Shoppen! Video's

Video: Shoptips voor Londen

I love London! En ik vind het nog leuker om er te shoppen! Meestal ga ik er wel zo’n twee keer per jaar naartoe, dus ik heb inmiddels een aantal vaste winkels waar ik altijd even langsga. In deze video die ik voor Femme maakte deel ik mijn favoriete shopadresjes in Londen met jullie, met natuurlijk ook een flink aantal fijne beautywinkels in deze mooie stad!

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

 1. Eliza zegt:

  Hoi hoi,

  Wat een leuke video weer, erg bedankt voor de tips!
  Ik had nog wel een vraagje, heb je ook tips kwa hotels in Londen??
  En dan met name hotels die dus dicht bij de bekende winkels liggen.
  Ik wil ook zeker een keer naar Londen, lijkt me zo super gaaf!!
  Komt er ook vlog van je reis naar Londen??

  Groetjes

 2. Covent Garden is leuk! Er zit iig een Benefit winkel en ook MAC. Ik geloof inmiddels ook Bobbi Brown en Clinique. Verder heb je alles wel opgenoemd wat ik ook zo weet. Al is Westfield shopping mall bij Shepherd’s Bush een tip voor als het regent. 😉

 3. Jasmijn zegt:

  Welke datum ga je precies naar londen?

 4. Ik wil echt snel nog eens terug naar London… goeie tips, ga ze proberen te onthouden 🙂 Nog tips voor goeie hotels?

 5. Majorie zegt:

  Wat een heerlijk mens ben je toch ook he. 🙂

 6. Heerlijk, nu wil ik graag weer ’s terug naar Londen! Even doorsparen dus! Leuke video weer. 🙂

 7. Super fijne video! Ik ga deze zomer naar Londen en ik was net bezig met de planning. Hele fijne en leuke tips! Heel echt bedankt voor het delen.

 8. Ik ben ook helemaal fan van Londen, heerlijke stad!
  Covent garden moet je echt heen gaan! Qua winkels vind ik het niet zo heel bijzonder, maar de sfeer is daar zo anders, dat moet je zelf meemaken.
  En een andere tip is Camden town. Dat is een soort markt met van alles en nog wat (best veel oosters/alternatief/gothic) en veeeeeel eettentjes. Kan het niet heel goed omschrijven maar ook daar is de sfeer zo anders, zo relaxed en leuk. Camden town is echt mijn #1 tip (hoewel het denk ik wel je ding moet zijn).
  Leuk overdekt winkelcentrum is Westfield, zit op 2 plaatsen in Londen, degene bij metrostation westfield (central line) vind ik het leukst. Huge, alle winkels bij elkaar, je mist daar echt niks. Als je 1 dag gaat shoppen met slecht weer zou ik dat aanraden. En daar buiten heb je leuke eettentjes (ook jamie oliver).
  Qua beauty ga ik ook altijd naar de superdrug en boots die jij zei, die hebben het grootste assortiment.

  Voor degene die hotels zoeken, ik vind dat vaak lastig in Londen. Het is vaak goed en duur, of heeel simpel en goedkoop. Let ook op dat je niet in een hostel terecht komt (tenzij je dat wilt)
  Ik heb vorig jaar gezeten in marble arch inn (2 straten achter oxford street, bij metrostation marble arch). Heel simpel, kleine kamer, voldoet voor het overnachten.
  Een iets luxer hotel (wat nog steeds goed te betalen is) is st. Giles. Zit vlakbij metrostation Tottenham court road (oxford street), heel mooi chique hotel, en niet heel duur. Kamers zijn niet denderend groot, maar ruim zat, en heel erg schoon.

  En nu heb ik ook weer zin om naar Londen te gaan haha. Maar nog even wachten, heb al een ander leuk tripje op de planning staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.