Budget Nagellak

Essence Pretty Cool Life

Stiekem vind ik het eigenlijk hartstikke leuk dat het herfst is. Tijd om het weer lekker knus in huis te maken, kaarsjes aan en m’n favoriete kleuren weer uit de kast te trekken. Essence heeft voor dit seizoen echt een topkleur in de nagellakcollectie. Deze mag je niet missen tijdens het najaar!

essence-pretty-cool-life-2

Essence Pretty Cool Life is een prachtige jadegroene nagellak die echt prachtig is dankzij z’n stoffige tint. Vinden jullie dit ook geen prachtige kleur voor het najaar? Uit mijn collectie zijn er maar weinig tinten die in de buurt komen, vaak zijn tinten toch wat donkerder of feller. Deze is echt prachtig.

essence-pretty-cool-life-3

Houd er rekening mee dat je met deze nagellak het beste de bijpassende base- en topcoat uit de Essence The Gel Nail Polish-serie kunt gebruiken. Dan blijft hij namelijk hartstikke goed zitten (met gemak een dag of 4-5), terwijl met andere combinaties hij na een dag al enorm gaat slijten. Overigens ben ik de laatste tijd sowieso fan van de The Gel Nail Polish van Essence, dus top dat er nu zo’n mooi kleurtje bij is gekomen. Oh, en ook nog eens zéér budgetproof. Love it!

Essence Pretty Cool Life – €1,69
Kruidvat

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Mooi kleurtje.

  Xoxo

 2. Zeker een heel mooi kleurtje! Ik heb deze vandaag nog in mijn hand gehad. Ik twijfelde. Balen want nu ik deze fotos zie is hij echt prachtig!

 3. Varenka W zegt:

  ahhhwwww echt prachtig zeg.
  Ik heb nu olijf – army green op mijn nagels, ook een hele mooie herfst kleur (HEMA) maar deze is dan toch iets zonniger. Ga morgen eens een kijkje nemen want dit is exact de kleur waar ik zo van hou.

 4. I tried plenty of these Essence Gels and I love them. And I cannot believe how affordable these are!

  Yiota
  PinkDaisyLoves

 5. Wauw, wat een mooi kleurtje!

 6. Leuk kleurtje voor de herfst! Wel jammer dat je er ook de bijhorende basis en top voor nodig hebt! 🙂

 7. super lief kleurtje 😀

 8. Erg leuk kleurtje, mooi gelakt ook

 9. Mooie kleur!

 10. Deze kleur is inderdaad heel mooi 🙂 Vind hem goed bij het seizoen passen.

 11. prachtige najaarskleur om te zien zeg. erg mooi. liefs soraya

 12. Héel leuk kleurtje zeg! Ook best wel uniek denk ik ! ^^

 13. Ik vind dit echt een heel mooi kleurtje!

 14. Anitra zegt:

  Heel mooi kleurtje waar ik ook verliefd op ben geworden. Ik heb de base en topcoat in huis, maar nog niet gebruikt. De gel versie van essence nagellak blijft inderdaad heel goed zitten ook met seche vite als topcoat. Voor mij is er teveel roze momenteel in de collectie, maar deze en nog een paar andere maken dat goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.