Huidverzorging Reviews

Review: Yves Rocher Apple Delight

In tegenstelling to veel anderen ben ik dol op de winter. Ik vind het altijd zo gezellig, zeker rond de feestdagen! Bovendien komen in deze periode de beste collecties uit, aangezien veel merken van de gelegenheid gebruik maken om een mooie Limited Edition uit te brengen. Yves Rocher heeft voor ons dit jaar de Apple Delight-serie in petto. Allemaal heerlijke producten met een warme appeltjesgeur!

In deze speciale Limited Edition-serie vind je onder andere een geurkaas, zeep, een bodylotion, bodyscrub en een bad- en douchegel. De prijzen zijn fijn betaalbaar en liggen tussen de €3,00 en €5,90 in. Keurige prijzen! De geur is een combinatie van frisse appel gecombineerd met een klein beetje vanille. Ik ben dol op de geur van appel, maar het is niet een geur die je vaak tegenkomt. Des te leuker is het om deze producten uit te proberen!

Voor onder de douche of in bad is er de Apple Delight Bath & Shower Gel (€4,90 – 400ml). Het is flinke fles waar je wel even mee vooruit zal kunnen. De geur is zo lekker, ik ben helemaal fan! Het is een warme, maar toch frisse geur. Hoewel je een piepklein vleugje vanille ruikt is de appel het sterkst aanwezig. Het is gewoon een fijne douchegel die doet wat hij moet doen, maar dan met een extra lekkere geur.

Voor in huis is er de Apple Delight Candle (€5,90 – 20 branduren). Ik ben ’s winters dol op kaarsen, omdat het veel sfeer in huis toevoegt. Geurkaarsen vind ik ook lekker, maar brand ik iets minder vaak. De geur van deze geurkaars is vergelijkbaar met de douchegel, al komt in deze de vanille iets meer naar boven, waardoor ik hem wat te zwaar voor in huis vind. De geur doet me een beetje denken aan de warme gekruide appelsap die mijn moeder vroeger met kerst weleens maakte. Daar zal vast een vanillestokje in hebben gezeten!

De kaars is vrij klein, maar belooft toch 20 branduren te hebben. Dat is aardig wat, dus je kunt ‘m in elk geval zeker een paar avonden gebruiken. Als je langer van de geur in huis wil genieten kun je hem ook even kort branden (zodat het bovenste gedeelte gesmolten is) en hem vervolgens weer uitblazen. Zo heb je toch de geur in huis, maar heb je langer plezier van de geurkaars.

Ik vind dit een heerlijke Limited Edition! Vooral de douchegel mag van mij in het vaste assortiment, want die is echt fantastisch qua geur. De geurkaars is ook lekker, maar ik vind ‘m voor het mooie iets te zwaar voor in huis. De producten zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar, dus ik vermoed dat ze na de feestdagen uit het assortiment zullen verdwijnen. Tot die tijd zijn ze in elk geval nog verkrijgbaar bij de winkels en de webshop van Yves Rocher!

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Wauw! Ben nu echt benieuwd! Ik dacht eerst door de verpakking dat het met halloween te maken had haha! Die geurkaars is ook super interessant!

 2. Ziet er goed uit! 🙂 En volgens mij ruikt het ook heel lekker! 🙂

 3. Ze klinken beiden echt superfijn zeg! Die geurkaars is interessant…:’)
  Xx

 4. Lijkt me een heerlijke geur! En geurkaarsen zijn altijd goed 😀

 5. Ja deze is zo lekker! Ik heb de grote douchegel(wel jammer van de opening) en de kaars, en die gaat zeker lang mee, en verspreid geen gekke geur. Maar echt een subtiele appelgeur!

  1. Esmee. zegt:

   Je kunt er speciale pompjes bij kopen bij Yves Rocher! Ik heb deze douchegel ook en het pompje kon ik er voor 1,50 euro bij kopen! Super handig want die bewaar je gewoon voor de volgende fles van Yves Rocher haha ;)!

 6. De geur lijkt me heerlijk! Die kaars wil ik wel 🙂

 7. Die klinkt zo lekker!! Ik wil wel een appel-kaars <3

 8. Lijken me lekkere producten!

 9. Hmm fijne collectie dit, de geur van appel en een beetje vanille lijkt me zo lekker! Handige tip van die kaars trouwens!

 10. Ik weet het zeker! Ik heb een nieuwe, hele leuke blog ontdekt! Die van jou dus 😉 Ik kwam door de filmpjes op je site terecht. Je filmpjes zijn echt heerlijk om naar te kijken!

 11. Die geurkaars lijkt me heel lekker! ben gek op geurskaarsen!

 12. Ik heb de kaars! Ze ruikt zó lekker! 🙂

 13. Die douchegel in een set heb ik gegeven aan mama en ze is er helemaal happy mee. Ruikt zooo lekker!

 14. hmm geurkaars! Misschien toch maar eens bestellen haha

 15. Lijkt mij een perfecte geur voor de winter!

 16. Ik heb de douchegel ook gekocht. Een lekkere, warme, winterse geur!

 17. Esther zegt:

  De mijne is al voor de helft leeg:)
  Ik gebruik hem nu wel veel voor het weer zomer wordt

 18. Lijkt me zo heerlijk 😀

 19. Hmm, lijkt me heerlijk!
  Ik ben ook dol op deze periode, lekker gezellig en iedereen lijkt wel vriendelijker en vrolijker dan anders, niet op een uitgelaten manier zoals in de zomer, maar op een rustige, warme manier. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.