Nagellak

Swatch: Essence – Right, Girl

Ik vertelde al eerder dat ik geen groot fan ben van rode nagellak, maar toch heb ik weer een rood lakje voor jullie! Dit is Right, Girl, één van de nieuwe lakjes uit de Multi Dimension-lijn van Essence.

Deze lak deed mij meteen denken aan één van de nagellakken van Trind, één van de weinige tinten rood die ik graag draag. Right, Girl is dieprood en heeft een mooie glitter die de lak erg bijzonder maakt. Wat de finish betreft is hij dus ook redelijk vergelijkbaar met de Trind-lak die ik eerder noemen, maar Right, Girl is iets lichter van kleur.

Dit is overigens echt zo’n classy kleur! Het is niet een kleur die ik vaak zal dragen, maar bij sommige gelegenheden zal ik ‘m toch wel uit de kast trekken. Ook denk ik dat deze tint voor veel dames een go-to keur zal zijn, aangezien dit een kleur is die altijd kan!

Eén van de dingen die mij altijd opvallen bij rode lakken is dat ze ontzettend fijn lakken! Ik weet niet waar het door komt (misschien door de pigmenten of doordat het een kleur is die al jaren wordt gemaakt en is geperfectioneerd), maar bijna elke rode lak werkt prettig. Ook de dekking van Right, Girl is fijn (2 laagjes) en de droogtijd is opvallend kort.

Gewoon een fijn klassiek lakje dat eigenlijk altijd goed is. Ideaal toch? En dat voor €1,79. Zeker de moeite waard!

Essence Right, Girl kost €1,79 en is verkrijgbaar bij Kruidvat. De Multi Dimension-lakken zijn alleen verkrijgbaar bij de filialen met een extra Essence-schap waar ook de Nail Art-lijn e.d. verkocht worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. Oh wat toevallig! ik heb precies deze kleur gekocht een tijdje geleden en ik heb hem nog niet kunnen proberen. De kleur ziet er echt heel erg mooi uit, ik moet hem wel snel gaan dragen.

 2. Ik moet dit lakje ook hebben!
  Wat een mooie rode kleur!! 😀

 3. Wat een mooie kleur! Jammer dat ze de multi dimension lakken hier niet in de buurt verkopen ):

 4. Mooie kleur, al draag ik rood niet vaak 😉

 5. wauw, die is erg mooi!!
  x

 6. Oeh mooi lakje, maar vooral: mooi geswatcht <3

 7. Super mooi kleurtje! Ik ben zelf ook niet van de rood, maar deze vind ik wel heel mooi!

 8. Emma zegt:

  Wat een gave kleur! Deze gaat zeker op m’n wish-list.

 9. Erg mooi kleurtje! Ik hou juist heel erg van rood en deze vind ik erg mooi.

 10. Zeker een mooi lakje! Ik ben fan van de lakjes van Essence: cheap én van goede kwaliteit. 🙂

 11. Florie zegt:

  Laat me een beetje denken aan Ruby Pumps van China Glaze, maar dan net iets minder mooi haha

 12. Leuk kleurtje!!

 13. Dit lakje doet zn naam wel eer aan, glanst echt enorm

 14. Mooi kleurtje. Doet me ietwat denken aan Kerstmis… 🙂

 15. Ooehhh een vampy kleurige nagellak, me likey!
  En goed voor mijn centjes, goedkooooop.

 16. Dit is een mooie dieprode kleur! Niet te rood maar wel rood genoeg! De kleur is ook mooi voor een sjieke gelegenheid. De prijs is natuurlijk geweldig, deze wil ik ook zeker hebben! 🙂

 17. Mooie kleur! Heb hem nog niet eerder gezien

 18. Joanne zegt:

  Mooie kleur zeg!

 19. Wauw deze kleur is mooi! ik ga maar is even kijken in de kruivat of ze hem hebben!

 20. Elien zegt:

  heel mooi kleurtje!!

 21. Mooi elegant kleurtje! 😀

 22. Hij ziet er mooi uit!

 23. Leuk! Maar voor mij toch iets té rood…

 24. Vind het een hele mooie kleur, maar toch roept het Kerst op ofzo. Ik weet niet waarom, misschien door de shimmers ofzo (A)

 25. Wat een geweldige kleur!

 26. Mooi kleurtje! Ik ben geen rode nagellak fan. Maar op z’n tijd kan een rood kleurtje wel leuk zijn!

 27. Wauuww.. so mooi

 28. Mijn favoriete lakje is ook rood, eentje van MNY. Het is mijn enige lakje dat perfect lakt en ook nog eens vijf dagen (zonder topcoat!) blijft zitten. Daardoor love ik ‘m <3

 29. Oooh, die is mooi! *zet op wishlist*

 30. Supersupersupermooi! <3

 31. Mooi kleurtje! Mooie dekking ook!

 32. Leuke kleur!

  Je nagels zien er trouwens goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.