Fashion

Outfit of the Day: 15-08-2014

Gisteren had ik afgesproken met Sheling Kamkes om gezellig te lunchen, te shoppen én wat video’s op te nemen. Sheling kwam met het idee om meteen outfitfoto’s van elkaar te maken voor een Outfit of the Day. Leuk! Zo gezegd zo gedaan. Ik ben natuurlijk eigenlijk geen fashionblogger (verre van dat, haha!), maar stiekem vind ik het wel heel leuk om meer met fashion te doen op mijn blog. Dus, kijk mee voor mijn outfit van gisteren!

Oufit of the Day 15-08-2014 - 03

Mijn stijl is heel casual, maar wel met hier en daar wat ‘nette’ toevoegingen. Zo zul je me niet zo snel in een joggingbroek met capuchontrui zien lopen (tenzij ik op weg ben naar de sportschool, hihi), maar draag ik het liefste een fijne skinny spijkerbroek samen met een wat nettere top in een mooie kleur en wat leuke accessoires.

De skinny jeans zijn van Zara en zijn fantastisch! Vorig jaar gekocht in Londen, maar ik kan ze hier in Nederland helaas niet meer vinden. Zonde, want ze zitten perfect, mét hoge taille en hebben precies de juiste hoeveelheid stretch. De top kwam ik een tijdje geleden bij Vero Moda tegen in de sale van €10,-. Moet je de fantastische kleur zien!

Oufit of the Day 15-08-2014 - 05

Mijn moeder en zus zijn al tijden dol op het Italiaanse merk Angela Caputi en tijdens mijn vakantie in Italië eerder deze maand kocht ik er deze ketting van. Angela Caputi is trouwens ook in Nederland verkrijgbaar, maar je moet er wel even naar zoeken. De accessoires zijn niet heel goedkoop, maar wel erg leuk. Deze kleuren draag ik graag, dus het is voor mij een perfecte ketting!

Oufit of the Day 15-08-2014 - 04

Armbanden draag ik weinig, maar als ik ze draag is dit mijn favoriete combinatie. De bangle is van Marc by Marc Jacobs en het smallere bandje is van Zinzi.

Oufit of the Day 15-08-2014 - 07 copy

Tassen draag ik van twee merken, Lonchamp of Marc by Marc Jacobs. Eigenlijk nooit iets anders! Dit is de Marc by Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo in de kleur Smoke.

Oufit of the Day 15-08-2014 - 06 copy

Qua schoenen ben ik bijna net zo merkvast als m’n tassen. Het liefste draag ik Lanvin sneakers (lang leven de sale bij Shoebaloo!), maar in een outlet in Toscane kwam ik deze geweldige Lanvin ballerina’s tegen voor €100, terwijl ze normaal voor €350+ verkocht worden. Score! Normaal vind ik ballerina’s vaak niet lekker zitten, maar deze hebben een zacht voetbed waardoor ze als pantoffeltjes zitten. Fijne vondst!

Oufit of the Day 15-08-2014 - 08

En dat was mijn eerste outfit of the day! Wellicht voor herhaling vatbaar? Ik vond het in elk geval leuk! Het was ook heel erg gezellig met Sheling. We hebben twee video’s opgenomen die je dinsdag op onze YouTube-kanalen kunt vinden, dus houd die zeker even in de gaten.

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Gave ketting en tas! ♡

 2. Wat een toffe outfit! Leuk om een outfitpost van jou te zien. En mooie foto’s zijn het geworden!

 3. Wow dat doe je snel 😀 leuke post heb je ervan gemaakt ^_^

  1. Haha, ik bedacht me dat ik ze er eigenlijk maar meteen op kon zetten 😉 Thanks voor het fotograferen!

 4. Superleuk 🙂 leuke outfit! Ketting is ook superrrr!

 5. Leuke outfit en mooie foto’s!

 6. wat leuk, eens een outfitpost!

 7. Wat een mooie tas!

 8. Wat een ontzettend leuke outfit, je straalt helemaal! Super pretty! 🙂

 9. Leuke OOTD 😉 met mooie foto’s!

 10. Leuke outfit! Die schoenen, wooow!

 11. Heel leuk!

 12. Mooie foto’s!

 13. Heeel leuk, die kleur van je top is zoo mooi dat is toch echt wel mijn lievelingskleur, vind dat je het leuk gecombineerd heb met de ketting!

 14. Wat een leuke outfit!

 15. Leuke outfit! Leuk om te zien 🙂

 16. Mooie outfit! Gave tas! Heel erg mooi!

  Fijn weekend:)

 17. Het staat je fantastisch!

 18. Wat een leuke outfit! Mooie foto’s ook 🙂

 19. Wat een mooie foto’s!

 20. Leuke outfit! Gezellig om samen foto’s te maken 🙂

 21. Prachtige outfit! Die accessoires passen er heel mooi bij!

 22. Marrie zegt:

  Leuk, alleen vind ik de schoenen wat ouwelijk

 23. Heel mooi, zeker mijn stijl, en ik zou alles ook zelf dragen 🙂

 24. voor mezelf vind ik het iets te casual, maar jou staat het prachtig!! Je straalt helemaal en die kleuren passen echt goed bij je!

 25. Wat een mooie foto’s zijn het geworden. Ik zou zeggen, vaker doen!

 26. Hele leuke outfit!
  De foto’s zijn ook heel mooi

  Liefs
  Karlien

 27. Zeker vaker doen!

 28. Wat een mooie foto’s! 🙂

 29. Superleuke outfit 🙂 x

 30. Leuk! Zeker voor herhaling vatbaar! XOXO

 31. laura zegt:

  jammer dat je je tas voor je broek houdt, alsof je iets probeert te verbergen…
  maar superleuk! meer outfits please!

  1. Tja, aangezien dit mijn eerste OOTD op mijn blog is, is het niet zo gek dat ik er nog niet zo geoefend in ben 😉

 32. Zeker vaker doen! Leuke outfit!

 33. Heel leuk artikel, je hebt een mooie uitstraling :)! En absoluut voor herhaling vatbaar!

 34. Leuke outfit! Ik draag ook graag een jeans met een wat nettere top of blouse.

 35. Wat een simpele maar chique outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.