Persoonlijk

Q&A Livechat Maandag 18 augustus 19.00!

Op maandag 18 augustus (morgen) zal ik tussen 19.00 en 20.00 een Q&A Livechat organiseren waarbij jullie mij al jullie brandende vragen kunnen stellen! De chat zal op mijn YouTube-channel worden uitgezonden, maar ik zal ook via Twitter en Facebook een link delen als ik online ben. Hebben jullie alvast vragen voor me? Laat het hier achter bij de comments.

Zie ik jullie morgen? Be there or be square!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Wat leuk zo een chat en dat allemaal live 😉

 2. Suzanne zegt:

  Ah ik had het graag willen zien, maar ik ga morgen op vakantie, waar ik geen internet heb, dus dat gaat hem niet worden, jammer!

 3. laura zegt:

  leuk! ik ben er zeker bij!

 4. Wat leuk! Ik kom denk ik wel even kijken! Heb je misschien tips voor het opnemen van video’s? 🙂

 5. Wie is jou idool? Mijne Jennifer Lawrence

 6. Bediha zegt:

  Stel dat je moest kiezen tussen stoppen met je eigen youtube kanaal of stoppen met femme, wat zou je dan kiezen?

 7. Wat een leuk idee! Ik hoop dat ik tijd heb om er bij te zijn!

 8. Manisha zegt:

  Hey! Heb een vraag voor jou;

  Als je mocht kiezen tussen:
  1. Een luxe leven met een prachtige groten huis, een prachtige man, je hebt van a tot z alles wat je hebben wilt, máár je mag geen contact me familie of vrienden hebben.
  Of
  2. Of je leven nu?

  Wat zou jij kiezen en waarom?

  En nu schiet me nog een vraag binnen, wat vind jij van matte nagellak?

 9. Yay! Een livechat! Super leuk!

 10. Leuk leuk! Ik heb alvast een vraag: ik gebruik soms body butter of de argan olie solid oil van de body shop op mijn nagelriemen want daar worden ze heerlijk zacht van. Maar soms raakt de huid naast mijn nagel dan een beetje ontstoken, dan wordt het rood en pijnlijk enzo. Smeer ik teveel?

 11. Niet dat ik een brandende vraag heb, maar het lijkt me leuk om er bij te zijn. Hopelijk dat ik dan ook even online kan zijn, maar ik ga ook nog even uit eten. Jammer dat het niet een uur later was voor mij, haha 😛

  1. De chat is achteraf terug te zien op m’n YouTube-kanaal, dus je kunt ‘m ook bekijken als je weer terug bent! Veel plezier 😀

 12. haaaxx
  Ik heb een vraag. hoe verzorg je je huid goed ? wat voor crèmes of douche spullen, want ik wil heel graag me huid goed verzorgen alleen ik weet niet wat het beste is.

  En hoe ziet jouw dagelijkse routine eruit?
  xxx Floor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.