Nagellak

SWATCH: Sally Hansen Miracle Gel nieuwe kleuren (Pink-terest, Tipsy Gypsy + Miss Wanderlust)

Nieuw jaar, nieuwe kleuren nagellak! De lentecollecties vliegen me om de oren en mij hoor je niet klagen. Na alle sombere tinten van het najaar kunnen we onszelf eindelijk weer opvrolijken met wat fellere kleuren. Sally Hansen breidt in februari de Miracle Gel-serie uit en voegt in totaal 10 nieuwe kleuren toe aan het assortiment. Ik ontving 3 van de nieuwe tinten om uit te proberen. Ik ga ze laten zien!

Sally Hansen Miracle Gel – Pink-terest

Sally Hansen Miracle Gel Nieuw - 4 van 4

De nieuwe selectie kleuren is een mix van allerlei tinten, waarvan ik toevallig de roze versies heb gekregen. Hartstikke leuk natuurlijk! De kleur Pink-terest is een vrolijk barbieroze kleurtje met een koele ondertoon. Deze tint vind ik persoonlijk iets te blauw voor mijn huidskleur, maar hij is wel lekker vrolijk. Dit was de enige tint waarbij ik een beetje zat te rommelen met de dekking. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat deze het beste met 3 dunne laagjes werkt.

Sally Hansen Miracle Gel – Tipsy Gypsy

Sally Hansen Miracle Gel Nieuw - 3 van 4

Ik merk dat ik de laatste tijd weer wat meer naar donkere kleuren neig en de tint Tipsy Gypsy past prima in mijn straatje. Deze kleur is misschien vrij basic, maar het is wel een mooie kleuren die bij veel tinten staat. Deze dekte keurig met twee laagjes.

Sally Hansen Miracle Gel – Miss Wanderlust

Sally Hansen Miracle Gel Nieuw - 2 van 4

Joepie, glitters uit de Miracle Gel-serie! Die waren er nog niet! Ik had deze tint al tijden geleden op een Amerikaanse blog gezien en baalde dat hij niet in Nederland verkrijgbaar was. Want hallo, koraal en glitters? Match made in heaven. Ik had hem graag nog een tintje lichter gezien, maar het is hoe dan ook een toffe vrolijke lak. Oh, en hij dekt prima in twee laagjes. Niet slecht toch? Je moet wel even boenen met het verwijderen, maar dat vind ik zulke glitters altijd wel waard.

Sally Hansen Miracle Gel Nieuw - 1 van 4

Ik heb eerder uitgebreid over de Sally Hansen Miracle Gel-serie geschreven en daar leg ik ook meer uit over het systeem, de producten en de houdbaarheid. Ook bij deze kleuren heb ik gemerkt dat de houdbaarheid op mijn nagels niet denderend is, maar zelfs Miss Wanderlust bleef wel een dag of 4-5 echt keurig zitten. Overigens heb ik op deze foto’s géén Miracle Gel Top Coat aangebracht, dus ze zullen nog meer glanzen als je ze draagt. Het zijn in elk geval mooie toevoegingen aan de collectie en ze zullen vanaf februari verkrijgbaar zijn.

Sally Hansen Miracle Gel – €11,99 (14,7 ml)
Etos | Douglas | ICI Paris XL |

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Prachtige kleuren!
  Je hebt de nagels mooi gelakt 😉
  De glitters zijn prachtig.

 2. Leuk dat ze nu ook met een glitterversie uitkomen, die miste inderdaad nog! Zelf kies ik nooit zo snel voor roze op mijn nagels, maar vind het jou wel erg leuk staan. Die blauwe ondertoon stoort me niet bij jouw huidskleur. Maar de tweede matcht inderdaad net wat beter. Wat betreft de houdbaarheid: die is bij mij ook nooit zo geweldig van de Miracle Gel. Toch vind ik het effect met topcoat wel altijd erg mooi. Ik heb van Sally Hansen tot nu toe alleen maar neutrale kleuren geprobeerd.

 3. die lichte tint is zo pretty en girly 😀 me likey!

 4. Wel toffe kleurtjes maar qua houdbaarheid ben ik het met je eens!

 5. Ik vind die roze met glitters heel gaaf!

 6. Ik kan niet eens kiezen, zo mooi zijn de kleuren.

 7. Wauw, wat een mooie kleuren! Die ga ik zeker en vast eens bekijken als ik ze tegen kom.

 8. Oeeh ik vind de twee tinten zonder glitter heel tof, die andere is niet zo mijn ding!

 9. Wouw de roze ie echt prachtig. Heb net mijn nagellak stash online staan en heb te veel maar als ik deze dan weer zie ♡ ,
  liefs soraya

 10. Ik vind het erg mooie kleuren, vooral met die glitter

 11. Oeh wauw wat een ontzettend leuke lakjes. Ik vind vooral de eerste twee kleurtjes erg mooi. Sowieso zijn deze Sally Hansen lakjes ook altijd heel erg fijn, en ze hebben ook echt een mooie finish.

 12. Awww, zo mooi alle drie! Echt pretty.

 13. Ze zijn alle drie echt mooi, maar Miss Wanderlust is wel echt favoriet!

 14. Miss Wanderlust is een echt hebbedingetje! Wat een tof lakje. Ook Tipsy Gypsy heeft mijn hart gestolen.

 15. Pink terest heeft mijn hartje veroverd, werkelijk prachtig voor het voorjaar!

 16. Prachtige kleuren! Kan niet wachten tot ze in de winkel liggen, sinds ik Miracle gel gebruik pak ik geen andere nagellak meer. Bij mij blijft miracle gel minstens 5 dagen goed zitten en daarna gaat het meestal chippen. Soms blijft het zelfs 8 dagen zitten!

 17. Wauw die glitterkleur is echt prachtig!

 18. Veerle zegt:

  het zijn prachtige kleuren krijg al helemaal zin om zo’n kleurtje op mijn nagels te hebben. Vraag me alleen wel af of die foto’s zijn gemaakt toen ze nog nat waren of al gedroogd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.