Make-up Tutorial

FOTD: Gosh Summer Look

Gosh heeft alle Gosh Ambassadors uitgedaagd om een mooie look te maken met de nieuwe Gosh-producten. In het vernieuwde assortiment zullen een aantal prachtige nieuwe producten worden opgenomen, dus er was genoeg om mee te spelen. Het idee was om een vrolijke zomerlook te maken. Dat was natuurlijk geen probleem met dit mooie weer!

Met de nieuwe Gosh-producten kan je behoorlijk losgaan (veel felle kleuren!), maar ik besloot het nog enigszins rustig te houden. ’s Zomers heb je immers vaak weinig zin om je uitgebreid op te maken en met het warme weer wil je over het algemeen niet te veel make-up op je gezicht hebben. Deze look is daar perfect voor!

Als basis gebruikte ik de Photo Finish Foundation van Catrice en deze poederde ik af met de Catrice Skin Finish Compact Powder. Ik besloot geen blush te gebruiken, maar een zomerse look vraagt natuurlijk om een mooie bronzer! Onder mijn jukbeenderen gebruikte ik dan ook de Gosh Bronzing Shimmer Powder in de kleur 001 Bronze.

De echte blikvanger van deze look is natuurlijk de mond. Als eerste bracht ik de Gosh Long Lasting Lip Marker in de kleur 002 Pink aan. Deze lipstain is knalroze en blijft de hele dag zitten. Het is dan ook een perfecte basis voor onder een lipgloss of een lippenbalsem! Aangezien ik er nog wat extra glans aan wilde toevoegen bracht ik vervolgens de Gosh Light ’n Shine Lip Glaze in de kleur 08 aan (een donkerroze lipgloss met glitters). Deze combinatie is zo leuk! Ik wordt meteen vrolijk als ik in de spiegel kijk.

Wanneer je een opvallende kleur op de lippen gebruikt is het aan te raden de ogen erg rustig te houden. Anders kan het snel te veel worden en dan is het hele effect van je look weg! Kies dus altijd één feature: òf de ogen òf de lippen. Aangezien ik een vrij felle kleur op mijn lippen droeg besloot ik mijn ooglook minimaal te houden. Ik egaliseerde de kleur van mijn ooglid met een klein beetje gezichtspoeder en bracht wat extra diepte in het oog door wat bronzer (die ik ook op mijn wangen gebruikte) aan te brengen in de arcadeboog. Vervolgens trok ik een mooi lijntje met de Gosh Long Lasting Eyeliner Pen in de kleur 002 Turquoise en ik maakte een kleine wing naar buiten. Ik ben echt dol op deze eyeliners, want ze zijn vergelijkbaar met de MAC Superslick Liquid Eyeliners en blijven geweldig zitten! Uiteraard kon een laagje mascara niet ontbreken om de look af te maken.

Ik maak vaak liever wat heftigere ooglooks, maar deze combinatie vind ik geweldig! Bovendien is dit een perfecte look om op een warme dag te dragen. Met je knalroze lippen ben je helemaal hip en de producten zijn allemaal longlasting, waardoor je zeker weet dat ze de hele dag blijven zitten. Ideaal dus!

De nieuwe producten zullen vanaf 23 mei bij Kruidvat te koop zijn. Binnenkort volgen uitgebreide artikelen waarin ik de producten beter laat zien en ze zal reviewen. Ik wacht nog eventjes, want het is natuurlijk leuker om producten te reviewen wanneer ze ook daadwerkelijk in de winkels liggen. In de tussentijd heeft Gosh ook nog een leuke aanbieding voor jullie, want vanaf 26 april tot en met 8 mei heeft Kruidvat een aanbieding waarbij je 2 Gosh-producten voor €10,- kan kopen! Zo heb je nog eventjes de tijd om je oude favorieten in de slaan voordat de nieuwe producten in de winkels liggen. Hier kan je een lijst vinden met de producten die uit het assortiment zullen gaan.

Tijdens het maken van de foto’s was ik in een vrolijke bui dus ik heb eventjes wat gekke bekken getrokken. Ik wilde ze jullie niet onthouden, dus ik heb er een kleine collage van gemaakt, haha!

Dit vind je misschien ook leuk...

51 reacties

 1. Wat een leuke foto's zeg! Mooie look ook en die lippen zijn echt geweldig!

 2. mooie look! je ziet er ook lekker bruin uit!
  en die laatste foto's zijn ook leuk, haha!

  1. Dank je! Lang leve zelfbruiners 😉

 3. Jessica zegt:

  mooi zeg!
  die sproetjes maken het ook zomers:)

  1. Dank je! Die zijn helaas niet van Gosh, maar van mijzelf, haha!

 4. erg mooie look!

 5. kah zegt:

  die eerste foto is echt super mooi! die zou je als profielfoto voor je site moeten gebruiken 🙂
  xx

 6. Puck zegt:

  Die fele lippen staan je prachtig! Je ziet er heel mooi uit, wat het precies is weet ik niet. Misschien door de zelfbruiner en de bronzer?

 7. Mooie look en wat een leuke foto's:D

 8. Marieke zegt:

  Supertof stukje! Vraagje: welke wenkbrauwproducten gebruik jij eigenlijk? Ik heb dezelfde haarkleur namelijk…:)

  1. Ik gebruik het wenkbrauwpotlood van MAC in de kleur Fling en daar overheen wenkbrauwpoeder van John van G (de lichtste kleur, volgens mij). Als laatste fixeer ik de boel met een wenkbrauwgel van Hema in een lichtbruine tint!

   1. Marieke zegt:

    Tenks! Ga ik dat MAC potlood ook kopen 🙂

 9. Mooie look en die lippen vind ik zeker een geslaagde combinatie. 🙂

 10. Wat zie je er zomers uit 😀

 11. BudgetBeautyNL zegt:

  Wat ben jij een mooie meid zeg! Je look vind ik ook echt heel mooi gedaan ^^ Loving the lips

 12. Ik vind je look echt geweldig, blijf er maar naar kijken! Welke zelfbruiner heb je gebruikt? Ziet er goed uit!

  1. Clarins! Het zelfbruinende 'watertje'. Ik zal 'm een keertje reviewen, hij is erg fijn 😀

 13. Mooi! Ik ben altijd jaloers op meiden met groene ogen en zeker icm metallic blauwe eyeliner/oogschaduw, dat staat zo leuk! Zelf heb ik blauwe ogen, welke eyelinerkleuren zou je me aanraden? Ik denk erover om ‘I am golden sandy’ te kopen van Catrice, zou je daar een look mee willen maken ? Liefs

  1. Dank je! Bij blauwe ogen staan bronstinten altijd erg mooi (de oranje ondertoon accentueert het blauw van je ogen), maar ik vind dat blauw/turquoise ook erg mooi kan staan! Een tutorial met I Am Golden Sandy gaat binnenkort komen 🙂

 14. Mooie look!
  Ik vind jou lippen echt zo mooi haha. Ze zijn zo mooi dik!

 15. vind blauw met roze echt leuk! 😀

 16. Wat ben jij een knappe meid! ^_^ Die lip marker lijkt me wel wat, lekker fel.

 17. Wat een mooie look!

 18. Kelly zegt:

  Wauw, deze look is echt heel mooi bij je! Je wenkbrauwen zijn ook heel mooi bijgetekend!

 19. Die lipmarker heeft echt een mooie kleur 🙂 Leuke look!

 20. Renske zegt:

  Gaaf zeg, die felgekleurde lippen! Je kunt het goed hebben, staat je prachtig! Die bronzer staat ook heel mooi in combinatie met die felgekleurde lippen en je lichte zelfgebruinde tint. En wat een mooi kleur oogpotlood!

 21. Prachtige look! Inderdaad lekker zomers! 😀

 22. Waw mooie look! En leuk uitgelegd. Ik denk dat ik die lipgloss van Gosh ook ga halen.

 23. Ester zegt:

  Prachtige look! Ga denk ik ook eens achter die lipstick aan.

 24. jolien zegt:

  JE ZIET ER HEERLIJK UIT EN ZO FRIS EN BRUIN
  Laat de zon maar komen!

 25. Nynke zegt:

  Hihi, de foto linksboven van het kwartet is echt leuk!!

 26. Wow! Je ziet er echt heel mooi uit!

 27. strietje zegt:

  Echt heel mooi!

 28. Hihi leuke 'gekke bekken' foto's 😉

 29. Hele mooie look en grappige/leuke foto's, haha 😀

 30. By Sjanty zegt:

  Mooi! Vooral je lippen, wauw!

 31. Leuke look en leuke foto's.

 32. femke zegt:

  wat een superlook, die felle lippen staan je geweldig ;)!
  ik volg sinds kort je blog en ik ben nu al fan, ik volgde allang andere beautyblogs maar jouw blog hoort nu ook bij mijn favorieten 😉
  echt een hele mooie vrouw ben je!

 33. Die lipgloss staat je prachtig! Sowieso mooie look 😀

 34. Lovethatmakeup zegt:

  Leuke foto's die gloss staat je geweldig! Vooral die eerste foto is heel fris 😀

 35. joel zegt:

  You look goooood 😀

 36. Saar zegt:

  OOH ur so pretty!

 37. Charlotte zegt:

  Heel mooi, je straalt 🙂 Maar ik stoor me wel een klein beetje aan je uitgroei. Wanneer kleur je het terug bij?

  1. Hmmm…. Voorlopig niet, want het is in het echt nauwelijks te zien. Ook twijfel ik nog of ik m'n haar lichter ga verven voor de zomer of deze kleur houd, dus ik wacht nog eventjes met verven.

 38. Erg mooie look! Vooral je lippen vind ik erg mooi 🙂

 39. Staat je echt heel mooi!
  Ken je blog pas sinds vandaag maar ik ga je volgen 🙂

  1. Wat leuk, dank je!

  2. Melekd zegt:

   Hetzelfde nu hier haha! Leuke schrijfstijl en artikels 🙂 (heb er nu nog maat drie gelezen maar vind die al leuk genoeg hihi)

 40. Wauw, mooie look!

 41. Ik vind het wel mooi, vooral de kleur op je lippen

  ik heb alleen een andere opmerking, ik bedoel het niet afkrakend, maar als tip; teken je wenkbrauwen 1 of 2 mm korter aan de neuskant, dan word je gezicht wat opener. 😉

 42. Hello men I believe this can be a great publish I’ll definetely continue reading through your own functions, congratulations. It is very important to have high quality contents on the internet, we can rely on them as a reliable supply for our projects.I have see clearly along with pleasure and Im sure I’m gonna study all the other things you may create, good job guy!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.