Video's

Terugkijken: Pinky Polish Q&A Livechat

De chat is inmiddels afgelopen, maar je kunt ‘m wel terugkijken! Heel gaaf, bedankt voor jullie leuke reacties. Ik ga dit snel weer doen! Als jullie een leuk onderwerp voor een nieuwe livechat weten, laat het dan horen bij de comments. Tot de volgende keer!

Ik ben nu live op YouTube met een Q&A Livechat! De chat is vandaag (18 augustus 2014) van 19.00 tot 20.00. Je kunt de video hierboven op mijn site bekijken, maar als je me vragen wilt stellen kun je dat het beste doen op de YouTube-pagina van deze livechat. Doe gezellig mee, ik ga m’n best doen om alle vragen te beantwoorden!

Als de livechat is afgelopen zal ik de video van de chat op deze pagina invoegen zodat je ‘m later terug kunt kijken als je er toch niet bij hebt kunnen zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...

12 reacties

 1. Ik heb lichte wenkbrauwen die je niet ziet maar als ik het nou bijteken heb ik ineens wenkbrauwen en dat is raar op school . Wat moet ik doen??? en ik weet nie welke kleur!! Alvast bedankt xx maud

 2. Vraagje x; hoe gaat het nu met je ? 🙂

 3. Aaah wat leuk dat je dit doet! <3

 4. Isabella zegt:

  Is dit je echte haar kleur zo niet wat dan

 5. Hè, net te laat.. Volgende keer beter 🙂

 6. Het was superleuk! Moet je vaker doen! Liefs x

 7. Anne-Liene zegt:

  Te laat 🙁 vollgende keer beter.
  Ps je video’s op youtube zijn super!

  1. Dank je! Hopelijk kun je er volgende keer bij zijn 🙂

 8. Super leuk dat het zo’n succes was!! ^_^

 9. Hele leuke livechat! Je moet het zeker weten vaker doen 🙂

 10. Super gaaf! Leuk zeg dat je dit hebt gedaan!

 11. Soukaina zegt:

  Super leuke vidéo ik kon et hélaaaaaas niet bij zijn ik heb m wel terug gekeken misschien Kun je de vlogende keer een live chat met een Andere beuatyblogger doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.