is ook erg mooi, die ga ik binnenkort ook halen

 38. leenaa zegt:

  Je wenkbrauw kleur vind ik mooi! ik heb rood haar en jou wenkbrauwen lijken ook rood? wat gebruik ke voor je wenkbrauwen super benieuwd!

  liefss!

 39. Julia zegt:

  super leuke look, maar wat me opvalt is dat je wenkbrauwen een beetje oranje zijn bijgetekend.. weet niet of je dat door hebt? :p

  Maar je ogen zijn prachtig *_*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.