Nagellak

Swatch: Catrice – Bye Bye Birdy

Geel is hip! In de modewereld is deze trend inmiddels flink aan het doorzetten, maar ook in de beauty-wereld kunnen we er niet meer om heen. De must-have zomerlak van Chanel (Mimosa) is uiteraard ook kanariegeel, dus het is geen wonder dat andere merken graag een graantje meepikken van deze hype. Catrice doet gezellig mee en bracht het vrolijke lakje Bye Bye Birdie uit.

Ik kon me eerst niet helemaal voorstellen wat ik nou met dit gele lakje aan moest. Gelukkig veranderde dat toen ik begon met lakken, want ik vind hem inmiddels erg gaaf. Het is absoluut een gewaagd kleurtje, maar ik vind het dé perfecte zomer-accessoire. Een echte eyecatcher!

Eerder bracht Catrice ook een geel lakje uit met de naam Don’t Feed The Birds en deze is inmiddels uit het assortiment. Ik heb ze nog niet naast elkaar geswatched (dat zal ik doen zodra ik Chanel Mimosa heb), maar op het eerste oog lijkt de kleur van Bye Bye Birdy wat zachter. Bovendien bevat Don’t Feed The Birds kleine glitters, terwijl Bye Bye Birdy een crème-lakje is zonder enige vorm van shimmer.

Bye Bye Birdy is na drie laagjes mooi dekkend. Dat is vrij normaal voor zo’n lakje, want lichte kleuren zij altijd wat moeilijk dekkend te krijgen. Dit is trouwens echt een kleur die makkelijk rommelig kan staan op je nagels, dus probeer zo netjes mogelijk te lakken, want dat geeft een leukste effect.

Geel is misschien een vrij gewaagde kleur, maar ik zie het helemaal zitten voor deze lente/zomer. Durf jij het ook aan?

Catrice Bye Bye Birdy kost €2,49 en is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

42 reacties

 1. Elke keer laat je weer van die mooie lakjes zien maar bij ons is de nieuwe collectie er nog steeds niet! Dit is het enige lakje dat ik tot nu toe ben tegengekomen dus het kan ook gewoon zijn dat het schap er nog niet is. Nou ja, zo ben ik wel goed voorbereid met welke kleurtjes ik het liefst wil kopen. Ik vind dit wel een mooie kleur geel, volgens mij was die ander inderdaad wat feller. Ik weet alleen niet of ik deze snel zal dragen.

 2. Maud_ zegt:

  Mooi! Ik heb hem ook en vind het een super leuk kleurtje ^^

 3. Mooi, lekker zomers 😀

 4. Romy zegt:

  Ik moet echt weer eventjes naar de Kruidvat!

 5. Gaaf kleurtje! Ik durfde hem gisteren niet te kopen, in de schappen zag de kleur er minder mooi uit, maar zo is het echt heel erg mooi!

 6. Femke zegt:

  Deze kleur vind ik dus echt zo mooi!

 7. Deze ga ik zó hard kopen, vind hem zo gaaf 😀

 8. Deze heb ik ook i

 9. Ik vind hem we gewaagd, maar stiekem erg leuk!

 10. aa deze heb ik ook! echt een gaaf en opvallend kleurtje! 😀

 11. mooi lakje 😀

 12. eerlijk gezegd vind ik geel niet zo'n mooi kleur, maar deze is echt heel erg leuk!

 13. Hmm, ik hou eigenlijk niet van geel, maar deze is echt prachtig!

 14. Ik liep laatst met Baby yellow van KOH op m'n nagels en vond het echt geweldig vrolijk staan! 🙂

 15. Suzanne zegt:

  Ik vind deze veel leuker als de don't feed the birds!
  Je hebt trouwens bij de laatste 2 keer dat je bye bye birdy schrijft, bye bye birdie geschreven, viel me op.

  1. Heb het aangepast! Vaak wordt er in het Engels 'birdie' geschreven in plaats van 'birdy', dus dat zit nog in m'n hoofd, haha!

 16. Ik vind hem er wel tof uitzien, leuker dan don't feed the birds! Maar toch twijfel ik nog of ik 'm zal kopen of niet 😉

 17. Deze is leuk! <3

 18. deze vindt ik echt superleuk, perfect voor de lente en de zomer! ben zeker van plan om 'm ook te kopen!

 19. Een hele mooie gele kleur 🙂

 20. Wat een prachtige kleur! Staat vast heel mooi bij gebruinde handen 🙂

 21. O waaauwww die ga ik zeker aanschaffen!

 22. Vind het wel een heel mooi kleurtje maar weet niet of ik het wel zelf zou gaan dragen. Ik heb altijd het combineer probleem.. dus met wat kan ik het dragen zeg maar.

  1. Tja, eigenlijk kan het met alles wel. Ik draag 'm zelf het liefst bij kleuren als donkerblauw of legergroen, maar hij kan ook goed bij knalroze!

 23. Hele mooie kleur. En man, ik kan me blind staren op jouw swatches, zo netjes en zulke mooie nagels!

 24. By Sjanty zegt:

  Toepasselijk kleurtje voor de Pasen 😉

 25. Prachtig kleurtje!!

 26. milou zegt:

  toevallig, heb m nu ook op 🙂

 27. Jessica zegt:

  Erg mooie kleur, maar ook ik heb dat combineer-probleem. Met wat is zoiets nou het mooist?

 28. Jij hebt zulke perfecte nagels!
  I like the yellow!

 29. Desirée zegt:

  Heb m nu ook op 🙂
  Inderdaad lastig om echt netjes te doen deze kleur :p
  Maar wel leuk voor de pasen zo 🙂

 30. Ik word spontaan vrolijk van deze kleur! Ga hem snel halen!

 31. samira zegt:

  mooi kleurtje!
  Lijkt die niet een beetje op Lemonfizz van China Glaze?

  1. Die is lichter. Ik zal een keertje een vergelijking maken met wat gele lakjes 🙂

 32. Leonie zegt:

  Ik heb ‘m ook! 😀 durf ‘m alleen nog niet zo goed op te doen :’)

 33. Charlot zegt:

  @samira, ik heb beide kleurtjes, bye bye birdie is net wat geler en lemon fizz is meer pastel (:

 34. samira zegt:

  Oke dankjewel, ik zoek namelijk een goede dupe voor Lemon Fizz:P

 35. michele zegt:

  Wauw dit is echt een gave kleur! En je doet je nagels echt zo mooi. Ik weet dat het niet de juiste manier is, en ook slecht voor je nagelriemen, maar ik vertik het eigenlijk om langs m'n nagelriemen te lakken, zodat je dus een deel van je nagels niet meelakt. Ik ben echt een nail freak/perfectionist en kan het echt niet hebben om een stukje van m'n nagel te zien, haha! Ook echt niks tegen jou of de manier waarop je je nagels lakt hoor. Ben wel benieuwd wat jij er zelf van vindt en of je voorheen ook gewoon bij de nagelriemen lakte?

 36. Nice advice! I have been looking for something such as this for a while now. Many thanks!

 37. Charlotte zegt:

  Leuke kleur 🙂 Ik heb ook een geel lakje, maar dat is iets warmer als dit. Ik gebruik het eigenlijk alleen bij nail art!

 38. Prachtige kleur! Deze wil ik echt hebben

 39. Heel mooi paaskleurtje hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.