Nagellak

Catrice Just Berried + Essence Troy

We weten inmiddels allemaal dat Catrice een aantal mooie nieuwe nagellakken heeft uitgebracht. Daarnaast heeft Essence het assortiment ook flink op de schop genomen! Zo zijn er een aantal nieuwe Nail Art Twins bij gekomen, lakjes die apart, maar ook samen gedragen kunnen worden voor een leuk effect. Elke Nail Art Twin heeft een Glitter Topper die over elke willekeurige nagellak aangebracht kan worden, maar het vooral goed doet met de andere Twin. Ik kocht de Glitter Topper Troy, die gedragen hoort te worden over Gabriella, een donkerpaarse lak (yep, deze Nail Art Twins zijn vernoemd naar Gabriella en Troy uit High School Musical!). Gabriella heb ik niet gekocht, dus ik besloot ‘m aan te brengen over één van mijn nieuwe Catrice lakjes, genaamd Just Berried!

Just Berried is een mooie paarse cream-nagellak. Gabriella (het lakje dat eigenlijk bij Troy hoort) is een vergelijkbare kleur, dus ik vond dat ze prima samen gedragen konden worden. Troy is een glitterlak met een doorzichtige basis met daarin prachtige paarse, gouden en blauwe glitters. Op zichzelf is Troy niet echt dekkend, maar hij komt geweldig uit over een andere lak. Ik zal op een ander moment de Glitter Toppers een keertje goed in het zonnetje zetten, maar zo krijgen jullie in elk geval een idee hoe je deze glitter-lakjes kan gebruiken.

Wat vinden jullie van deze combinatie? Ik vind ‘m erg goed geslaagd en ik heb ‘m dan ook een paar dagen achter elkaar gedragen. Ik ga snel met mijn andere glitter-topcoats experimenteren, want ik vind ze erg leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

22 reacties

 1. Prachtig lakje! Goede combinatie!!

 2. Ik vind het ook een hele mooie combinatie 🙂

 3. beautyfuel zegt:

  Leuke combinatie, heel speels 😀

 4. Wauw, wat een mooie combinatie! 🙂

 5. By Sjanty zegt:

  Mooie combo, ziet er heel leuk uit! 🙂

 6. Erg mooie combinatie;D

 7. Nynke zegt:

  Leuke combi!
  Mooie glitters zitten er in 🙂

 8. leuke combi 😀

 9. Vind de paarse kleur wel mooi alleen die glitters maken het wel iets te druk vind ik.

 10. Leuk gedaan zo zeg!

 11. Ah leuk zo, die combinatie!

 12. Marieke zegt:

  Mooie combinatie! Troy doet me een beetje denken aan Sparkle-icious van OPI Burlesque collectie 😀

 13. Erg mooie combinatie!

 14. flamantrose zegt:

  Dat ziet er echt heel leuk uit!
  Just berried hadden ze niet meer bij mij, uitverkocht.
  Echt jammer want ik had hem graag willen hebben.

 15. hele leuke vrolijke combinatie!

 16. Lovethatmakeup zegt:

  Prachtige combinatie!

 17. ziet er mooi uit 😀

 18. Mooi, zo bij elkaar!

 19. Priscilla zegt:

  Prachtige combo! <3

 20. Romy zegt:

  heel leuk! ik denk dat ik die nagellak ook ga halen!

 21. Charlotte zegt:

  Waaaauuuw! 🙂

 22. Superleuke combi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.