Shoplogs Shoppen!

Bestelling OC Nail Art Binnen!

Eerder deze week schreef ik over de Amerikaanse webshop OC Nail Art. Ik heb daar heel goedkoop wat Konad-spulletjes besteld, en afgelopen donderdag zijn ze al binnen gekomen! Dit zijn de spulletjes die ik bestelde:

Bestelling OC Nail Art
Bestelling OC Nail Art

Alles zat in een bubbeltjes-envelop, die gewoon door de brievenbus paste. De eigenaresse van de webshop had nog een berichtje op mijn bon achter gelaten dat de Princess Special Nail Polish in Right Gray (het meest rechtse flesje) meer lilapaars dan grijs is, en dat ze hoopte dat ik de kleur alsnog leuk zou vinden.  Hij is inderdaad vrij paars, maar ik denk dat hij bij het stempelen misschien wel voor grijs door kan gaan. We zullen het snel zien! Op de envelop zag ik dat er in Amerika ongeveer $7.50 was gerekend om de envelop naar Nederland te sturen, maar je hoeft bij OC Nail Art geen verzendkosten te betalen. Heerlijk toch?

Ik heb nog geen tijd gehad om alles uitvoerig te testen, maar ik heb gisteren eventjes gespeeld met het rozenpatroontje van imageplate M65 en de plastic schaper, en die schraper werkt ontzettend fijn. Eindelijk geen krasjes meer op mijn imageplates! Het rozenpatroontje is zoals verwacht heel erg schattig.

Ik was echt verbaasd over de snelle verzending! Ik bestelde op donderdag 3 december, en ik had het exact een week later in huis. Dat is echt ontzettend snel vanuit Amerika. Dankzij het brede assortiment, aantrekkelijke prijzen, geen verzendkosten en snelle verzending is deze webshop echt een aanrader!

Over bestellen bij OC Nail Art en een kortingscode voor 30% korting kan je kijken bij dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Laura zegt:

    :O Ik moest ook een bestelling plaatsen! Bedankt, dit is idd veel goedkoper dan via de nederlandse webshops!

    En succes met je tentamens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.