Shoplogs Video's

Filmpje: Shoplog Zomervakantie 2014 (Kiko, DM etc.)

Vorige week ben ik teruggekomen van vakantie uit Italië en natuurlijk heb ik een paar leuke items geshopt! Ik ben eventjes langs Kiko en DM (in Duitsland) geweest en kocht nog een paar andere dingetjes. In deze shoplog laat ik dus heel veel Kiko make-up zien! Zijn er dingen waar jullie extra benieuwd naar zijn? Let me know!

Klik hier om je te abonneren op mijn kanaal. Het is gratis en je bent altijd op de hoogte van nieuwe video’s!

Nagellak: P2 – Lovesome (Sand Style)
Lipgloss: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 05: Candy Shimmer
Oorbellen: Merk onbekend, maar ze komen bij Parisienne in de Berenstraat (A’dam) vandaan

RelatedPost

33 Comments

 • Reply
  Michaela
  17 augustus 2014 at 06:58

  Super leuke shoplog! 🙂

 • Reply
  Idhuna
  17 augustus 2014 at 08:42

  Hele leuke shoplog! De eerste keer kon ik het artikel niet zien via bloglovin’. Maar nu wel, je site ziet er goed uit! 🙂

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 10:42

   Dat kan kloppen, ik had iets aan de instellingen veranderd! Maar nu werkt alles weer, thanks voor het laten weten 😀

 • Reply
  Svenja
  17 augustus 2014 at 09:05

  Wat een hoop prachtige en fijne items heb je gekocht <3

 • Reply
  Charile
  17 augustus 2014 at 10:32

  Prachtige aankopen! Je site ziet er mooi uit!! Alleen ik kwam via Bloglovin en toen deed hij het niet!

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 10:39

   Oeh, thanks voor het laten weten! Ik had iets aan de linkstructuur van m’n site veranderd, maar blijkbaar raakte Bloglovin’ daardoor van slag. Ik heb het meteen weer teruggezet, hihi!

 • Reply
  Merel
  17 augustus 2014 at 10:54

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Ben heel benieuwd naar de bronzer!

 • Reply
  Dionne
  17 augustus 2014 at 11:18

  Wat een mooie producten heb je geshopt!

 • Reply
  Beautydiarynl
  17 augustus 2014 at 11:20

  Wat ziet je site er mooi uit, Charlotte!!

  Hele leuke spulletjes heb je gekocht! 😀

 • Reply
  TingTing
  17 augustus 2014 at 11:55

  Leuke site update! Hoop dat je de Kiko bronzer inmiddels heb teruggevonden. Erg benieuwd naar de reviews van Kiko, vooral de gel eyeliner en de foundation 😀

 • Reply
  TingTing
  17 augustus 2014 at 11:59

  Ow haha, ik zie nu pas het einde van de shoplog dat je het hebt gevonden. Iets te enthousiast gereageerd op je shoplog xD

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 22:34

   Haha, geeft niet 😀 Ik was heel blij om ‘m weer terug te vinden!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  17 augustus 2014 at 12:17

  Mooie bronzer! Ik zou dringend zelf ook eens wat van Kiko moeten proberen.

 • Reply
  femketje
  17 augustus 2014 at 12:27

  fijne producten allemaal 😀

 • Reply
  Mariëlle
  17 augustus 2014 at 12:28

  Altijd ZO balen als een winkel dicht is terwijl je net naar die winkel wil haha! Je hebt leuke dingetjes geshopt, heerlijk om te shoppen op vakantie hihi!

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 22:35

   Ja hè? Ik had echt zin om naar Sephora te gaan! Maar helaas… Volgende keer beter 🙂

 • Reply
  Sanne
  17 augustus 2014 at 13:12

  Ooo wat vind ik je layout mooi zeg!gefeliciteerd

 • Reply
  Nicole
  17 augustus 2014 at 14:56

  Hey Charlotte!
  Leuke shoplog weer! 🙂 Ik volg je al een tijdje en vind het zo leuk dat jij om de kleinste dingen al zo enthousiast kan zijn, ik houd ervan! 🙂
  Over de gelliner van catrice en essence, de gelliner van superlooks lijkt er heel veel op!
  Misschien de moeite waard om die eens te proberen?
  http://www.superlooks.eu/eyeliner-cream-3788/

  Liefs, Nicole

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 22:33

   Thanks voor de tip! Tja, op het moment dat ik niet meer vrolijk word van beauty wordt het tijd om te stoppen met bloggen, haha! Ik vind beauty gewoon echt heel erg leuk 😀

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  17 augustus 2014 at 16:10

  Oh, Kiko lijkt me zo fijn!

 • Reply
  suus
  17 augustus 2014 at 17:00

  Leuke producten, ik ben benieuwd naar de kiko foundation! Zelf heb ik op vakantie de primer van kiko gekocht, die is heel fijn! Daarnaast ook nog nagellakjes en zonnebrandcrème want die ging wel erg hard (6 tubes/flessen in 11 dagen met 2 personen). Jammer dat sephora dicht was. Ik ben wel bij een open sephora geweest maar het viel een beetje tegen, naked basics was uitverkocht :(.

 • Reply
  chucky1012
  17 augustus 2014 at 19:13

  Oeh je hebt zoveel leuks gekocht 😉

 • Reply
  Emmy
  17 augustus 2014 at 20:49

  Hoi Charlotte,

  Even een groot compliment aan jou. Ik vind je filmpjes superleuk. Ze zitten goed in elkaar, jij bent enthousiast en vrolijk, en altijd leuke weetjes. Ik kom op jouw site via Beautygloss, Femme en zo bij jou. Maar jij bent wel mijn favoriet. Ga vooral zo door. Oh ja, en als tip. Ik vind je filmpjes waarin je motiveert erg goed. Ik weet niet meer hoe het filmpje heet maar het was volgens mij iets op Femme, om beter in je vel te zitten of zo. Als je het zelf ook leuk vindt, zou ik daar ook meer aandacht aan besteden. Ik vind dat je dat echt goed kan, je komt energiek en motiverend over.

  Keep up the good work!!!

  Groetjes,
  Emmy

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 22:29

   Wat een leuke reactie, dat vind ik echt heel gaaf om te lezen! Bedankt voor je compliment, ik ga ermee aan de slag 😀

 • Reply
  nenacecilia
  17 augustus 2014 at 22:22

  Oeh, ik vind je nieuwe lay-out erg mooi!
  Eén opmerking misschien, je bovenste balk blijft staan als je scrolt, heel mooi! Maar op een laptop neemt het heel wat ruimte van het scherm af. Op m’n iMac zal het wel meevallen, maar op de laptop is het scherm wat klein op die manier 🙂

  • Reply
   Charlotte
   17 augustus 2014 at 22:38

   Dank je! Ik ben er ook blij mee en ben er nog een beetje mee aan het spelen. Thanks voor je feedback, ik ga even nadenken of ik ‘m ga aanpassen!

 • Reply
  Jente-Nudelipsticks
  18 augustus 2014 at 11:34

  Oh superleuk, over een weekje ga ik naar Italië!

 • Reply
  Margriet
  18 augustus 2014 at 20:46

  Wat een leuke items heb je gekocht zeg.
  Leuk om weer een beauty-shoplog te zien!

 • Reply
  Laura
  19 augustus 2014 at 14:05

  Zo heerlijk hoe enthousiast jij bent over producten! Je shoplogs zijn echt geweldig!

 • Reply
  Kimberly
  20 augustus 2014 at 16:20

  Ik was in Frankrijk 3 (!!) Sephora afgeweest voor het Too Faced Chocolate palette maar allemaal uitverkocht! Dat is ook al zo balen, maar lijkt me erger om een dichte Sephora tegen te komen 🙁 Trouwens echt lekker die sale bij Kiko! Ik was ook in een Kiko geweest maar ben die pigmenten niet tegen gekomen (of ik keek niet goed haha). Gelukkig heb je de bronzer teruggevonden!!

 • Reply
  Nina
  21 augustus 2014 at 21:44

  Ik ben in umbrie geweest en heb ook een dagje geshopt in toscane. Ik ben de hele tijd op zoek geweest naar een sephora maar niet tegen gekomen en het internet is ook dramatisch.
  Ik ben wel een leuk winkeltje tegengekomen voor makeup wat ik nog niet kende, en ik raad je aan het op te zoeken als je weer naar italie gaat! het heet WJcon en lijkt kwa inrichting en assortiment heel erg op kiko. Ik vind kiko altijd een beetje tegen vallen in kwaliteit en pigmentatie dus heb daar alleen een oogschaduw gekocht. Maar ik heb spijt dat ik in WJcon niet meer heb gekocht. Alleen 2 lipstains en een blush in de sale. De lipstains waren 3 euro geloof ik en blijven echt na een lange dag en een duik in het zwembad nog zitten!

 • Reply
  donja
  8 september 2014 at 11:19

  De Hema heeft ook een gelliner.
  Ik heb die niet geprobeerd maar ik denk dat die wel fijn zal zijn.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.