Nagellak

Swatch: Essie – Rock At The Top (#31daysofsparkle)

Een musthave tijdens de feestdagen is een goede gouden glittertopcoat. Zo’n lak is altijd handig om elke nagellak wat op te vrolijken en het is een ideale glitter om mee in kerstsferen te komen! Ik kan er nooit genoeg van krijgen, dus ben ik altijd op zoek naar nieuwe varianten die allemaal net weer even anders zijn. Onlangs kwam ik online Essie Rock At The Top tegen, een nagellak uit de Essie Luxeffects-serie van dit jaar. Wow, die moest ik hebben!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Essie Rock At The Top - 3

Essie Luxeffects zijn geen gewone nagellakken, maar bijzondere topcoats die een speciaal effect aan je nagellak geven. Ik kan me bijvoorbeeld herinneren dat er vroeger Luxeffects met flakies en andere speciale glittertjes te koop waren. Ik ben deze serie van Essie nog nooit bij de reguliere verkooppunten van Essie tegengekomen (zoals Etos of DA), maar heb ze toevallig in Londen wel bij Superdrug zien staan en je zou ze zelfs misschien bij nagelsalons tegen kunnen komen. Ik heb Essie Rock At The Top zelf besteld bij  deze verkoper op eBay. Ik zie dat hij daar inmiddels is uitverkocht (balen!), maar er zijn er nog een paar te koop bij andere verkopers op eBay.Essie Rock At The Top - 1

Ik probeerde Rock At The Top eerst over OPI Red Fingers & Mistletoes. Dit is één enkel laagje en de glitters zijn behoorlijk dekkend! Zo’n effect kan best leuk zijn over een zwarte lak, maar in combinatie met deze tint vind ik het niet zo geslaagd. Het is een beetje too much in dit geval, dus ik besloot hem op een andere manier te gebruiken waardoor deze glitters iets beter tot hun recht zouden komen.

Essie Rock At The Top - 2

Ik besloot hem vervolgens enkel op de toppen van mijn nagels aan te brengen, gecombineerd met Essie Van D’Go. Wow, dit is echt heel erg gaaf! En aan jullie reacties op Instagram te zien was ik duidelijk niet de enige die zo enthousiast was. Ik heb hiervoor eerst een dun laagje tot ongeveer 1/3e van mijn nagel aangebracht. Vervolgens heb ik nog een klein beetje extra op de topjes gebruikt om het geheel nog iets dekkender te maken. Het lijkt nu net alsof ik mijn nagels in glitters heb gedoopt! Erg gaaf en het is natuurlijk met allerlei verschillende kleuren te combineren.

Ik heb verschillende gouden glittertopcoats, maar dit is toch wel de mooiste tot nu toe. De kleur van de glitters is mooi warm, de wisselende formaten zijn erg leuk en de lak is ontzettend dekkend. Prachtig voor de feestdagen!

Verkrijgbaarheid
Pas tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat Essie Rock At The Top een beetje moeilijk verkrijgbaar is. Je vindt hem helaas niet bij Etos of DA, en hij is blijkbaar online erg hard gegaan! Ik wilde hem toch even aan jullie laten zien omdat hij zo mooi is. Ik kocht hem zelf dus bij deze verkoper op eBay (daar is hij helaas uitverkocht) en hij is ook nog verkrijgbaar bij wat andere eBay-verkopers, maar ik kwam hem ook nog in deze Britse webshop tegen. Met een beetje geluk kun je hem wellicht ook nog in sommige nagelsalons vinden, maar dat weet ik helaas niet zeker!

Dit vind je misschien ook leuk...

26 reacties

 1. Heel mooi zo alleen op de puntjes!

 2. Ik vind een klein beetje glitter op de uiteinden of het begin van de nagels zo chique staan! Veel mooier dan op de hele nagel.

 3. Wauw dat is zo mooi 😉

 4. Wauw vooral in combinatie met de roze nagellak vind ik deze gouden flackies erg mooi!

 5. Wauw, vooral de combinatie met de roze lak vind ik onwijs mooi en elegant staan!

 6. Dat is een mooi nagellakje zeg

 7. Oeh, wat een leuk lakje! Ik hou er wel van dat hij meteen vrij dekkend is! 🙂

 8. wat een gave glitter

 9. Op het uiteinde van je nagel vind ik het effect het mooist 😀 x

 10. Beide combinaties zijn erg leuk, mijn voorkeur ligt toch bij alleen het uiteinde van je nagel 🙂

 11. Pretty op de tips! ♡

 12. Op het uiteinde van je nagel is super mooi! Ik vind deze trouwens heel erg op de topcoat van Essence Come to Town lijken..

 13. Mooi lakje! Zo op de onderkant van je nagel staat heel leuk vind ik 🙂 Maar over de hele nagel ook, lekker feestelijk!

 14. De eerste combinatie vind ik echt heel geslaagd! Party party!

 15. Wat een leuk en feestelijk lakje! Gecombineerd met die roze is heel erg leuk, maar met die rode is het alweer wat feestelijker natuurlijk. Ik denk dat het bij zwart ook heel leuk eruit moet zien, dat is dan meer mijn ding!

 16. De combinatie met roze is heel tof! Leuke glitterlak!

 17. Beide combinaties vind ik heel erg mooi, maar de roze is heeft wel net iets speciaals!

 18. Wat mooi gedaan, ik vind beide echt prachtig!

  Xo

 19. Ik vind beide combinaties erg mooi! Maar, mijn hartje gaat nét ietsje sneller kloppen van de combinatie met de zalmkleur als basis.

 20. oh wow leuke combinaties!
  dat met roze is zoooo mooi

  liefs
  Karlien

 21. Wat een gaaf lakje!

 22. Oeeeh die laatste foto is prachtig!

 23. Ooh, de combinatie met roze is heel cute!

 24. Ik vind de eerstw versie met de rode lak ook heel mooi! Perfect voor de kerst 🙂

 25. Ah balen dat hij zo slecht verkrijgbaar is.. hij is zó mooi, zou perfect zijn voor de kerst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.