Budget Make-up Reviews

Review: Catrice Infinite Shine Lipgloss – Pink Up Your Life

Ik realiseerde me onlangs dat ik vrijwel nooit over lipproducten schrijf. Ik weet ook niet helemaal wat daar de achterliggende reden van is, maar het werd dus wel weer eens tijd! Sinds het vernieuwde assortiment van Catrice heb ik een lipgloss ontdekt die ik he-le-maal fantastisch vind. De Catrice Infinite Shine Lipgloss in de kleur Pink Up Your Life mag inmiddels absoluut niet meer in mijn tas ontbreken!

Ik weet niet meer waarom ik besloot deze lipgloss mee te nemen, maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. De Infinite Shine Lipglossen zijn nieuw gelanceerd tijdens de assortimentsupdate van februari. De lipglossen beloven veel glans, een heldere kleur en kosten €2,99.  Pink Up Your Life lijkt in de huls niet zo spannend, maar het is op de huid de meest fantastische tint koraal met gouden glans die ik ooit in een lipgloss heb gezien. Ik geef toe dat het wat overdreven klinkt, maar het is gewoon echt een prachtige kleur!

Ik was in eerste instantie erg verrast door de pigmentatie van deze lipgloss, want hij geeft ontzettend veel kleur af. Hoewel hij een behoorlijk glanzende finish heeft is hij toch niet te glitterig waardoor hij gelukkig niet metallic uitslaat (yikes!). Helaas is het wel zo dat hij eventuele velletjes flink kan accentueren, dus het is wel aan te raden om je lippen van tevoren even goed te verzorgen met een intensieve lippenbalsem.

De substantie is door de glitters ietwat korrelig, maar voelt verder prettig en verzorgend aan op mijn lippen. Qua plakkerigheid vind ik hem ontzettend meevallen! Hij houdt het ongeveer een uur of 2-3 uit op mijn lippen, wat redelijk netjes is voor een lipgloss.

Ik ben vooral zo’n fan van deze lipgloss omdat hij gewoon echt heel goed bij mij past. Omdat ik een hele lichte huid heb gebeurt het vaak dat roze lipglossen ’te veel’ voor mijn gezicht zijn, vooral wanneer ik een ooglook met eyeliner en dergelijke draag. Ik wil ook wel eens iets anders dan mijn vaste neutrale lipglossen, en Pink Up Your Life blijkt dé perfecte middenweg voor mij te zijn. Bovendien lijkt deze kleur mijn hele gezicht op te halen. Perfect dus! Ik denk dat het sowieso een kleur is die meiden met een warme lichte tot medium huidskleur geweldig zal staan, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het ook een prachtige tint is als je een wat donkerdere huid hebt. Daarnaast is deze liplgoss echt ideaal voor de zomer. Koraal is immers altijd goed!

Ik ben echt onder de indruk van deze kleur en had het stiekem eigenlijk niet van Catrice verwacht dat ze zo’n mooie kleur in het assortiment zouden hebben. Zelfs al zou deze lipgloss van Chanel voor €25,00 in de winkel zou liggen, dan zou ik hem zonder twijfel kopen. Gelukkig voor ons is hij ‘gewoon’ van Catrice en kost hij slechts €2,99. Dat geld is hij dubbel en dwars waard, en het geeft jullie geen enkel excuus om hem niet te kopen. Een absolute must-have voor deze zomer!

De Catrice Infinite Shine Lipgloss kost €2,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

38 reacties

 1. Ik heb deze ook en ik vind hem zo mooi! Ik vond deze kleur roze me nooit zo mooi staan, maar ik had hem toen gekocht omdat je hem een keertje op had in een LOTD of een filmpje, en nu ben ik ook verslaafd haha!

 2. Staat je erg mooi!

 3. Deze kleur ziet er echt prachtig uit! Inderdaad niet too much, maar erg classy en polished!

 4. Heel mooi kleurtje, staat je erg goed

 5. Dat is inderdaad een mooie kleur!

 6. Hij past jou inderdaad onwijs goed! 😀 En budget yeah

 7. Wat een prachtige kleurtje! Staat je goed.

 8. Ik heb deze ook! Vind ‘m echt heel mooi

 9. wat een mooi kleurtje! dat is inderdaad geen geld

 10. Wat een mooie lipgloss.

 11. Inderdaad een hele mooie lipgloss! Hij staat je ook erg mooi.

 12. Ik heb deze ook, hij is echt heel mooi!

 13. Je hebt gelijk, dit is echt een hele mooie kleur die perfect bij jouw huid past.

  Liefs,
  Joliefie

 14. super pretty kleurtje 😀

 15. heel mooi kleurtje!

 16. ik heb hem ook, vind hem erg mooi!!

 17. Inderdaad een heel mooi kleurtje, ideaal voor de zomer. Die moet ik eens gaan aanschaffen!

 18. Wat een mooi kleurtje, staat je goed!

 19. Erg mooie lipglos, het staat je ook echt erg mooi.

 20. Prachtig kleurtje! Staat je goed 🙂

 21. Mooi zeg, je ziet er echt goed uit.

 22. Wauwie die staat je echt heel erg pinky pretty! Hele leuke frisse zomerse kleur, me likey 😀

 23. Staat je heel goed! Je bent echt een hele mooie vrouw om te zien 🙂

 24. Wat een prachtige neutrale kleur!

 25. hij is echt mooi!

 26. Ilona zegt:

  Ik heb deze ook! Jij had het een keer over deze lipgloss in een filmpje en was daardoor erg nieuwsgierig!

 27. Mooie kleur en hij staat je inderdaad erg goed!

 28. Wat een mooie kleur en het staat je inderdaad fantastisch! Wat zie je er uberhaubt ontzettend stralend uit op die foto zeg! Pretty!

 29. Dit is mijn favoriete lipgloss van Catrice 😀 x

 30. Zo’n beauty! Ik nam m laatst ook mee, en ben er ook helemaal dol op!

 31. Ik vind hem er echt mooi uitzien, hij oogt heel fel in de verpakking, masr het valt echt mee!

 32. noa zegt:

  Heb deze lipgloss enige tijd geleden aangeschaft op aanraden van jou. Ben er ook helemaal weg van! Prachtige kleur, in het echt nog mooier dan op de foto’s.

 33. MiriamH zegt:

  Helemaal off topic, maar wat heerlijk dat je wat regelmatiger een artikel post. Ik weet dat dit blog niet het enige is wat je doet en dat het je daarom niet altijd lukt, maar ik vind het wel erg prettig hoor!

 34. Wat een lief kleurtje zeg! Staat je goed!!

  XO Beyouthful

 35. Ik vind Catrice echt een heeeel leuk merk en deze lipgloss is zeker niet verkeerd!

  http://bigdreamsandbeautifultaste.blogspot.nl/

 36. Hele mooie lipgloss!

 37. Prachtig!

 38. Hij staat je prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.