Reviews

Review: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector – 03: Reflect Beige

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik tegenwoordig dol ben op de producten van Clarins (zie hier mijn artikelen over dit merk)! Afgelopen maanden heb ik steeds meer producten van dit fijne merk geprobeerd en ik ben zeer onder de indruk. Eén van mijn nieuwe favorieten zijn de Instant Light Natural Lip Perfectors. Deze fijne lipglossen geven je lippen een prachtige natuurlijke glans en zijn daarnaast ook nog eens zeer hydraterend. Benieuwd? Lees dan snel verder!

De Clarins Instant Light-lijn bestaat uit een aantal producten die je look een directe boost geven. Met deze producten krijg je een mooie polished look zonder er onnatuurlijk uit te zien. De Instant Light Natural Lip Perfector belooft de illusie van perfecte lippen te creëren. Daarnaast is dit ook nog eens een prettig verzorgend product, mede dankzij ingrediënten als sheaboter en wilde mango.

De verpakking van de Lip Perfector vind ik ontzettend fijn. Het is een knijptube met een sponsapplicator, dus de hoeveelheid is makkelijk te doseren. Ik merk dat ik onderweg vaak naar deze lipgloss grijp, vooral omdat ik ‘m gewoon zonder nadenken makkelijk snel aan kan brengen.

Ik ben echt groot fan van deze Natural Lip Perfector! Hij geeft mijn lippen een prachtige kleur, een mooie natuurlijke glans en werkt ook nog eens ontzettend verzorgend. Daarnaast blijft hij ook nog eens verrassend lang zitten! Veel meiden zullen ook blij zijn te horen dat deze lipgloss nauwelijks plakt, terwijl hij het relatief lang uit houdt. Tja, wat kan ik nog meer zeggen? Ik ben gewoon fan en heb de twee andere kleuren inmiddels ook al op mijn verlanglijstje gezet (herstel: inmiddels is kleur 01 alweer aangeschaft!).

Ik moet overigens wel even vermelden dat alle Natural Lip Perfectors een sterke karamel-geur hebben. Ik zal eerlijk bekennen dat ik meestal niet echt dol ben op sterke geuren bij lipproducten, maar op de één of andere manier vind ik het bij deze niet echt storend.

De Clarins Instant Light Natural Lip Perfector is een fijne hydraterende lipgloss die op dit moment tot mijn favorieten behoort. Het is een fijn product voor als je net dat beetje extra’s wilt om je natuurlijke look te versterken. Voor meiden die op zoek zijn naar een opvallende lipgloss is dit misschien geen aanrader, maar voor meiden die hun make-up liever wat rustig houden is dit een echte must-have!

De Clarins Instant Light Natural Lip Perfector kost €15,50 en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Clarins is te koop bij parfumerieën zoals Douglas en Ici Paris XL, maar wordt ook verkocht bij Belissima.

Dit vind je misschien ook leuk...

16 reacties

 1. Staat je goed! 🙂

 2. staat je mooi, hij lijkt me erg fijn
  x

 3. Emma zegt:

  Klinkt als een fijne lipgloss. Alleen die prijs 🙁

 4. Lijkt me een super fijne lipgloss!
  Ik vind hem voor mijzelf wel iets te onopvallend, maar bij jou staat die heel mooi!

 5. Dit is een mooie lipgloss en helemaal fijn omdat deze extra verzorgend is. De kleur staat je goed! *schrijft deze op wishlist* 🙂

 6. Staat je leuk , lijkt me ook een fijn product:)

 7. Mooi zeg! Die staat je heel goed 🙂

 8. Elien zegt:

  ziet er leuk uit!!

 9. Chiara zegt:

  Ik heb deze ook al een paar jaar en vind hem ook erg fijn. De geur (en smaak trouwens ook) doet mij meer aan suikerspin denken. Lekker!

 10. Niet heel speciaal voor die prijs.

 11. Klinkt goed! Staat je ook goed trouwens!

 12. Hij staat je erg goed!

 13. Mooie kleur ^_^

 14. Wat een mooi product, ik heb een soortgelijk lipproduct in dezelfde kleur van L’oréal!

 15. manouk zegt:

  ik ben fan van deze lipgloss heb deze lipgloss al twee keer op nieuw gekocht! echt super fijn

 16. Staat je heel erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.