Nagellak

Swatch: Essence – Irreplaceable

Niet alleen het assortiment van Catrice is onder handen genomen, maar ook Essence heeft er een aantal nieuwe producten bij gekregen. Zo zijn de Multi Dimension-lakjes uit het assortiment gehaald (EDIT: Blijkbaar zijn ze nog wel verkrijgbaar in het grote nail-art schap!), maar er zijn flink wat nieuwe nagelakken bij gekomen! Eén van die nieuwe lakken is Irreplaceable, één van mijn nieuwe favorieten.

Irreplaceable is een lak met een beige/lichte taupe-kleurige basis met daarin prachtige gouden glitters. In het flesje vond ik ‘m erg bijzonder, maar toen ik ‘m op mijn nagels aanbracht was ik al helemaal fan. Ik vond ‘m meteen zo mooi dat ik hem een paar dagen heb gedragen (iets dat ik alleen doe met lakken die ik ècht de moeite waard vind), dus dat zegt wel wat.

Het was een beetje lastig om de ware kleuren van de lak op foto vast te leggen, maar op deze foto is het iets duidelijker te zien. Ik vind deze lak vooral erg bijzonder omdat hij op het eerste oog vrij rustig lijkt, maar zodra het licht er op valt komen de gouden glitters duidelijk naar voren.

Ik had verwacht dat dit lakje slecht zou dekken, maar na twee laagjes was hij al perfect. Bovendien droogt hij opvallend snel! Ik heb ‘m nu enkele dagen gedragen (uiteraard met een base- en topcoat) en zit, los van een klein beetje tipwear, nog perfect op z’n plek.

Het nieuwe Essence-schap is nog niet overal te vinden, maar zal uiterlijk eind april overal moeten staan. Irreplaceable is echt mijn favoriete lakje van de nieuwe Essence-collectie, dus ik kan hem van harte aanbevelen!

Essence Irreplaceable kost €1,29 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

32 reacties

 1. mooie kleur (a)

 2. Heel mooi! Ik heb em ook 😀

 3. Femke zegt:

  Multi dimension is er nog wel, maar alleen bij de grote filialen waar ze ook een nail-art schap hebben. Ik heb em nu ook op mijn nagels. Leuk om zo te vergelijken 🙂

  1. Anne-Floortjee zegt:

   Ah nee 🙁
   Naja, gelukkig kom ik af en toe wel bij een Kruidvat met een dubbele display…

   Mooi kleurtje zeg, ik wil 'm ook!

 4. Jessica zegt:

  Hij is prachtig, ik heb hem ook. Ik lak normaal alleen mijn teennagels, maar deze moest ik gewoon op mijn vingernagels doen! Het viel me ook op dat hij snel droog was. Ik denk dat ik een backup ga halen, want het is echt een kleine fles.

  1. anne zegt:

   Ja het flesje is inderdaad klein maar: met mijn shrek-dupe van essence doe ik al heel lang en de bodem is nog niet in zicht. Maarja, een back up hebben is altijd fijn (: kun je nog is stuiteren met je nagellak

 5. Leontine zegt:

  Hij is echt mooi!

 6. Van de Multi-dimension heb ik nieuwe kleuren gehaald dinsdag! 😉

 7. Wauw, wat een prachtige kleur! Deze moet ik ook echt hebben 🙂

 8. Oeh die ziet eruit alsof hij heel mooi bij Catrice Walk In The Woods oogschaduw gaat passen! <3

 9. Hij ziet er wel erg tof uit!

 10. beautyandso zegt:

  Ik vind het een hele mooie kleur en met mooie subtiele glitters! Ook wel een zomers kleurtje, ga ik zeker kopen!

 11. super pretty 😀

 12. a1001addictions zegt:

  Wat een mooi lakje, deze komt ook zeker in mijn stash en voor nu gaat ie op de wishlist.

 13. Eline zegt:

  Wauw, deze kleur is moooi! Ik ben normaal niet zo weg van de kleine nagellakpotjes van Essence, ze drogen vaak voor geen meter en de kleuren zijn niet zo geweldig, maar deze MOET ik absoluut hebben! Alleen heb ik bij ons in de Kruidvat in het dorp nog niet het nailart-schap gespot 🙁 toch maar even kijken straks!

  1. Deze staat in het gewone schap, dus zal overal waar Essence verkocht wordt verkrijgbaar zijn!

 14. Wat een prachtig lakje!

  x

 15. Deze is idd zo mooi! Ik heb hem ook 🙂

 16. naillacquer zegt:

  Waauuww super mooi.

 17. watevahdude zegt:

  Erg leuk is deze!!

 18. Die is vet 🙂

 19. ik stond in de kruidvat maar dacht die gaat nooit dekken, dat blijft
  z'n doorzichtig lakje, dus helaas had ik hem niet mee genomen want
  hij staat je echt mooi en wat heb je mooie nagels ooit hoop ik dat oook
  te brijken..

 20. Wauw, zo op de foto vind ik hem echt heel erg mooi! 😀

 21. Ohhh wat is die mooi! Ik willum! Maar onze Kruidvat is overal zo langzaam mee en ook nu weer; de nieuwe essence en catrice is er nog steeds niet hier.. 🙁

 22. Wouw, wat een onwijs mooi kleurtje met een prachtige shimmer!

 23. Oh wat heb ik er een spijt van dat ik hem niet mee heb genomen. Ik heb vandaag where's the party gekocht en dat is ook echt een aanrader!

 24. Haha, die heb ik hier ook al klaar staan! Een bijzonder lakje 😀

 25. Valérie zegt:

  Wow, heel mooi!

 26. Emma zegt:

  Ik heb hem ook gekocht en ook al gedragen. Een prachtig lakje, heel mooi, maar wat staat hij me slecht! Het is bijna beschamend xD Compleet de verkeerde kleur voor mij, maar wel heel erg mooi.

 27. Prachtig lakje!

 28. Wauw die is echt erg mooi.

 29. Daniëlle zegt:

  Deze heb ik ook, ik heb ‘m alleen al een tijdje niet meer gedragen… Ik ga ‘m straks meteen weer opdoen! *in love*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.