Budget Make-up Reviews

Review: Catrice Infinite Shine Lipgloss – Pink Up Your Life

Ik realiseerde me onlangs dat ik vrijwel nooit over lipproducten schrijf. Ik weet ook niet helemaal wat daar de achterliggende reden van is, maar het werd dus wel weer eens tijd! Sinds het vernieuwde assortiment van Catrice heb ik een lipgloss ontdekt die ik he-le-maal fantastisch vind. De Catrice Infinite Shine Lipgloss in de kleur Pink Up Your Life mag inmiddels absoluut niet meer in mijn tas ontbreken!

Ik weet niet meer waarom ik besloot deze lipgloss mee te nemen, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. De Infinite Shine Lipglossen zijn nieuw gelanceerd tijdens de assortimentsupdate van februari. De lipglossen beloven veel glans, een heldere kleur en kosten €2,99.  Pink Up Your Life lijkt in de huls niet zo spannend, maar het is op de huid de meest fantastische tint koraal met gouden glans die ik ooit in een lipgloss heb gezien. Ik geef toe dat het wat overdreven klinkt, maar het is gewoon echt een prachtige kleur!

Ik was in eerste instantie erg verrast door de pigmentatie van deze lipgloss, want hij geeft ontzettend veel kleur af. Hoewel hij een behoorlijk glanzende finish heeft is hij toch niet te glitterig waardoor hij gelukkig niet metallic uitslaat (yikes!). Helaas is het wel zo dat hij eventuele velletjes flink kan accentueren, dus het is wel aan te raden om je lippen van tevoren even goed te verzorgen met een intensieve lippenbalsem.

De substantie is door de glitters ietwat korrelig, maar voelt verder prettig en verzorgend aan op mijn lippen. Qua plakkerigheid vind ik hem ontzettend meevallen! Hij houdt het ongeveer een uur of 2-3 uit op mijn lippen, wat redelijk netjes is voor een lipgloss.

Ik ben vooral zo’n fan van deze lipgloss omdat hij gewoon echt heel goed bij mij past. Omdat ik een hele lichte huid heb gebeurt het vaak dat roze lipglossen ‘te veel’ voor mijn gezicht zijn, vooral wanneer ik een ooglook met eyeliner en dergelijke draag. Ik wil ook wel eens iets anders dan mijn vaste neutrale lipglossen, en Pink Up Your Life blijkt dé perfecte middenweg voor mij te zijn. Bovendien lijkt deze kleur mijn hele gezicht op te halen. Perfect dus! Ik denk dat het sowieso een kleur is die meiden met een warme lichte tot medium huidskleur geweldig zal staan, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het ook een prachtige tint is als je een wat donkerdere huid hebt. Daarnaast is deze liplgoss echt ideaal voor de zomer. Koraal is immers altijd goed!

Ik ben echt onder de indruk van deze kleur en had het stiekem eigenlijk niet van Catrice verwacht dat ze zo’n mooie kleur in het assortiment zouden hebben. Zelfs al zou deze lipgloss van Chanel voor €25,00 in de winkel zou liggen, dan zou ik hem zonder twijfel kopen. Gelukkig voor ons is hij ‘gewoon’ van Catrice en kost hij slechts €2,99. Dat geld is hij dubbel en dwars waard, en het geeft jullie geen enkel excuus om hem niet te kopen. Een absolute must-have voor deze zomer!

De Catrice Infinite Shine Lipgloss kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Related Post

38 Comments

 • Reply
  Kimberly
  5 mei 2013 at 07:23

  Ik heb deze ook en ik vind hem zo mooi! Ik vond deze kleur roze me nooit zo mooi staan, maar ik had hem toen gekocht omdat je hem een keertje op had in een LOTD of een filmpje, en nu ben ik ook verslaafd haha!

 • Reply
  Martina
  5 mei 2013 at 07:32

  Staat je erg mooi!

 • Reply
  Evelien
  5 mei 2013 at 08:12

  Deze kleur ziet er echt prachtig uit! Inderdaad niet too much, maar erg classy en polished!

 • Reply
  Chantal
  5 mei 2013 at 08:59

  Heel mooi kleurtje, staat je erg goed

 • Reply
  Beautydagboek
  5 mei 2013 at 09:05

  Dat is inderdaad een mooie kleur!

 • Reply
  Ashleey
  5 mei 2013 at 09:30

  Hij past jou inderdaad onwijs goed! 😀 En budget yeah

 • Reply
  Beautyjuf
  5 mei 2013 at 09:34

  Wat een prachtige kleurtje! Staat je goed.

 • Reply
  Djuli
  5 mei 2013 at 09:38

  Ik heb deze ook! Vind ‘m echt heel mooi

 • Reply
  Mademoiselle Sophistiqué
  5 mei 2013 at 10:03

  wat een mooi kleurtje! dat is inderdaad geen geld

 • Reply
  Miranda
  5 mei 2013 at 10:23

  Wat een mooie lipgloss.

 • Reply
  Emma
  5 mei 2013 at 10:43

  Inderdaad een hele mooie lipgloss! Hij staat je ook erg mooi.

 • Reply
  Danique
  5 mei 2013 at 10:55

  Ik heb deze ook, hij is echt heel mooi!

 • Reply
  Joliefie
  5 mei 2013 at 10:55

  Je hebt gelijk, dit is echt een hele mooie kleur die perfect bij jouw huid past.

  Liefs,
  Joliefie

 • Reply
  femketje
  5 mei 2013 at 11:17

  super pretty kleurtje 😀

 • Reply
  Joyce
  5 mei 2013 at 11:26

  heel mooi kleurtje!

 • Reply
  xx_Patries_xx
  5 mei 2013 at 11:44

  ik heb hem ook, vind hem erg mooi!!

 • Reply
  Jana
  5 mei 2013 at 11:46

  Inderdaad een heel mooi kleurtje, ideaal voor de zomer. Die moet ik eens gaan aanschaffen!

 • Reply
  Eva
  5 mei 2013 at 13:29

  Wat een mooi kleurtje, staat je goed!

 • Reply
  Natasja
  5 mei 2013 at 13:47

  Erg mooie lipglos, het staat je ook echt erg mooi.

 • Reply
  Charile
  5 mei 2013 at 14:33

  Prachtig kleurtje! Staat je goed 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  5 mei 2013 at 14:45

  Mooi zeg, je ziet er echt goed uit.

 • Reply
  Nadine
  5 mei 2013 at 14:49

  Wauwie die staat je echt heel erg pinky pretty! Hele leuke frisse zomerse kleur, me likey 😀

 • Reply
  Tugce
  5 mei 2013 at 16:33

  Staat je heel goed! Je bent echt een hele mooie vrouw om te zien 🙂

 • Reply
  Vera
  5 mei 2013 at 17:00

  Wat een prachtige neutrale kleur!

 • Reply
  Sammy
  5 mei 2013 at 17:37

  hij is echt mooi!

 • Reply
  Ilona
  5 mei 2013 at 18:27

  Ik heb deze ook! Jij had het een keer over deze lipgloss in een filmpje en was daardoor erg nieuwsgierig!

 • Reply
  Laura
  5 mei 2013 at 19:06

  Mooie kleur en hij staat je inderdaad erg goed!

 • Reply
  Alette
  5 mei 2013 at 20:54

  Wat een mooie kleur en het staat je inderdaad fantastisch! Wat zie je er uberhaubt ontzettend stralend uit op die foto zeg! Pretty!

 • Reply
  Jana
  5 mei 2013 at 21:08

  Dit is mijn favoriete lipgloss van Catrice 😀 x

 • Reply
  Roxanne
  5 mei 2013 at 22:15

  Zo’n beauty! Ik nam m laatst ook mee, en ben er ook helemaal dol op!

 • Reply
  Maureen
  5 mei 2013 at 23:22

  Ik vind hem er echt mooi uitzien, hij oogt heel fel in de verpakking, masr het valt echt mee!

 • Reply
  noa
  5 mei 2013 at 23:34

  Heb deze lipgloss enige tijd geleden aangeschaft op aanraden van jou. Ben er ook helemaal weg van! Prachtige kleur, in het echt nog mooier dan op de foto’s.

 • Reply
  MiriamH
  6 mei 2013 at 09:04

  Helemaal off topic, maar wat heerlijk dat je wat regelmatiger een artikel post. Ik weet dat dit blog niet het enige is wat je doet en dat het je daarom niet altijd lukt, maar ik vind het wel erg prettig hoor!

 • Reply
  Beyouthful
  6 mei 2013 at 16:39

  Wat een lief kleurtje zeg! Staat je goed!!

  XO Beyouthful

 • Reply
  Julia
  6 mei 2013 at 19:43

  Ik vind Catrice echt een heeeel leuk merk en deze lipgloss is zeker niet verkeerd!

  http://bigdreamsandbeautifultaste.blogspot.nl/

 • Reply
  Mariel
  6 mei 2013 at 19:45

  Hele mooie lipgloss!

 • Reply
  Frances
  8 mei 2013 at 21:20

  Prachtig!

 • Reply
  Kiani
  10 mei 2013 at 18:58

  Hij staat je prachtig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.