Tips

Beautytip 16-01-’13

Heb je last van harde, droge huid rondom je nagels, ongeacht hoe vaak je met nagelriemcrème smeert? Knip de harde huid nooit (!) af (dat groeit net zo hard weer terug of kan gaan ontsteken), maar gebruik liever een nagelriemremover. Mijn favoriet is de OPI Avoplex Exfoliating Cuticle Treatment, maar de Sally Hansen Instant Cuticle Remover vind ik ook prettig. Deze producten bevatten milde zuren die de dode huidcellen oplossen, waardoor de huid weer zacht en soepel wordt. Lees voor het gebruik wel even goed de gebruiksaanwijzing, aangezien de manier van gebruiken per product kan verschillen.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Lauranne zegt:

  Wat een goede tip! Ik heb dat probleem en vroeg me altijd al af hoe het komt, want ik smeer mijn nagelriemen elke dag in met Lemony Flutter, maar het mocht niet baten. Gelukkig heb ik dat product van opi ook ergens liggen. Ik zal het maar eens terug boven halen. Ik gebruikte het eigenlijk nooit, omdat ik vind dat het nogal vreemd ruikt, maar als dat de oplossing is 🙂

 2. Ik gebruik inderdaad ook altijd Nagelriemolie 🙂
  O.P.I. Cuticle revitalizer oil Watermelon is ook erg fijn !

 3. Ik wist niet dat er nagelriemremover bestond! Super handige tip!

 4. Ik wist ook niet dat het bestond! En laat ik nou net immer uitgedroogde nagelriemen hebben. Ik heb het net op Ebay besteld, hoe lang duurt dit eigenlijk voordat ik het binnen heb?

 5. Karin zegt:

  Ook Essence heeft een cuticle remover in het assortiment voor 1,89 en werkt binnen 15 seconden. Alleen werkt deze niet op basis van zuren maar is alkalisch en hierdoor worden de velletjes zacht en kun je ze verwijderen. Bij mij werkt deze echt perfect en is super budget……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.