Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Stars & Stories (Luxury Lacquers)

Yes, Catrice heeft het assortiment weer vernieuwd! Ik ben uiteraard altijd razend benieuwd naar de nieuwe nagellakken en was dan ook blij toen ik het schap tijdens mijn vakantie al bij een Duitse drogisterij tegenkwam. Inmiddels zijn de producten ook in Nederland verkrijgbaar, dus is het de hoogste tijd om jullie wat van al het nieuws te laten zien. Ik trap af met mijn persoonlijke favoriet, de lak Stars & Stories uit de nieuwe Luxury Lacquers-serie. Goud, metallic en glitter: een topcombinatie!

Catrice Stars & Stories Luxury Laquers 07 - 5

De nieuwe Luxury Lacquers zijn een soort speciale luxe nagellakken. Dat extra beetje luxe komt vooral tot uiting in de grote hoeveelheid glitters die de lakken bevatten. En glitters, daar houd ik van! Let er trouwens op dat de Luxury Lacquers een losse dop hebben die je er eerst even af moet trekken. Ik had het toevallig door omdat nagellak van Chanel een vergelijkbare dop heeft, maar je moet er wel even aan denken voordat het kwastje ineens eruit valt.

Catrice Stars & Stories Luxury Laquers 07 - 2

Catrice Stars & Stories Luxury Laquers 07 - 1

Oh wow, wat ontzettend gaaf! Stars & Stories is een combinatie van een gouden metallic basislak met daarin mooie gouden glitters in dezelfde tint. Als je me wat langer volgt weet je misschien wel dat een combinatie van een goudkleurige basislak (bijvoorbeeld NYC Full Metal Jacket, maar die is helaas niet meer te koop…) en een goudkleurige glitterlak één van mijn vaste combinaties is. Dat is altijd mooi! Maar met Catrice Stars & Stories heb je zo’n combinatie al meteen, da’s extra handig. Het is een perfecte neutrale kleur goud en hij is goed extreem metallic. Afhankelijk van het licht lijkt het bijna alsof je je nagels met een laagje folie hebt bekleed.

Catrice Stars & Stories Luxury Laquers 07 - 3

Voor een lak bomvol glitters lakt Catrice Stars & Stories verrassend goed! Hij is wel wat aan de dikke kant, maar hij lakt wel netjes en soepel. Bovendien is hij keurig dekkend en heb je na twee laagjes hem perfect op je nagels zitten! Ik heb helaas gemerkt dat de houdbaarheid wel iets tegenvalt en dat hij na een dag of 3 wel echt aan vervanging toe is. Dit is een echte glitterlak, dus je kunt er het beste een glitter-basecoat onder dragen, zoals OPI Glitter Off, zodat je ‘m makkelijk kunt verwijderen. Dat had ik de eerste keer niet gedaan, dus ik was behoorlijk aan het boenen! Zo’n basecoat is dan een beter plan.

Ik vind dit een leuke serie nagellakken van Catrice! De andere lakjes uit deze lijn vind ik iets minder spectaculair, maar Stars & Stories is toch wel een echte musthave. De feestdagen laten nog even op zich wachten, maar in de tussentijd kunnen we vast nog wat leuke excuses vinden om zo’n mooie lak te dragen!

Catrice Stars & Stories kost €2,99 en maakt deel uit van het vernieuwde vaste assortiment van Catrice. Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Dit vind je misschien ook leuk...

50 reacties

 1. Wauw, hij ziet er echt prachtig uit! Ik heb in de winkel nog staan twijfelen tussen lakjes uit deze lijn, maar heb uiteindelijk maar niks gekocht. Wel jammer dat de houdbaarheid een beetje tegenvalt.

 2. Goh, ik heb hier al een paar lakjes van maar niks van die dop gemerkt! Ga er in het gevolg maar eens opletten haha. Wel een mooi lakje!

 3. Wauw, prachtig 😉

  Fijne week Xoxo

 4. Ik heb de gouden en de zilveren van deze nieuwe lijn. Wat een prachtige lakjes zijn het he.
  Mooie swatches heb je er van gemaakt!

 5. Prachtig zo’n dekkende gouden lak

 6. Heel mooi voor een speciale gelegenheid!

 7. Waaaauw, onwijs gave feestelijke lak. Echt een eye catcher lakje, love it <3

 8. Wauw, echt heel mooi!

 9. Oh wauw wat een toffe kleur zeg!

 10. Prachtige swatches! Hele toffe kleur en hij dekt echt super pretty!

 11. Heel mooi lakje!

 12. Wat een leuk en mooi lakje!

 13. Wauw, heel gaaf!

 14. Oehh, die ziet er luxe uit voor die lage prijs! ♡_♡

 15. Ah deze is ook heel erg mooi!

 16. Dit ziet er ongelofelijk gaaf uit! Ik zou de hele tijd naar mijn nagels blijven staren hahaha 🙂

 17. Wauw, superfeestelijk! <3

 18. ik heb ze zelf al alle 8 gescoord en gereviewed vorige week 😀 vind ze allemaal zo pretty!

 19. Ik vind ze zo mooi ,maar de droogtijd staat mij echt niet aan. Ik moest ontzettend lang wachten, maar ik wil binnenkort eens een sneldrogende topcoat kopen alleen twijfel ik nog welke. 🙂

  1. Ik vond het wel meevallen qua droogtijd, maar als je nog een goede sneldrogende topcoat zoekt is Sally Hansen Insta-Dri een aanrader 😀

   1. Ik heb het al meer gehoord, maar misschien is het net pech hebben. Maar bedankt voor je tip. 😀

 20. Leuk zeg! Echt een party lakje!

 21. O my zo mooi! Bij de trekpleister is nagellak nu 1+1 dus ik ga zeker even kijken bij catrice

  1. Goed om te weten, bedankt voor de tip!

 22. Wat een prachtige nagellak! Het flesje doet ook heel luxe aan zeg!

 23. Wat een leuke vrolijke kleur!

 24. Superleuk zeg, ik ga deze vanmiddag nog halen!! Ik heb een hele mooie off white kleur van Essie (Urban Jungle) en k ga mijn nagels hiermee lakken en dan de ringvingers goud! Daar is deze perfect voor! Hebben filialen van Kruidvat deze lakjes?

  1. Oeh, dat klinkt als een mooie combinatie ja! Deze lak staat gewoon in het schap van Catrice, dus als een filiaal Catrice heeft én het schap al omgebouwd heeft met de nieuwe producten, zullen ze deze lak hebben 😀

 25. Gaaf lakje!

 26. Wowie! Ziet er goed uit zeg:D

 27. Ooo ik vind het echt een heel mooi lakje <3

 28. Wat een prachtige kleur

 29. Oeh wauww, ik vind de lak er op je nagels veel spectaculairder uitzien dan ik verwacht had!

 30. Oeh wauww, ik vind de lak er op je nagels veel spectaculairder uitzien dan ik verwacht had!

 31. Wauw, deze is heel gaaf.
  Liefs xxx

 32. Bianca zegt:

  Wat een verrassing toen ik weer op de site kwam, een nieuwe lay-out! Ziet er goed uit, top!

  1. Leuk, dank je 😀

 33. Prachtig dat goud!

 34. Wauw, wat is deze prachtig! Als ik hem tegenkom ga ik hem zeker kopen! Ik vind hem ook erg leuk alvast voor de feestdagen (al duurt dat gelukkig nog wel even haha)

 35. AAH ik MOET deze hebben! Gelukkig zie ik staan dat ie in het vaste assortiment zit, thank god!

 36. Hoe is het kwastje van deze lak? Is het een nieuw en verbeterd kwastje of nog altijd het “catrice” kwastje?

  1. Nee, het is meer een normaal kwastje. Dus niet extra breed, maar ook niet extra dun. Gewoon prima eigenlijk, ik heb er zelfs nauwelijks op gelet terwijl ik m’n nagels er al drie keer mee gelakt heb 🙂

 37. Wauw wat mooi! Perfect voor de feestdagen! XOXO

 38. Dupe OPI bombshell?

 39. Ik heb een lakje uit deze lijn en was echt teleurgesteld, en dat terwijl ik dat lakje dan wel weer mooi vind!

 40. Wauw, deze is echt super mooi. Ik had niet verwacht dat ie zo gaaf zou zijn

 41. Laura zegt:

  Ik heb het lakje ook gekocht maar bij mij was de dop hetzelfde als in een normaal lakje!
  Verder wel een mooi lakje

 42. Wat maak jij toch altijd perfecte foto’s van je swatches!

 43. Sharon zegt:

  Gaaf lakje! Bij de kruitvat moest ik gister €3,59 afrekenen. Misschien was hij bij DM goedkoper dan hier in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.