Nagellak

Swatch: OPI – Who The Shrek Are You?

Jaaaah! Daar is hij dan! De ster uit de OPI Shrek-collectie. Jullie hebben natuurlijk al Fiercely Fiona, Rumple’s Wiggin’ en What’s With The Cattitude gezien, dus om de boel af te sluiten hebben we vandaag Who The Srek Are You?.

Wow. Dit is eehm… echt Shrek-groen. Alsof Shrek over m’n nagels is ontploft! Dit is echt zo’n kleur die pretty-ugly is; zo lelijk dat je ‘m eigenlijk wel mooi vindt. Ik heb werkelijk geen idee wanneer ik dit lakje ga dragen (Charlotte en groene nagellak gaan niet echt samen), maar ik vind er vast een bestemming voor. Dit zijn trouwens twee laagjes.

Kijk trouwens wel uit, want deze gaat echt in je nagels zitten. Ik had deze alleen even snel geswatched, en toen ik ‘m eraf haalde werd ik opgezadeld met Shrek-gekleurde nagelriemen. Doe hier dus een basecoat onder en wees héél voorzichtig met verwijderen.

10 Comments

 • Reply
  Valérie
  12 juli 2010 at 10:13

  Ik vind het wel vet! Maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten… 🙂 Wel leuk dat je m hebt laten zien!

 • Reply
  Martine
  12 juli 2010 at 10:32

  I Want!! Ik wil dat kleine setje met 4 lakjes, fijn dat deze daarbij zit 😀

  x Martine

 • Reply
  Annigje
  12 juli 2010 at 11:08

  Ik vind dit zo’n leuk lakje! De naam vind ik ook erg leuk. Deze wil ik zeker nog eens bestellen 😀

 • Reply
  Lilly
  12 juli 2010 at 12:19

  Mmm, ik vind hem niet zo mooi. 😉 Maar hij is wel echt Shrek! 😀

 • Reply
  Marleen
  12 juli 2010 at 16:11

  deze is ook leuk, lekker gek!

 • Reply
  Lisa
  12 juli 2010 at 16:51

  Toen ik op next drukte (Bloglovin’) en ik dit zag dacht ik echt: wooow! Ik vind hem wel heel leuk maar zou zoiets nooit dragen denk ik!

 • Reply
  Larissa
  13 juli 2010 at 00:25

  Ik vind het wel een leuk kleurtje!

 • Reply
  Suzanne
  13 juli 2010 at 14:52

  leuk leuk leuk!

 • Reply
  Valérie
  13 juli 2010 at 19:50

  Ik heb dat kleurtje nu al enkele keren gezien en ik weet nog steeds niet of ik ‘m nu mooi of lelijk vind!

 • Reply
  Laura
  16 juli 2010 at 16:39

  Leuk kleurtje!

  x

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.