Make-up Tips

Make Up Store Amsterdam Geopend!

Make Up Store
Make Up Store

Ik wist al dat hij naar Amsterdam zou komen, en vandaag was het eindelijk zover! Het Zweedse make-up merk Make Up Store is neergestreken in de Heiligeweg in Amsterdam. Vandaag om 16.00 ging de winkel open om proef te draaien, en zal op 25 mei de officiële opening vieren. Ik had totaal geen idee dat ze nu al open zouden gaan, maar toen ik er langs liep zag de winkel eruit alsof ze klaar waren om te openen. Later bleek dat dat vandaag ook zou gebeuren!

Make Up Store is een Zweedse keten die vergelijkbaar is met MAC. De winkels staan vol met prachtige producten zoals oogschaduws, foundations, poeders, lipsticks en veel meer. De kwaliteit van de producten staat bekend als heel goed en de oogschaduws en blushes zijn ontzettend gepigmenteerd. Het is echt een heerlijke winkel om lekker in te snuffelen en ik heb dan ook mijn ogen uitgekeken!

De winkel zit één deur bij de MAC Pro-store vandaan en is makkelijk te vinden. De winkel is niet heel groot (iets breder dan MAC), maar ziet er strak en stijlvol uit. Ik heb helaas geen foto’s kunnen maken! Aan de wanden staan rekken vol met oogschaduws, nagellakjes, lippenstiftjes, kwasten en andere cosmetica. In het midden van de winkel staat ook nog een blok met dingen als toilettasjes, pincetten en andere accessoires. Bij de meeste producten staan bordjes met de prijzen. Ideaal, want dan hoef je niet de hele tijd te vragen hoeveel iets kost en kom je bij de kassa niet voor verrassingen te staan. Wat mij verraste was dat het assortiment niet alleen uit make-up bestond, maar dat ze ook een flinke collectie huidverzorging en producten voor in huis aanbieden, zoals kaarsen. Natuurlijk heb ik meteen een aantal producten gekocht om ze te kunnen testen! Hier kwam ik mee thuis:

Make Up Store Aankopen
Make Up Store Aankopen

– Vitamin-C Facial Mask €22,50
– Nailpolish in Ebba €14,50
– Blush in Lust €18,00
– Microshadow in Smaragde €14,50
– Eyepencil Soft Metallic in Wooden Metal €14,00

Ik ga de producten uitvoerig testen en jullie horen uiteraard hoe ze mij zijn bevallen. Ik was de allereerste klant van de winkel, dus ik kreeg ook het M Magazine mee (normaal €6,00), een proefje van The Creme, Ice Creme Time en het Spirulina Mask mee. Aardig hè? De verkoopsters waren heel erg enthousiast en behulpzaam. Ze hielpen me prima met het uitzoeken van een blush en complimenteerden mij op de make-up die ik droeg. Natuurlijk was het duidelijk dat het voor hen ook de eerste dag was (sommige dingen zoals het afrekenen verliepen een beetje moeizaam), maar ik ga er vanuit dat dat snel op rolletjes zal lopen.

Mocht je binnenkort richting Amsterdam gaan, dan raad ik je echt aan een kijkje te nemen bij de Make Up Store. Het is een heerlijke winkel om in rond te snuffelen en er is voor ieder wat wils. Kijk ook eens bij de prachtige oogschaduws, nepwimpers en huidverzorging, want daar zitten mooie producten bij.

De Make Up Store zit aan de Heiligeweg op nummer 9. Op 25 mei zal de winkel officieel geopend worden, maar is vanaf nu al gewoon open. Voor meer informatie over de producten (en de prijzen!) kan je kijken op de website van Make Up Store. Daar kan je ook het M Magazine lezen waarin je veel inspiratie op kan doen voor spannende makeup-looks!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Hé wat leuk 🙂
  Amsterdam is helaas niet bepaald bij mij in de buurt.
  Ben best wel benieuwd naar de kwaliteit van Make-up Store!

 2. Alles wat uit Zweden komt is cool, dus dit ook! (: Jammer genoeg woon ik niet heel dicht in de buurt van amsterdam…

 3. Sherida zegt:

  Niet veel mensen weten dat de store-manager van de nieuwe make-up store in de VS leiding gaf aan make-up teams voor shows van Armani, Valentino etc… Het was in een tijd dat zij daar in Florida ook vele winkels van MAC manage-te. En het is nog een schat van een mens ook.

 4. Sarah zegt:

  😯 dat is DE kleur blush die ik al zoo lang zoek! ik kan maar niet de juiste kleur blush vinden (mix van perzik en zalm – maar toch meer richting de perzik 😀 weet je nog waar ik het over heb? :mrgreen: )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.