Nagellak

Swatch: Accessorize – Nr. 38

Een tijdje geleden kwam mij ter ore dat accesoire-merk Accessorize nagellak uit gaat brengen. Sinds dat bericht loop ik een paar keer per week eventjes bij de winkel binnen in de hoop de lakjes aan te treffen. Tot nu toe zijn ze nog nergens in Nederland gesignaleerd, maar toen ik in Londen langs een Accessorize-filiaal liep moest ik natuurlijk even naar binnen om te kijken of ze daar wel de nagellakken hadden. Ze bleken ze inderdaad te hebben, maar om eerlijk te zijn vond ik de meest kleuren niet echt spannend. Er was één lakje dat er voor mij absoluut uitsprong, namelijk Nummer 38 (geen namen, jammer hè?). Dit is een prachtige duochrome-lak!

Deze lak is ontzettend bijzonder omdat hij niet slechts één kleur heeft. Net als MAC Bad Fairy heeft hij verschillende kleuren die afhankelijk van het licht en de kijkhoek duidelijk worden. Op het eerste gezicht lijkt Nr. 38 vrij paars, maar er is ook duidelijk groen, goud en een beetje turquoise in te ontdekken. Erg bijzonder dus! Ik heb het gevoel dat dit een mooie dupe voor Orly Space Cadet en MAC Mean & Green zou kunnen zijn, maar ik heb deze lakken zelf helaas niet, dus ik kan ze niet vergelijken. Volgens mij komt deze aardig in de buurt!

De kwaliteit van deze nagellak is mij ontzettend mee gevallen. Om hem mooi dekkend te krijgen heeft hij drie laagjes nodig, maar dat is vrij normaal voor een duochrome-lak. Het kwastje was prima en ook de droogtijd was niet verkeerd.

Ik heb geen idee wanneer en of deze lakjes naar Nederland gaan komen. Ook van de dames in de winkel in Amsterdam werd ik niet veel wijzer, dus ik blijf de winkels in de gaten houden. Ik hoop van jullie te horen als jullie deze lakken ergens gesignaleerd hebben!

Ik kocht deze nagellak bij Accessorize in Londen en hij kost daar £4.00.

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Heel mooi!

  1. anoniem zegt:

   super ja!!!

 2. Jessica zegt:

  Prachti lakje! Ik had ze op de Engelse webshop van Accessorize gezien. Heb een mailtje gestuurd naar de Nederlandse webshop, met de vraag wanneer de lakjes naar Nederland komen. Ik heb helaas nog niets gehoord…

 3. Wauw zo mooi! Echt een super mooi effect! <3 liefs

 4. Mirjam zegt:

  Supermooi! Ik heb gelezen dat de nagellak waarschijnlijk alleen in Engeland en Ierland verkocht gaat worden.. en de webshop verzendt niet naar Nederland, erg jammer 🙁

  1. Nee? Wat jammer!!!! 🙁

 5. oh zo gaaf !!! als ik in januari naar londen ga, ga ik deze zeker mee nemen !!!!

 6. Aranka zegt:

  Ik heb hetzelfde nagellakje van Star Gazer! Echt heel erg mooi!

 7. Wat een prachtig kleurtje, balen dat ze hier niet verkocht worden!

  Liefs Ilja

 8. supergave kleur!

 9. I <3 Dit kleurtje. Die shimmers zijn echt very lovely!

 10. Super, supermooi! Ik hou van dit kleurtje. Ik denk dat het idd een dupe is.

 11. wat een mooi kleurtje zeg! dat krijgt echt een mooi effect! 😀

 12. Teddy zegt:

  Ik ben echt verliefd op deze kleur!

 13. Waaauw o_O Dit is echt een PRACHTIGE kleur, kan niet wachten tot ze naar NL komen 🙂

  x Martine

 14. wow dit is net Orly space cadet! toch!

 15. elina zegt:

  waar kan je sh extremly wear ofzo kopen?
  want die wil ik graag xd
  x

 16. tessy zegt:

  Ik heb ze vandaag gezien in Amsterdam :), ik ben alleen zo stom geweest ze niet te kopen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.