Budget Nagellak

Christmas Nails met NYC en Catrice!

Ik kan het hele jaar door wel een goede reden verzinnen om glitters op mijn nagels te dragen, maar met Kerstmis is natuurlijk alles geoorloofd! Doordat ik al zo vaak glitters draag vind ik het toch wat lastig om nu extra uit te pakken, maar het is me gelukt. Uiteraard kon mijn grote favoriet NYC Full Metal Jacket niet ontbreken en bij toeval kwam ik Catrice Gold Leaf (uit de SpectaculART-collectie) tegen in de uitverkoopbak bij Kruidvat. Een match made in heaven!

WOW, hoe gaaf is dit? Ik heb eerder ook zulke glitter-combinaties gemaakt (zoals deze met Catrice Goldfinger en Essence Make It Golden), maar deze combinatie is nog veel mooier. Doordat NYC Full Metal Jacket extreem glanzend en metallic is ziet het er al meteen feestelijk uit. Ook de glitters van Catrice Gold Leaf zijn perfect. Ze zijn qua ondertoon precies goed (en niet te geel), waardoor het perfect bij elkaar past. De glitters maken de lak echt af waardoor het nog veel meer metallic lijkt.

Doordat ik nu zo veel aan het werk ben in de winkel (Kerst is uiteraard een van de drukste tijden van het jaar!) probeer ik allerlei leuke Kerst-achtige lakjes te dragen. Hoewel China Glaze Pure Joy het ook erg goed deed is dit denk ik mijn absolute favoriete combinatie.

NYC Full Metal Jacket is gewoon nog verkrijgbaar bij Kruidvat (heb zelf vorige week even ingeslagen, hij is zo mooi!), maar Catrice Gold Leaf was Limited Edition. Ik kwam deze zelf tegen in een uitverkoopbak voor €1,00, dus misschien kun je ‘m nog wel ergens vinden. Anders is een andere gouden glitterlak natuurlijk ook goed, dus leef je uit! Merry Christmas!

Dit vind je misschien ook leuk...

40 reacties

 1. Heel erg mooi! Past perfect bij de feestelijke kerstsfeer 🙂

 2. Ik heb die lakjes ook en heb ze nog nooit gecombineerd. Dat moet ik dus meteen gaan doen, wat prachtig!! xoxo

 3. Het ziet er echt super leuk uit! Ik ken die nagellak van catrice helemaal niet! Terwijl ik echt elke keer als ik ga shoppen even langs het schap ga!

  Liefs Lara

 4. wat een mooie combi! 😀

 5. Echt een combinatie voor jou haha. Beter had hij niet kunnen zijn, misschien nog met stukjes bladgoud er tussen haha.

 6. oeh super pretty 😀

 7. Wat een goed idee om zo goud op goud te doen! Ik hou meestal niet zo van die shiny gouden of zilveren lakjes, maar met glitters erop: love it!

 8. Sanne zegt:

  Deze combinatie had ik laatst ook op! Ik ga hem denk ik weer opdoen bij Oud en Nieuw 🙂

 9. Wat een super leuke feestelijke combinatie 🙂

 10. wauw, wat een prachtige combinatie zeg!

 11. Dat ziet er heerlijk feestelijk uit! 🙂

 12. Wat een toffe feestelijke combi! Ik vind m geslaagd 🙂

 13. Prachtige combinatie! Ik zelf draag nu met Kerst rood (met glitter) 🙂

 14. Goud op goud! I like it! 🙂

 15. Bianca zegt:

  Prachtig ! Komt er binnenkort ook weer een review van de ciate adventskalender ?

 16. Wat een super toffe combinatie! Love it!

 17. Supermooi gedaan, ik ben fan!

 18. Het ziet er echt prachtig uit!

 19. Een prachtige combi, beide nagellakjes zijn prachtig!
  Liefs

 20. Ohhhh pretty!! Heel erg mooi 😀

 21. Super leuke lakjes! Ik heb nog ergens een roze glitterlak liggen, misschien ook leuk om nu met de kerst een keer op te doen!

 22. Wat een mooie combinatie.

 23. Mooie combi, ik droeg hem ook!

 24. Goede combinatie! Ik ga denk ik dat catrice lakje niet meer tegenkomen.. Maar ik heb vast wel ergens iets vergelijkbaars in m’n stash liggen!

 25. Supertoffe post!

 26. Gave combi! Heel erg mooi voor kerst!

 27. Golden glitter bomb! Ik hou d’r van!

 28. Wat een toffe combi zeg!! Love it!

 29. Super leuk voor de kerst 🙂 Lekker glimmend en goud oeoeo

 30. Wow prachtig samen! 😀

 31. Wauuw, wat een mooie combinatie! Kerstig, en ook wel goed voor Oud & Nieuw!

 32. Mooie combinatie! Love it!

 33. Marielle zegt:

  Super mooie combinatie zeg!

 34. Wat een mooie combinatie, niet alleen voor kerst 🙂

 35. Ik heb net hetzelfde gedaan maar dan met catrice goldfinger als base 😀

 36. die top coats van catrice liggen weer bij ons in de kruidvat

 37. Supergave combi! Ik heb Gold Leaf uit de Million Styles collectie van Catrice (toen heette die ‘Million Dollar Baby’) dus die moet ik er ook maar weer eens bij pakken. Misschien voor oud&nieuw dan maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.