Haar Reviews

Review: Guhl Pluiscontrole & Veerkracht (+ Winactie!)

Een hele tijd geleden was ik aanwezig bij de lancering van de nieuwe haarverzorgingslijn van Guhl, Pluiscontrole & Veerkracht. Het duurde toen nog eventjes totdat de producten in de winkels verkrijgbaar waren, maar inmiddels staat ze in de schappen. Deze vrolijk gekleurde serie is speciaal bedoeld voor rebels haar en belooft het te herstellen zonder het zwaar te maken. Dat klinkt interessant! Ik ga jullie laten weten wat ik ervan vind en bovendien mag ik een paar pakketten met deze producten weggeven, dus lees snel mee!

Guhl Pluiscontrole en Veerkracht - 1

De Pluiscontrole & Veerkracht-serie belooft het haar vanaf de aanzet tot in de puntjes te temmen, maar daarbij wel de natuurlijke veerkracht te behouden. Deze serie bevat onder andere keratine en Awapuhi-olie om je haar weer onder controle te krijgen. Opvallend is trouwens de vrolijke roze verpakking, die is lekker opvallend! Ook heeft Guhl een lekkere zoetige geur aan deze lijn toegevoegd. Niet mierzoet, maar wel zodanig fruitig dat het verkwikkend werkt in de ochtend.

Guhl Pluiscontrole en Veerkracht - 2Laat ik maar als eerste met Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo (€6,40 – 200 ml) beginnen. Een shampoo is er natuurlijk voor bedoeld om je haar te reinigen, maar deze belooft je haar daarnaast soepel en elastisch te maken. Hij belooft bovendien erg zuinig in gebruik te zijn, maar daar ben ik het niet mee eens. Ik moet best een behoorlijke hoeveelheid gebruiken om hem goed door mijn haar te kunnen verdelen. Ook al schuim ik hem eerst goed op tussen mijn handen, een klein beetje lijkt niet voldoende te zijn om de aanzet van mijn haar goed te kunnen reinigen. Maar, als ik hem eenmaal heb uitgespoeld moet ik wel zeggen dat hij mijn haar al direct een stuk zachter aan laat voelen. Dat effect hebben niet veel shampoo’s!

Guhl Pluiscontrole en Veerkracht - 3

De Pluiscontrole & Veerkracht Crème Conditioner (€6,40 – 200 ml) is een romige conditioner die het haar goed verzorgt en weer doorkambaar maakt. Van deze heb je niet heel veel nodig en je kunt hem makkelijk over het haar verdelen. Even laten intrekken en je spoelt hem zo weer uit! Deze conditioner is behoorlijk intensief en zorgt echt dat al het pluis onder controle gehouden wordt. Bij mijn haar kunnen de puntjes snel wat pluizig worden, maar daar weet deze conditioner wel raad mee.

Guhl Pluiscontrole en Veerkracht - 5

Voor wat meer intensieve verzorging is er het Pluiscontrole & Veerkracht Intensieve Repair Masker (€7,90 – 180 ml). Deze is fijn! Je merkt echt dat dit product nog even een flinke boost geeft aan je haar en dat het je haar glad, maar niet zwaar maakt. Precies wat hij hoort te doen! Bovendien zit hij in een tube, wat extra prettig werkt. Ik vind veel haarmaskers niet echt de moeite waard, maar met deze merkte ik extra verschil aan mijn haren.

Guhl Pluiscontrole en Veerkracht - 4

Als laatste is er nog de Pluiscontrole & Veerkracht Daily Intensieve Treatment (€7,99 – 180 ml). Ik was hier echt heel erg benieuwd naar omdat ik altijd dol ben op leave-in conditioners en verzorgende sprays. Helaas was deze een beetje te veel voor mijn haar. Ik merkte dat het, zeker in combinatie met de conditioner, gewoon echt te veel was als ik deze na het wassen nog op mijn haar sprayde en dat het wat vettig en plakkerig bleef. Deze kun je beter gebruiken als je echt last hebt van zeer droog haar of juist in plaats van conditioner als je juist enkel milde verzorging nodig hebt.

Guhl Pluiscontrole en Veerkracht - 7De Pluiscontrole & Veerkracht-serie is fijn voor ietwat droog en pluizig haar, maar dan ben ik vooral liefhebber van het masker en de conditioner. De shampoo had van mij nog iets beter mogen zijn, maar ook de conditioner doet het goed op mijn haar. De spray is vooral fijn als je last hebt van extra droog haar of juist als je een gewone conditioner te veel gedoe vindt. Wil je deze lijn zelf proberen? Dan heb ik een leuke verrassing voor jullie!

Ik mag van Guhl vijf pakketten met de Pluiscontrole & Veerkracht shampoo, conditioner, masker en sprayweggeven! En daar kunnen jullie kans op maken. Wat je daar voor moet doen? Heel simpel, laat een reactie bij de comments achter met daarin dat je graag mee wil doen aan deze winactie. Zorg dat je een correct e-mailadres invult zodat ik contact met je op kan nemen! Je kunt meedoen tot en met zondag 19 oktober 2014, daarna zal ik zelf contact opnemen met de lucky winners!

Dit vind je misschien ook leuk...

182 reacties

 1. Ik wil graag meedoen aan deze winactie omdat ik erg pluizig haar heb. Tot nu toe heb ik nog niet de ideale producten gevonden die werken voor mijn haar. Na jouw review ben ik erg benieuwd naar deze lijn van guhl :)!

 2. Ik doe mee! Zou het heel leuk vinden. X

 3. Wat een fijne review! Ik ben heel erg benieuwd naar de producten dus doe graag mee met de winactie. Mijn haar is vaak droog en pluizig en heeft extra verzorging nodig zeker nu het weer kouder word buiten!

 4. Wat een mooie kleur haarverzorgingslijn! Dit valt op in het schap 😉 Ik vind Guhl helaas ook niet zo zuinig in gebruik. Enkele jaren geleden heb ik eens een fles shampoo van dit merk gekocht en die was binnen ‘no time’ leeg…Daarnaast werden mijn haren er behoorlijk vet van. Ondanks het feit dat je zo positief bent over deze lijn, doe ik niet mee aan de winactie.

 5. Manon zegt:

  Klinkt als iets wat mijn droge, pluizige krullen best kunnen gebruiken. Ik doe graag mee met de winactie!

 6. Klinkt erg fijn! Ik doe graag mee 🙂

 7. Oh, hier zou ik ook graag aan meedoen! Ik ben eeuwig op zoek naar de juiste producten voor mijn pluizig, half krullend haar 🙂

 8. Nikki Dumee zegt:

  Hallo Charlotte

  Ik heb m zien staan en wil m graag uitproberen ben altijd opzoek naar DE producten die mijn haren niet te snel vet maken en ik vind de uitstraling van een product ook heel belangrijk moet er mooi uit zien en mijn haren niet te vet maakt
  Hopelijk ben ik een van je gelukkige winnaars heb nog nooit iets gewonnen via een blogger ik doe altijd mee met win actie’s maar grijp net iedere keer mis:(
  Hopelijk mag ik de gelukkige zijn^_^

  Xxxx Nikki Dumee

 9. Lijken me super producten! Ik werk zelf bij de Etos, en steeds zie ik de producten staan en dan denk ik; jeetje ik wil ze proberen haha! Ik doe dus heel graag mee met de winactie, ben toch wel heel benieuwd wat ze voor mijn haar doen 🙂

 10. Famke zegt:

  Ik doe graag mee 🙂 Ik ben benieuwd of deze producten mijn pluizige krullen aankunnen!

 11. Merly zegt:

  Dit lijken me hele fijne producten. Vooral het masker in handige tube! Ik doe graag mee met de winactie.

 12. Fabienne zegt:

  leuk! Guhl lijkt me een heel fijn merk! Ik heb altijd het probleem dat de ene shampoo mijn haar heel erg uitdroogt en extreem laat pluizen, terwijl dan de andere mijn haar plakkerig vies nalaat. Dit komt onder andere omdat ik heel er dik haar staat wat niet te ’temmen’ is. Daarom lijkt me dit echt een lijn voor mij!

  Liefs Fabienne

 13. Jessica zegt:

  Deze producten lijken me ideaal voor mijn pluizerige haar. 🙂 Ik doe dus graag mee. Ik hou van vrolijke beautyproducten zoals deze roze verpakkingen.

 14. Jessica zegt:

  Tuurlijk wil ik graag meedoen met deze actie! Ben al een tijdje op zoek naar een goede haar product lijn die mijn haar na het wassen niet te zwaar maakt. Bedankt voor de review en winactie 🙂

 15. Sabrina zegt:

  Ik ben heel benieuwd of deze producten voor mij net zo goed werken als voor jou en doe dan ook graag mee!

  Groetjes,
  Sabrina

 16. Ik wil graag meedoen met deze winactie! Als ik mijn haar droog met de haardroger dan wordt het echt heel snel pluizig. De laatste tijd liet ik het gewoon aan de lucht drogen, maar nu het kouder wordt, heb ik toch liever dat mijn haar droog is als ik buiten ga en moet ik dus met de haardroger aan de slag. Ik ben benieuwd of deze producten mijn haar minder laten pluizen!

 17. Ja, wat leuk 🙂 Ik doe graag mee! 🙂

 18. Wat een leuke actie, ik doe mee!

 19. Ik doe graag mee met de winactie! Mijn krullende haar pluist snel en is erg droog. Veel producten verzwaren mijn haar teveel waardoor mijn krullen niet mooi meer zitten. Deze lijn beloofd naast pluiscontrole dus ook veerkracht, klinkt perfect voor mijn haar!

 20. Ja, ja, jaaaa!! Mijn zus had de shampoo gekocht en was er helemaal fan van. Op aanraden van haar heb ik toen ook de shampoo gekocht en was ik ook meteen verkocht. Ik wil héél graag de rest van de producten proberen, maar heb eigenlijk niet echt geld om al die producten te kopen. Nou is er morgen een actie bij de Etos: Guhl 2e product gratis. Dus voor alle Guhl fans: profiteer ervan 🙂 Dat ga ik ook zeker doen! Maar het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als ik een pakket kan winnen. Ik doe dus mee!

 21. Marleen zegt:

  Deze producten lijken me echt heel erg fijn. Ik heb erg last van pluizig haar en ik heb hiervoor al veel producten gebruikt maar ik heb nog geen een product ontdekt waar ik écht fan van ben. Ik hoop dat deze nieuwe producten van Guhl daar verandering in kunnen brengen 🙂 Ik zou dan ook graag meedoen met de winactie, echt leuk!!

 22. Nu de herfst weer begonnen is merk ik meteen aan m’n haar dat het droog en pluizig wordt. Nadat ik de blauwe lijn uitgebreid getest heb, ben ik er over uit dat dit nog steeds niet ideaal voor mij was. Wat een kans is dit om eindelijk een keer de roze lijn te testen, ideaal! Ik waag graag een kansje. Fingers crossed! Liefs, Denise

 23. Amber zegt:

  Leuke review! Het lijken mij hele fijne producten! Ik heb heel lang pluizig haar en zou deze producten graag willen uitproberen.Normaal gesproken is Guhl iets boven mijn prijsklasse, maar winnen is altijd leuk! x

 24. Fabienne zegt:

  TE GEK! Deze lijn lijkt me zo fijn, aangezien er zoveel mensen lovend over zijn. Ik zou alles heel graag willen proberen, dus ik doe zeker mee 🙂

 25. * Bromt iets over laatste redmiddel en een tondeuse *

  Nee grapje, maar ik word in de herfst en winter echt gek van mijn plumeau-hoofd/Hagrid-haar.

  Count me in, Char!

 26. Daphne zegt:

  Ik doe graag mee! 🙂 Mijn haar wordt altijd verschrikkelijk pluizig, bijna niet meer goed te doen.

 27. lindsey zegt:

  O joepie, deze lijn klinkt als muziek in de oren! Ik ben er dan ook super benieuwd naar en zou graag meedoen aan de win actie… ik denk dat je mijn haren heeeeel erg blij zou maken 😉

 28. Eline zegt:

  Ik zou heel graag meedoen aan deze winactie omdat ik zelf ongelofelijk droog en pluizig haar heb en dus heel benieuwd ben!

 29. marjolein zegt:

  Ik doe graag mee met deze winactie. Ik heb erg droog haar, maar met de meeste shampoo, conditioners gaat mijn volume weg helaas. 🙁 Zou deze lijn dan wel wat voor mijn haar zijn?

 30. Mariette zegt:

  Leuk, ik doe graag mee met de winactie !!!

 31. Elise zegt:

  Ik doe graag mee! Heb veel last van pluizig haar, vooral in de puntjes dus ik zou deze producten zeker willen uitproberen 😀

 32. Johanna zegt:

  Leuk ik doe mee met de winactie!!!

 33. Super leuk en ik doe graag mee!

 34. cheyenne zegt:

  Wat zijn deze producten veel belovend. Ik heb hier al goede dingen over gehoord en dat maakt mij erg nieuwsgierig. Ik ben op zoek naar fijne haarproducten die mijn haar pluisvrij en heerlijk zacht maken zonder dat mijn haar vet word. Ik kan niet wachten om de producten te testen dus ik doe graag mee

  Groetjes,

  Cheyenne

 35. deze lijn klinkt super nice! ik doe graag mee met de actie 😀

 36. Erg leuk! Ik doe ook graag mee aan de winactie!

 37. Natuurlijk wil ik graag zo’n mooie set winnen! Ik ben normaal fan van de Wella Pro Serie voor gekleurd haar, dus ben erg benieuwd of deze set mij nét zo tevreden maakt?

 38. Eline zegt:

  Klinkt goed! Ik doe graag mee! 🙂

 39. sandra zegt:

  Erg leuke actie ! Ben sowieso wel fan van de producten van guhl. Ben erg benieuwd naar deze. Ik doe mee

 40. Mijn haar is echt super pluizig, en met de koude periode die voor de deur staat, zal dit extra van pas komen, ik doe zeker mee!

 41. Jaaaa leuk, ik heb altijd echt niet normaal pluizig haar dus ik ben benieuwd hoe deze producten me zullen bevallen! Dus ik doe mee!

 42. Ulrike zegt:

  Fijne review heb je geschreven! Ik was sowieso al heel nieuwsgierig naar deze lijn en ik was misschien van plan om een paar producten te kopen, omdat hij volgens mij echt perfect zou zijn voor mijn pluizig krulhaar! Maar ik wil toch eerst een kansje wagen met deze winactie! Fingers crossed 😉

 43. Naomi zegt:

  Wat een fijne review!
  Ik heb zelf vrij dik, pluisend krullend haar. En ik heb tot nu toch nog geen verzorgingslijn gevonden die en volume én mn haar genoeg voedt. Daarom zou ik deze veerkracht en pluiscontrol lijn van Guhl willen winnen en proberen.

 44. leonie zegt:

  Wauw mooie winactie! Deze lijn kan ik goed gebruiken. Ik heb doordat ik mn haar altijd blondeerde droog haar gekregen. Inmiddel verf ik t niet meer, omdat het onhandelbaar was. Nog een paar maanden wachten en dan is het pas uitgegroeid..tot die tijd kan ik nog wel goede verzorging gebruiken!

 45. Jorieke zegt:

  Leuke winactie! Ik doe mee!
  Ik heb altijd veel last van pluizig haar, vooral met het regenachtige weer en nu het kouder wordt kan het wel een goede treatment gebruiken 🙂

  Groetjes,
  Jorieke

 46. Nikki zegt:

  Ik doe mee!!

 47. Goede review, ik ben al een tijdje op zoek naar iets tegen mijn pluizige haar. Ik doe dus graag mee aan de winactie 🙂

 48. Danique zegt:

  ik zou heeeeeel graag mee willen doen ( en winnen natuurlijk ) omdat, ik helaas vaak last heb van pluizend haar :((

 49. Fernanne zegt:

  Oeh, dit lijken me hele fijne producten! Ik doe graag mee! 🙂

 50. Wat een leuke actie! Mijn haar is super pluizig en de meeste shampoos versterken dat effect nog meer. Lijkt me heel chill om te winnen. x

 51. De producten zien er erg fijn uit en de verpakking ziet er ook heel erg tof en opvallend uit ! Zou leuk in mijn douche staan, ik doe graag mee aan de winactie ! xxx

 52. Maryse zegt:

  Wow! Dat ziet er fijn uit (bijna net zo fijn als niet pluizig haar ;-))
  Ik doe graag mee met de winactie!

 53. Nathalie zegt:

  Ik zou graag meedoenw met de Gujl winactie, omdat ik voor de winter echt wel een anti-pluis product dat de veerkracht niet uit mijn haar haalt! Superleuk!

 54. Nathalie zegt:

  Ehm, Guhl natuurlijk, niet Gujl 😉

 55. De producten klinken erg fijn, ik doe graag mee!

 56. Manon zegt:

  Ik zie de titel van deze blogpost en ik denk meteen: dit komt als geroepen. Ik heb net mn haar gewassen en zeker dan ben/heb ik een pluizenbol, het lijkt me echt een fijne lijn. Ik doe graag mee met deze winactie (en fijn dat er ook nog winacties bestaan zonder de ‘gebruikelijke’ social media, want daar ben ik geen lid van

 57. Ik doe graag mee! Goede review

 58. Ik zou graag meedoen! Hoewel ik nog nooit eerder van mijn leven last heb gehad van pluizend haar, is mijn haar opeens sinds een paar weken zo ontzettend gaan pluizen… Dus ik zou deze producten goed kunnen gebruiken (:

 59. Hester zegt:

  Ja! deze hele lijn klinkt perfect voor mijn behoorlijk droge, geverfde lokken! Ik doe graag mee met deze winactie!

 60. Kelly zegt:

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze lijn! Ik hoop dat het het pluizen echt helpt. Dus ik doe mee met de winactie!

 61. Wat leuk:) ik doe heeeeel graag mee, zoals veel meiden gok.ik!
  Ik doe mee omdat is simpelweg last van pluis jaar heb

 62. Mirjam zegt:

  Dit klinkt goed! Ik heb snel last van droge puntjes, die dan ook wat pluizig worden. Deze producten passen goed bij mijn haartype. Fijn dat ze zorgen voor zacht en glad haar. Ik ben erg benieuwd naar deze producten, mijn haar kan ze wel gebruiken. Ik doe graag mee met de winactie!

 63. Hester zegt:

  Ziet er uit als een fijne lijn! Ik wil graag meedoen:)

 64. Natasja zegt:

  ik doe graag mee met de winactie:)!

 65. chucky1012 zegt:

  Wauw, wat een leuke winactie! Ik ben al zo lang op zoek naar fijne producten die mijn pluizige kapsel mooi laat glanzen en het temt etc.. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar deze producten en doe graag mee 😉 Em.: dots_223@hotmail.com

 66. Brenda zegt:

  Wat een leuke winactie ! Ik doe mee, misschien helpt dit mijn pluizige droge haar te temmen hahaha.

 67. Astrid v zegt:

  Ik doe ook graag mee!

  Liefs,

  Astrid

 68. Querida zegt:

  Joinin’ the clubbbb

 69. Sarah zegt:

  Yay ik doe mee! Door het stijlen is mijn haar echt heel erg beschadigd. Misschien is dit wel de oplossing voor mijn droge lokkies:)

 70. Nanadoe zegt:

  Wellicht is de kans klein dat ik win, maar toch waag ik een poging en doe mee aan de winactie! Ik weet niet hoe het komt maar door de jaren heen zijn m’n haren veranderd in stro! Pluizig en droog! Heb altijd mooi haar gehad, maar nu helaas niet. Niets beter dan producten winnen die wellicht de conditie van m’n haren kunnen verbeteren!

 71. Deze lijkt me zo leuk! Ik doe dan ook heel graag mee 😀

 72. Kiara zegt:

  Ik doe graag mee ^^

  X

 73. Rhavyta zegt:

  Klinken als veelbelovende producten! Ik ben heel erg benieuwd hoe ze mij zouden bevallen, dus ik doe graag mee met de winactie!

 74. Oh tof! Dat komt wel heel goed uit, want nu ik meer mijn haar föhn met de kou buiten de deur, gaat mijn haar alle kanten op en daarbij enorm pluizen. Benieuwd of het echt getemd kan worden met deze lijn!

 75. sabine zegt:

  Ik doe ook graag mee

 76. Maaike zegt:

  Ik doe heel erg graag mee! Leuk dat guhl met een nieuwe lijn komt. Ik gebruik momenteel allemaal verschillende producten tegen pluis maar ik heb nog steeds niet het gevoel dat het echt helpt. Misschien kan guhl wel echt helpen! Xxx maaike

 77. Danique zegt:

  Ik vind Guhl heel fijn maar vind het ook een beetje duur. Daarom wil ik super graag winnen en ben benieuwd of het dan goed tegen mijn pluizige haar zou werken.

 78. Marieke zegt:

  Leuke winactie, ik doe graag mee!

 79. Laura zegt:

  Ik wil graag met deze winactie mee doen omdat ik vaak mijn haar heb geverfd, gekruld en gestyld en daardoor is mijn haar beschadigd. Ik zou graag deze shampoo willen uit proberen om te kijken of deze mijn haartjes weer lekker gezond maakt!

  Groetjess!

 80. enith zegt:

  yeee ik zou graag mee willen doen met de winactie aangezien ik de laatste tijd nogal last van pluis haar heb.
  gr enith

 81. Danielle zegt:

  Mijn haar is 1 en al pluis. Ik ben daarom dan ook erg benieuwd naar deze producten. Ik doe graag mee met deze win actie.

  Groetjes!

 82. Chantal zegt:

  Ik wil graag mee doen aan deze winaktie. Ik ben al een tijdje opzoek naar goede producten voor mijn krullend haar.

 83. Sharon zegt:

  Ik zou graag mee willen doen aan deze winactie. Ik kijk altijd je filmpjes en krijg veel goede tips alleen mijn haar is altijd een drama hihi
  Groetjes sharon uit enschede

 84. Maxime zegt:

  Ik doe graag mee aan deze actie! Ik ben nog steeds op zoek naar de beste verzorging voor mijn schapen krullen, ik blijf elke keer hopen 😛
  X Maxime

 85. Kailey zegt:

  Ja, ik zou graag mee willen doen. Nu het weer herfst, winter wordt, merk ik dat mijn haar weer gaat pluisen. Elke keer probeer ik weer andere producten maar niks werkt. Ik ben benieuwt naar deze lijn.

 86. Ik doe graag mee! Als de producten tenminste ook voor krullen werken. Krullen zijn zo moeilijk om goede producten voor te vinden.

 87. Maartje zegt:

  Leuke winactie Charlotte! Ik doe mee! Duimen maar.. 🙂

 88. Lotte zegt:

  Alleen de kleur al!
  Ik doe mee, ik kan wel een beetje anti-pluis gebruiken, zeker richting de winter!

 89. Ilse prins zegt:

  Hier ook een pluizebol:P hahah.. Wat supergaaf dat je dit weg mag geven zeg!:)… Mijn haar is vaak ook erg pluizig, met een duur serum is het vaak wel wat te beperken.. Maar helaas als ik dan 1 mini regenbuitje over m’n kop krijg… brrrrr hahaha echt n ellende. Ik doe graag mee om deze antipluis producten eens te proberen…. Hopelijk is het een goede uitkomst voor mijn haar. Anders ga k het zeker eens zelf proberen, maar winnen is leuker natuurlijk hihi..
  Ik volg je natuurlijk op fb en bloglovin:):) Groetjes ilse

 90. Wil graag mee doen ! Heb van mezelf altijd erg droog en pluizig haar en veel helpt niet bij mij. Ben erg benieuwd als dit wel bij me zou helpen .

 91. Rianne zegt:

  Mijn haar is soms echt super pluizig, dus ik wil graag meedoen met de winactie :).

 92. Tof, ik heb enorm pluizige krullen. Ik doe mee! Ben heel nieuwsgierig wat deze producten voor mij kunnen verhelpen.

 93. Cindy zegt:

  Ik heb echt superrr frizzzy haar, met dit weer wordt het alleen maar erger. Ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe produkten van Guhl. Ik wil dolgraag mee doen met deze winactie om te kijken of ze iets voor mijn onhandelbare haar kunnen betekenen!!!

 94. Frenny zegt:

  Ik doe graag mee.
  Leuke winactie 🙂

 95. Ik doe graag mee aan deze win-actie! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte verzorging voor mijn pluizige haar, dus misschien is deze lijn wel de oplossing. Ook al ben je zelf niet helemaal weg van deze producten, misschien is juist wel perfect voor mijn haar, haha.

 96. Sharon zegt:

  Wat een goed review ! Ik heb heel erg pluizig haar en helemaal niks helpt. Nu ben ik erg benieuwd naar deze lijn van guhl, en doe ik graag mee aan de winactie.

 97. Ik ben heel benieuwd naar deze lijn, dus ik doe graag mee!

 98. Christa zegt:

  Fijn dat je echt verschil merkt! Mijn haar is erg slap, maar wel “foezelig”, zoals ik het vaak zelf noem. Daarom zou ik erggg graag willen kijken of deze lijn iets kan doen voor mijn haar! Ik doe dus zeker mee met de winactie 🙂

 99. ik doe heel graag mee met deze winactie! ben erg benieuwd naar deze producten! x

 100. Cindy zegt:

  Ik doe heel graag mee met de winactie. Mijn dochter en ik hebben allebei pluizig haar.

 101. Ah Guhl, mijn favoriete shampoo merk! Mijn gevoelige hoofdhuid heeft vaak moeite met shampoo’s en raakt als snel geïrriteerd, maar bij Guhl nooit! Heerlijke producten hebben ze. Mijn haar kan heel erg pluizen, oh en soms na het fietsen, jeutje – is het niet meer te redden! Zelf gebruik ik leave-in conditioner i.p.v. mijn conditioner als ik snel mijn bed in wil, ik skip dan ook mijn serum, de leave-in conditioner vervangt dan eigenlijk alle verzorging. Ik doe heel graag mee, ik ben onwijs benieuwd naar de lijn!

 102. Femke zegt:

  Wowwie! Zo leuk ! Ik kan wel wat anti pluis en verzorginggebruien , mijn haar is toch wat droger de laatste tijd. Ik denk doordat het wat kouder buiten wordt.

 103. Kraai zegt:

  Oeh, dit ga ik wel nodig hebben deze herfst en winter! Ik doe graag mee met deze winactie 🙂

 104. Martha zegt:

  Ooh, ik doe hier graag aan mee! De producten zien er heel mooi uit 😀

 105. Tof! Ik kan mijn haar wel herfstklaar maken 🙂 Ik doe graag mee!

 106. Leuke winactie! Deze producten komen vast goed van pas!, want ik fiets elke dag 18 kilometer en mijn vriendinnen hebben nooit pluizig haar na het fietsen maar ik heb het heel erg. Ik zou dus graag meedoenn!

 107. Anne G. zegt:

  Leuke winactie 🙂 ik heb helaas last van pluizig haar. Hopelijk wil ik dit pakket zodat ik het eindelijk een keer onder controle kan krijgen 😀

 108. Wat een handige review & wat lief dat je 5 pakketjes mag weggeven. 😀 Ik ben nog op zoek naar het perfecte middeltje tegen mijn pluizige haar & deze lijn klinkt als muziek in de oren. Daarom doe ik graag mee.

 109. Ik wil heel graag meedoen met deze actie. Mijn haar is super droog en pluizig dus deze lijn lijkt me perfect voor mijn haar! De review beloofd veel goeds, dus ik ben heel benieuwd 🙂

 110. Bianca zegt:

  Ja ik wil graag meedoen. Met de winter op komst zou ik deze heel graag proberen!

 111. Ik doe heel graag mee! Guhl is een merk dat ik al ken en dat me in het verleden altijd erg goed bevallen is, dus ik wil graag meer ontdekken 🙂

 112. Sharon Pfeiffer zegt:

  wauw wat een mooie verpakkingen. Ik heb eigenlijk nog nooit een product van Guhl geprobeerd maar ben nu deze review erg benieuwd. Misschien is dit wat voor mijn pluizige statische haar. Ik doe graag mee met de winactie!

 113. Lijken me hele fijne producten! Ik doe graag mee met de winactie 🙂

 114. Elise zegt:

  Dit klinkt goe-hoed! Ik doe mee! 🙂

 115. Jennifer zegt:

  Leuken producten! Ik doe met de winactie 🙂 x

 116. marieke zegt:

  Ik doe graag mee om dat het leuke producten zijn en mijn haar nu echt gewoon flut is dus ik daarom dit pakket graag wil winnen! X

 117. Hoii, ik doe mee met de winactie omdat ik zelf heel pluizig haar heb. Dit is niet de meest originele reactie want volgens mij heeft zo’n beetje iedereen dat als argument gebruikt.
  Maar het is wel zo daarom zeg ik het er maar bij ;p
  Verder wil ik nog zeggen dat ik je blog regelmatig bezoek en dat ik het altijd super leuk vind om je artikels te lezen en je video’s te bekijken. Ik vind het heel goed dat je veel varieert, dus dat het niet te veel hetzelfde is. Ga zo door!!! Ik hoop dat ik win, maar ik blijf alsnog van je blog houden als ik niet win hoor 😉 x

 118. Veerle zegt:

  Ik doe graag mee! En wat een fijne review weer!

 119. Caddy zegt:

  Fijne review,zoals jij schrijft wil je direct naar de winkel rennen om deze producten aan te schaffen! Lijken me heel fijn dus JA ik doe mee.

 120. Merel zegt:

  Hoi Charlotte!
  Ik heb super dik haar en heb al van alles geprobeerd om de goede shampoo te vinden. Had net een dure set van een ander merk gekocht maar het heeft niet mogen baten.. Hoop dat ik door jou deze set kan proberen! Ik vind dat je een goede review hebt geschreven! Dank je wel!
  Liefs x

 121. anouk zegt:

  Oewwww deze lijn wil ik zo ontzettend graag uitproberen! ! Mijn haar is 1 grote onhandelbare drama

 122. Lisan zegt:

  Woaww super handigg!! Ik ben blij dat er zo iets bestaat nu! Bij mij is het zo dat het na het wassen nog steeds puizig. Dus nu moet ik telkens nadenken of ik de volgende dag niet leuks heb als ik mijn haar ga wassen! x Liaan

 123. Ik doe mee! ik zou deze lijn zeker eens uit willen proberen want mijn haar pluist echt enorm!
  xx

 124. Femke zegt:

  Het lijken mij ontzettend fijne producten! Ik heb krullen die ontzettend pluizen en vooral in de herfst en winter heb ik hier heel erg veel last van. Ik heb nog steeds niet de perfecte producten voor mijn haar gevonden en daarom lijkt het mij super leuk om deze producten te winnen!

 125. Ellen zegt:

  Leuke winactie, ik doe zeker mee. Sinds ik mijn haar blond verf wordt het snel droog en pluizig dus deze lijn zou eens echt goed bij mij kunnen passen.

 126. Sandra Valkenburg zegt:

  Al ruim 100 reactie’s………….maar toch ga ik een poging wagen 😉

  Ik doe heel graag mee met de giveaway, deze vrolijke flesjes zouden hier perfect in de mijn grijs/fuchsia badkamer passen.

 127. Marike zegt:

  Jeeeej, ik doe mee 🙂
  Ik heb erg rebels haar (EN IK BEN ER TROTS OP) dus toen ik deze producten voor de eerste keer zag, wist ik: dit is voor mij gemaakt.

 128. Ik zou heel graag mee willen doen. Wat een leuke verpakkingen!

 129. jessica t zegt:

  Oooh wat leuk guhl werkt zo goed voor mijn haar haha dus ik doe ook mee

 130. Ik kan wel wat pluiscontrole gebruiken, ik doe graag mee! 🙂

 131. Ik doe heel graag mee met de win actie. Sinds 3 jaar springen er hele dikke rood/bruine/zwarte krul haren uit mijn blonde haar. Je ziet ze precies zitten als je langs mn haar kijkt. Eens kijken of ik ze dan hiermee kan temmen.

 132. Oh leuk ik doe graag mee, heb al in geen jaren meer iets van guhl geprobeerd. En pluisvrij haar is sowieso een must!

 133. Martine Burgers zegt:

  Ik doe mee, ik vind guhl een heel fijn merk! Zelf gebruik ik al jaren hun anti-klit spray, werkt fantastisch. Misschien wordt dit dan de eerste keer dat ik wat win, spannend!

  xoxo

 134. Melanie zegt:

  Het lijkt mij een hele fijne serie als ik jouw review zo lees. Ik heb redelijk stijl haar met wat slag en vooral na mijn haren gewassen te hebben en het dan droogt krijg ik altijd ontzettend veel pluis. Dat is de volgende dag wel weg, maar ik hoef mijn haar dus nooit te wassen op de dag dat ik een verjaardag of iets anders heb in de avond, want das echt geen doen! Ik ben erg benieuwd of het mijn haar onder controle kan brengen en het zou helpen; dat zou echt geweldig zijn! Ik zou het daarom ook heel graag willen proberen en ben er erg nieuwsgierig naar! Super leuke winactie dus! En nu maar duimen ;-).

 135. Bianca zegt:

  Deze lijn kan ik goed gebruiken met mijn pluizige krullen 🙂

 136. Allereerst wat een prachtige productfoto’s het roze knalt gewoon van je scherm!
  Zo te lezen is dit weer een fijne lijn van Guhl. Ik merk alweer dat de herfst ervoor zorgt dat mijn haar ontzettend pluizig wordt. Een beetje serum is dan net niet genoeg. Ik ben erg benieuwd naar de lijn en doe dan ook graag mee.

 137. Ik zou graag meedoen.

 138. Michele zegt:

  ik wil heel graag meedoen met de wedstrijd! x

 139. manuela zegt:

  wat leuk, ik waag een kans.
  heb al meerdere reviews op verschillende blogs gelezen en ben er heel benieuwd over

  groetjes xx

 140. Sophie zegt:

  Ik wil graag meedoen aan de win-actie!

  Ben sinds kort weer fanatiek aan het zwemmen en druk in de weer met allemaal merken uitproberen om te voorkomen dat m’n haar heel snel uitdroogt en begint te pluizen. Ben wel nieuwsgierig of dit het ei van Columbus is 🙂

 141. oehh ik doe graag mee! wou ze een tijdje geleden al kopen , maar alles was al uitverkocht!! nu hier maar een kansje wagen ^^
  liefs mara

 142. Judith zegt:

  De producten klinken erg fijn en kan ik wel goed gebruiken met mijn droge en pluizige haar. Ik doe graag mee!

 143. Merel zegt:

  Oehh wat een leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Ik heb vaak last van pluis. Vooral als het waait wil mijn haar alle kanten op staan en als ik dan op school aangekomen ben ziet het er niet meer uit. Deze producten zouden een uitkomst kunnen zijn!
  Succes iedereen ♥

 144. Wat een leuke winactie, komt nu mooi uit. ik heb net een nieuwe coupe en weet nog niet echt welke producten ik hiervoor kan gebruiken. Ik heb best last van pluizig haar en deze lijn zou dus goed van pas komen!

 145. Fijne review! Ik doe graag mee aan de winactie om het zelf op mijn haar uit te proberen. Ik heb heel dik en pluizig haar dat moeilijk onder controle te houden is. Vooral met dit herfstige weer gaat mijn haar alle kanten op!

 146. Jolien zegt:

  Dit lijken me hele fijn producten. Zeker in de winter gaat mijn haar wat meer pluizen dus als ik win ben ik in ieder geval goed voorbereid:)

 147. Sarah zegt:

  Hoi Charlotte,

  ik wil graag meedoen met de winactie, ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe lijn met producten voor mijn haar en dit klinkt goed!!

  Veel liefs van Sarah

 148. InieeJ zegt:

  Dit lijken me erg fijne producten om mijn pluizige krullen onder controle te houden en toch veerkracht te geven zodat ik een mooie, pluisvrije krullenbos heb! Ik doe dan ook graag mee aan de winactie!

 149. Ik ben heel benieuwd naar deze lijn! Mijn haar is lang, ik heb geen gespleten punten maar het is wel droog en ongelofelijk pluizig het hele jaar door! En nu het kouder word is het nog erger… Ik borstel mijn haren eigenlijk ook nooit omdat het dan zo statisch en pluizig word, oeps.. Ik doe graag mee aan je winactie!

 150. Ik doe mee!! 🙂

 151. Marloes zegt:

  Hooi 🙂 Bij deze doe ook ik graag mee met de actie. Kijken of dit beter werkt dan de aussie spullen. Xx Marloes.

 152. Oh, super leuk! Ik doe heel graag mee 🙂

 153. Lisa Janssen zegt:

  Ik doe graag mee 🙂

 154. Lijk me superr! Ik doe graag mee 🙂

 155. Jessica zegt:

  Wat leuk! Die kleur alleen al!
  Ik doe graag mee met de winactie! 😀

 156. Lianne zegt:

  ik zou het heeel leuk vinden als ik het zal winnen aangezien ik echt enorm pluizig haar heb. en eigenlijk nooit echt een goede shampoo heb kunnen vinden.
  iemand suggesties voor shampoo’s?
  ik zou het echt geweldig vinden om deze win actie te winnen

 157. Britt zegt:

  Aangezien ik al een hele tijd op zoek ben naar goeie producten om mijn pluishaar tegen te gaan komt deze winactie goed van pas, I’m in!

 158. Ik ben erg benieuwd naar de producten. Ik doe graag mee!

 159. Christianne zegt:

  Ik ben super benieuwd 🙂 ik doe graag mee!

 160. Debby zegt:

  Ik ben super benieuwd of ik met deze lijn mijn haar onder controle krijg. Vooral het pluizen is een issue, zeker met het regenachtige weer. Ik doe dus graag mee aan deze winactie.

 161. Elise de Jong zegt:

  Ik doe heel graag mee met de winactie, mijn vriend heeft last van pluizig haar, eens zien of ik hem dit kan aansmeren! 😉

 162. Chantal zegt:

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, omdat ik steeds meer last krijg van pluizig haar (dit jaar) en ik nog op zoek ben naar goede haar producten.

 163. Ik doe ook graag mee!

 164. Enita zegt:

  Ik maak graag kans op deze fijne producten.

 165. Enita zegt:

  Ik maak graag kans op deze fantastische producten.

 166. Waarom ik wil winnen? Omdat mijn tweede naam PLUIS is!! Ik heb echt vreselijk pluis haar, zou dit product graag testen! Nu ik zwanger ben is de pluis nog erger, help! 😉

 167. Andrea zegt:

  Ik doe erg graag mee!!

 168. Heb al best veel goede reviews gelezen over deze producten, ben dus erg benieuwd en doe graag mee! x Saffira

 169. Maddy zegt:

  Ik doe ook graag meeeee.
  Heb echt last van pluizend haar!
  Heb nog niks kunnen vinden wat ECHT werkt ! 🙁

 170. Zillah zegt:

  Ik doe heel graag mee met deze super winactie.!!

 171. Kelly zegt:

  Leuk! Net als bij jou, is mijn haar ook eindelijk eens weer lang maar daardoor valt de pluis extra erg op! Krijg dan altijd de neiging het maar weer korter te laten knippen, ik ben dus heel benieuwd naar deze producten! Wie weet helpt het 🙂 ik doe mee!!

 172. ik doe mee!!

 173. Superleuke winactie! Ik ben erg benieuwd naar de producten. Ik doe graag mee!

 174. Sophie zegt:

  Ik ben benieuwd! Count me in!

 175. Saskia zegt:

  Ik doe heel graag mee, ben benieuwd geworden naar deze producten, na het lezen van jouw review!

 176. jacqueline zegt:

  Wat ik niet terug lees maar waar ik erg benieuwd naar ben is hoe krullerig haar reageert op dit product. Het lijkt me zeker de moeite waard om het uit tr proberen en om te kijken of ik mijn krullen kan showen in plaats van dat we alleen maar grassprieten kunnen zien.

 177. Marie zegt:

  Leuke winactie! Ik doe graag mee, ben heel benieuwd of deze lijn iets kan doen voor mijn coupe de ontploffing haha

 178. Mieke zegt:

  Hoi Charlotte
  Ik doe graag mee! Hopelijk een remedie tegen mijn pluizig haar!
  Xx

 179. Ik doe graag mee!

 180. claudia zegt:

  Oehh nog net op de valreep! Ik zou graag meedoen aan deze winactie, omdat mijn haar altijd pluizig is.. de enigste manier om dit te verhelpen is stijlen, en ja daar wordt mijn haar niet beter van :(. Ben erg benieuwd naar deze lijn! 🙂

 181. Samantha zegt:

  Hallo,

  Ik doe graag mee!! Zou het heel graag willen uitproberen. Heb heel pluizig haar. Heb al heel veel dingen geprobeerd maar nog niet echt iets gevonden wat goed helpt. Daarom zou ik het heel graag willen proberen. En hopen dat deze lijn helpt!!! Groetjes samantha

 182. saskia zegt:

  Ik heb al heel wat producten geprobeerd en niks help tot nu toe voor mijn pluizige haar . Dus doe heel graag mee om dit uit te proberen en kijken of dit dan eindelijk help, want vindt het jammer dat ze nergens proef monsters van hebben want het is allemaal niet goedkoop en als het uiteindelijk niet het reselaat heeft wat jij wil kun je het weer weg gooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.