Nagellak

China Glaze – It’s A Trap-Eze! (Cirque Du Soleil Worlds Away)

Jullie zien deze maand heel wat Ciaté-lakjes voorbij komen door de Ciaté Mini Mani Month, maar ik kon het niet laten om deze mooie nagellak van China Glaze te laten zien. It’s A Trap-Eze! komt uit de nieuwe Cirque Du Soleil Worlds Away-serie die onlangs is uitgekomen. En hij is damn pretty!

Als het op glitterlakken aankomt ben ik een soort ekster. Als ik ze zie glitteren wil ik ze hebben! Toen ik deze online tegenkwam heb ik ‘m meteen besteld, want deze is mij zo’n beetje op het lijf geschreven. Moet je die prachtige kleuren zien! Wow!

It’s A Trap-Eze! bestaat uit een melkachtige witte basis en vooral heel veel glitters! De glitters doen me erg denken aan OPI Rainbow Connection, maar dan kleurrijker en afwisselender. Pretty!

De nagellak is verrassend dekkend! Je zou het niet verwachten, maar na twee laagjes is hij nagenoeg helemaal dekkend. Op de foto’s zie je wel dat hij misschien nog een extra laagje zou kunnen gebruiken, maar met het gewone oog is dat nauwelijks zichtbaar. Overigens valt de houdbaarheid gigantisch tegen. Meestal kan ik een glitterlak een dag of 3 dragen, maar deze lag er na een paar dagen echt volledig af. Jammer, maar gelukkig maakt het unieke lakje meer dan genoeg goed!

Je vindt China Glaze vrijwel nooit in Nederlandse winkels (al kom je het merk soms bij afro-shops tegen), maar online zijn ze goed verkrijgbaar. Ik bestelde de mijne bij deze eBay-verkoper, maar je kunt ook goed terecht bij de Nederlandse webshop PrettyPolish.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

39 reacties

 1. Ik vind deze erg tof!

 2. omg die is super pretty 😀

 3. Mooi lakje! Ik heb al een aantal keer gelezen dat je schrijft dat china glaze bijna niet te verkrijgen is maar bij mij in de stad kan je china glaze gewoon bij de DA drogist kopen!

  1. Ik ben zelf nog nooit een ‘gewone’ winkel tegengekomen waar ze het hebben (en ik kom in veel winkels, haha!), en ik weet dat dat voor heel veel mensen geldt. Vandaar dat ik het er altijd zo bij zet, want het wordt helaas nog niet bij veel DA’s verkocht! In welke stad heb jij ze gezien? Dat is misschien handig voor anderen!

   1. Me(: zegt:

    Ik weet toevallig dat in Goes ‘Zeeland’ China Glaze ook gewoon bij de DA te koop is

 4. Kiss & Make-up zegt:

  Geweldig! Ik vind het mooi 🙂

 5. Glitters, aaah! Love it! Echt een mooi lakje, ik denk dat hij over een zwarte basislak helemaal geweldig is!

  1. Oh nee, ik zie nu dat het geen topcoat is, dan houdt het op haha!

 6. Wat een superleuk lakje! Like it!

 7. wauw wat een mooie nagellak;D

 8. Mooi lakje zeg!!

 9. Wat feestelijk, haha! 😀

 10. Wauw, wat is hij mooi!

 11. Desirée zegt:

  Aah deze is zo mooi he 😉
  Heb hem ook besteld bij Enchantra.. had gehoopt dat hij er al was, maar ze zijn vertraagd geloof ik 🙁
  Maar nu komtie eind van de week 😀 Heb nu al zin om deze op de doen!

 12. hij is zo mooooooi!

 13. Celine zegt:

  jij hebt mij al zoveel nagellaken laten kopen -.- deze ook weer haha

 14. Wat een mooi lakje!

 15. Wat een mooi en vrolijk lakje! Lekker glittertjes en leuke dingetjes!

 16. Deze vind ik zo gaaf!

 17. Linsey zegt:

  Wat een mooi lakje zeg! Ik moet echt een keer china glaze gaan proberen, bij elk lakje denk ik: Want. This.

 18. Oehh.. wat een mooi lakje!

 19. Jessica zegt:

  Wat een prachtig en vooral uniek lakje! Jammer dat ze die enkel online verkopen.

 20. oh wat een prachtig lakje <3

 21. Prachtige lak, jammer van de houdbaarheid 🙂 x

 22. Dit lakje is onderweg naar mij van een verkoper op e-bay! Nu ik je swatches zie ben ik alleen maar extra blij dat ik heb hem aangeschaft!!

 23. Het is echt een pretty lakje! jammer van de houdbaarheid.xx

 24. Hij is mooi he!

 25. Heel mooie lakje! Gotta love glitterss!

 26. Wauw, prachtig!

 27. Ik vind dit lakje niet zo super, hoewel ik wel erg van glitters hou vind ik dat er mooiere glitterlakjes te koop zijn..

 28. Oeee prettyy!!!

 29. Waauw deze is echt geweldig! Zo leuk als er weer iets bijzonders te koop is 🙂

 30. Wat een feestelijk lakje, zo leuk!

 31. Wat een feestelijk lakje, zo leuk!

 32. Wauw, leuk feest lakje!

 33. Ik heb 3 lakjes van de China Glaze Cirque du Soleil Worlds Away-collectie besteld bij Prettypolish.nl namelijk: It’s a trap-eze (deze dus), de blauwe glitterlak Water you waiting for en de groene glitterlak Running in circles. Ik heb ze daar ge-pre-ordered dus ze zullen ieder moment wel verstuurd kunnen worden! Ik kan niet wachten ^^

 34. wauw, echt een prachtige lak!

 35. Ze verkopen bij ons China Glaze bij de DA en toen ik hem tegen kwam daar heb ik hem gelijk meegenomen morge komt er een riview over op mijn blog http://www.beautybyannetje.blogspot.nl/

 36. Zo mooi 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.