Nagellak

Swatch: Essence – Out Of My Mind

Nu het assortiment van Essence is vernieuwd zijn er, zoals jullie inmiddels wel weten, een aantal nagellakken bij gekomen. Eén van die lakjes is Out Of My Mind, een turquoise nagellak met duochrome finish. In eerste instantie dacht ik dat het eigenlijk Essence Choose Me was, maar toen ik ze in de winkel vergeleek bleken ze toch van elkaar te verschillen. Hoewel ze redelijk veel op elkaar lijken besloot ik Out Of My Mind toch mee te nemen, want ik was erg benieuwd naar deze bijzondere kleur!

Het bijzondere aan deze nagellak is de finish. De lak is niet alleen turquoise, maar hij bevat ook prachtige groene shimmer dat voor het duochrome-effect zorgt. Het is een extreem opvallende kleur, dus je moet er wel van houden! In vergelijking met Choose Me is deze lak toch behoorlijk anders. Choose Me is op basis van glitters, terwijl Out Of My Mind uit shimmer bestaat en meer naar een frost-lakje neigt. De kleuren van deze twee komen redelijk overeen, maar Out Of My Mind is nog net ietsje feller en daardoor een echte blikvanger.

Ik durf niet met zekerheid te zeggen hoeveel laagjes ik op deze foto’s heb gebruikt, maar volgens mij zijn het er drie. Bij twee laagjes is hij nagenoeg helemaal dekkend, maar je ziet nog een klein beetje nagel er doorheen, dus een derde laag is aan te bevelen.

Out Of My Mind is een vrolijk zomerlakje, maar het is echt een kleur waar je van moet houden. Persoonlijk ben ik niet zo’n groot fan (ik vind Choose Me veel mooier!), maar voor meiden die willen opvallen is dit een perfect lakje!

Essence Out Of My Mind (Colour & Go) kost €1,29. Essence is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

23 reacties

 1. flamantrose zegt:

  Ik vind hem heel erg lijken op Ocean van Gosh.

 2. marcella zegt:

  Ik vind het een hele mooie kleur. Volgens mij lijkt ie op beauty & the beach van China glaze.

 3. Wat een mooie zomerse kleur! ik vind m erg leuk

 4. Ik vind deze lak echt heel erg mooi 😀

 5. lekkere vrolijke kleur, mooi!

 6. beautyandso zegt:

  Ik vind het een hele mooie kleur maar wel erg opvallend! Ik ga toch voor iets subtielere kleur, hoewel deze wel erg mooie finisch heeft!

 7. Mooi lakje!

 8. Noortje zegt:

  Woow, wat een super mooie kleur! ;o

 9. Ik vind deze heel erg mooi…moet hem maar eens snel opdoen.

 10. mooie kleur ;D

 11. Renske zegt:

  Ik dacht in de winkel dat dit niet zo'n mooie kleur zou zijn, maar het is toch een beauty. Die andere waarvover je het in je artikel hebt is ook gaaf, helemaal in combinatie met die matte topcoat. En wat heb je je nagels toch weer prachtig gelakt, dan staat elk lakje mooi. Ook bij rood haar is deze prachtig, lijkt me zo.

 12. Ik vind het een heel mooi lakje 🙂

 13. Mooie aparte kleur. Zou 'm zelf niet zo snel dragen.

 14. Deze heb ik van de week gekocht en heb hem momenteel op. Vind hem heel mooi en apart en inderdaad met 3 laagjes dekt hij wel mooi.

 15. Heel mooi lakje ♥

 16. Prachtig kleurtje! Ik vind hem inderdaad ook wat op Choose me lijken..

 17. jolinetje zegt:

  ik vind Choose Me wel mooier ,, maar goed die wint het zelfs van mijn duurdere lakjes ,,, ik ben echt dol op die kleur ,, ik denk dat het het eerste nagelak flesje bij mij word wat echt leeg gaat 🙂

 18. Mooie kleur zeg!

 19. Marjolein zegt:

  Deze is echt heel mooi 😀

 20. Charlotte zegt:

  Ik vind de kleur echt niet mooi 🙂

 21. Priscilla zegt:

  Prettyyyyy!

 22. Like the new look. I was pleased with the information. Appreciation for the impressive blog post.

 23. Ik vind het een heel mooi lakje! Als ik em tegenkom
  in de Kruidvat zal ik hem ook zeker meenemen.
  Ik houd wel van felle en opvallende kleuren op mn nagels 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.