Nagellak

Swatch: Essie – Rock At The Top (#31daysofsparkle)

Een musthave tijdens de feestdagen is een goede gouden glittertopcoat. Zo’n lak is altijd handig om elke nagellak wat op te vrolijken en het is een ideale glitter om mee in kerstsferen te komen! Ik kan er nooit genoeg van krijgen, dus ben ik altijd op zoek naar nieuwe varianten die allemaal net weer even anders zijn. Onlangs kwam ik online Essie Rock At The Top tegen, een nagellak uit de Essie Luxeffects-serie van dit jaar. Wow, die moest ik hebben!

Wil je weten wat 31 days of Sparkle is? Lees er meer over in dit artikel en bekijk alle lakken die tot nu toe verschenen zijn hier.

Essie Rock At The Top - 3

Essie Luxeffects zijn geen gewone nagellakken, maar bijzondere topcoats die een speciaal effect aan je nagellak geven. Ik kan me bijvoorbeeld herinneren dat er vroeger Luxeffects met flakies en andere speciale glittertjes te koop waren. Ik ben deze serie van Essie nog nooit bij de reguliere verkooppunten van Essie tegengekomen (zoals Etos of DA), maar heb ze toevallig in Londen wel bij Superdrug zien staan en je zou ze zelfs misschien bij nagelsalons tegen kunnen komen. Ik heb Essie Rock At The Top zelf besteld bij  deze verkoper op eBay. Ik zie dat hij daar inmiddels is uitverkocht (balen!), maar er zijn er nog een paar te koop bij andere verkopers op eBay.Essie Rock At The Top - 1

Ik probeerde Rock At The Top eerst over OPI Red Fingers & Mistletoes. Dit is één enkel laagje en de glitters zijn behoorlijk dekkend! Zo’n effect kan best leuk zijn over een zwarte lak, maar in combinatie met deze tint vind ik het niet zo geslaagd. Het is een beetje too much in dit geval, dus ik besloot hem op een andere manier te gebruiken waardoor deze glitters iets beter tot hun recht zouden komen.

Essie Rock At The Top - 2

Ik besloot hem vervolgens enkel op de toppen van mijn nagels aan te brengen, gecombineerd met Essie Van D’Go. Wow, dit is echt heel erg gaaf! En aan jullie reacties op Instagram te zien was ik duidelijk niet de enige die zo enthousiast was. Ik heb hiervoor eerst een dun laagje tot ongeveer 1/3e van mijn nagel aangebracht. Vervolgens heb ik nog een klein beetje extra op de topjes gebruikt om het geheel nog iets dekkender te maken. Het lijkt nu net alsof ik mijn nagels in glitters heb gedoopt! Erg gaaf en het is natuurlijk met allerlei verschillende kleuren te combineren.

Ik heb verschillende gouden glittertopcoats, maar dit is toch wel de mooiste tot nu toe. De kleur van de glitters is mooi warm, de wisselende formaten zijn erg leuk en de lak is ontzettend dekkend. Prachtig voor de feestdagen!

Verkrijgbaarheid
Pas tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat Essie Rock At The Top een beetje moeilijk verkrijgbaar is. Je vindt hem helaas niet bij Etos of DA, en hij is blijkbaar online erg hard gegaan! Ik wilde hem toch even aan jullie laten zien omdat hij zo mooi is. Ik kocht hem zelf dus bij deze verkoper op eBay (daar is hij helaas uitverkocht) en hij is ook nog verkrijgbaar bij wat andere eBay-verkopers, maar ik kwam hem ook nog in deze Britse webshop tegen. Met een beetje geluk kun je hem wellicht ook nog in sommige nagelsalons vinden, maar dat weet ik helaas niet zeker!

26 Comments

 • Reply
  Margot
  15 december 2014 at 10:46

  Heel mooi zo alleen op de puntjes!

 • Reply
  Karen
  15 december 2014 at 10:51

  Ik vind een klein beetje glitter op de uiteinden of het begin van de nagels zo chique staan! Veel mooier dan op de hele nagel.

 • Reply
  chucky1012
  15 december 2014 at 11:02

  Wauw dat is zo mooi 😉

 • Reply
  Kirsten
  15 december 2014 at 11:06

  Wauw vooral in combinatie met de roze nagellak vind ik deze gouden flackies erg mooi!

 • Reply
  Svenja
  15 december 2014 at 11:07

  Wauw, vooral de combinatie met de roze lak vind ik onwijs mooi en elegant staan!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  15 december 2014 at 11:08

  Dat is een mooi nagellakje zeg

 • Reply
  Julie
  15 december 2014 at 11:17

  Oeh, wat een leuk lakje! Ik hou er wel van dat hij meteen vrij dekkend is! 🙂

 • Reply
  Manon
  15 december 2014 at 11:20

  wat een gave glitter

 • Reply
  Jana
  15 december 2014 at 11:48

  Op het uiteinde van je nagel vind ik het effect het mooist 😀 x

 • Reply
  Dana
  15 december 2014 at 11:55

  Beide combinaties zijn erg leuk, mijn voorkeur ligt toch bij alleen het uiteinde van je nagel 🙂

 • Reply
  femketje
  15 december 2014 at 12:19

  Pretty op de tips! ♡

 • Reply
  Sanae
  15 december 2014 at 13:18

  Op het uiteinde van je nagel is super mooi! Ik vind deze trouwens heel erg op de topcoat van Essence Come to Town lijken..

 • Reply
  Mandy
  15 december 2014 at 14:03

  Mooi lakje! Zo op de onderkant van je nagel staat heel leuk vind ik 🙂 Maar over de hele nagel ook, lekker feestelijk!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  15 december 2014 at 14:19

  De eerste combinatie vind ik echt heel geslaagd! Party party!

 • Reply
  Emily
  15 december 2014 at 14:31

  Wat een leuk en feestelijk lakje! Gecombineerd met die roze is heel erg leuk, maar met die rode is het alweer wat feestelijker natuurlijk. Ik denk dat het bij zwart ook heel leuk eruit moet zien, dat is dan meer mijn ding!

 • Reply
  Marjolein
  15 december 2014 at 14:45

  De combinatie met roze is heel tof! Leuke glitterlak!

 • Reply
  marion
  15 december 2014 at 15:13

  Beide combinaties vind ik heel erg mooi, maar de roze is heeft wel net iets speciaals!

 • Reply
  Iffy | @DiaryOfAMua
  15 december 2014 at 15:51

  Wat mooi gedaan, ik vind beide echt prachtig!

  Xo

 • Reply
  Beautyjuf
  15 december 2014 at 16:34

  Ik vind beide combinaties erg mooi! Maar, mijn hartje gaat nét ietsje sneller kloppen van de combinatie met de zalmkleur als basis.

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  15 december 2014 at 18:02

  oh wow leuke combinaties!
  dat met roze is zoooo mooi

  liefs
  Karlien

 • Reply
  Eline
  15 december 2014 at 18:20

  Wat een gaaf lakje!

 • Reply
  Tedje
  15 december 2014 at 20:34

  Oeeeh die laatste foto is prachtig!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  15 december 2014 at 22:10

  Ooh, de combinatie met roze is heel cute!

 • Reply
  tessa
  15 december 2014 at 22:18

  Ik vind de eerstw versie met de rode lak ook heel mooi! Perfect voor de kerst 🙂

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  15 december 2014 at 22:28

  PRETTY!

 • Reply
  Fabienne
  15 december 2014 at 23:01

  Ah balen dat hij zo slecht verkrijgbaar is.. hij is zó mooi, zou perfect zijn voor de kerst!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.