Nagellak

NOTD: OPI Curry Up Don’t Be Late

OPI - Curry Up Don't Be Late
OPI - Curry Up Don't Be Late

Dit is mijn favoriete go-to lakje. Hij is makkelijk, vrij neutraal een is echt zo’n nagellak die je op kan doen als je eventjes niet meer kan kiezen. Voordat ik China Glaze 2030 had, was ik op zoek naar een goede goudkleur. Op nagelfora werd vaak OPI Curry Up Don’t Be Late genoemd. Toen ik een keer voor het OPI schap stond, heb ik ‘m maar meegenomen.

In het flesje lijkt hij heel erg doorzichtig. Dat is hij bij het aanbrengen ook, dus je hebt een paar laagjes nodig. Vaak is twee laagjes bij deze nagellak wel genoeg, maar voor de foto heb ik gekozen om drie laagjes aan te brengen. Het kwastje werkt makkelijk en netjes, en de lak droogt ook lekker vlug.

Dit is weer een totaal andere tint goud dan China Glaze 2030. 2030 is een meer bruine, ‘viezige’ goud en Curry Up is meer geel dan bruin. Ook de finish verschilt heel erg. Curry Up is een vrij doorzichtige formule met heel veel shimmer, terwijl 2030 een echte metallic lak is. Als ik moet kiezen tussen deze twee goudtinten, kies ik voor Curry Up. Het is een fijne makkelijke basislak die eigenlijk niemand zou mogen missen!

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI €13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje. Over bestellen bij Transdesign lees je meer in dit artikel.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. omg geweldig 😉 nu wil ik dus wel weer nieuwe nagelak!

  2. Laura zegt:

    eerlijk gezegd vind ik het een heel lelijke kleur…:S

    1. Charlotte zegt:

      Hahaha! Dat kan toch? Geeft niks hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.