Budget Reviews Tutorial Video's

Filmpje: First Impressions + Tutorial MUA

Vandaag laat ik jullie een snelle tutorial en mini-review van de producten van MUA zien! Ik heb nog bijna niks uitgeprobeerd, dus jullie gaan het samen met mij ontdekken. MUA (Make-up Academy) zal vanaf half april 2014 te koop zijn bij zo’n 70 filialen van Kruidvat in Nederland en zal ook in België verkocht worden. Voor een lijst met verkooppunten kun je kijken in dit artikel.

Nagellak: OPI Don’t Bossa Me Around
Oorbellen: Forever 21

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | PinterestFacebook | Google+

Dit vind je misschien ook leuk...

19 Reacties

 1. Supermooie look heb je gemaakt! Ik ben ook superblij dat MUA naar Nederland komt en ik ga zeker het undressed palet scoren!

 2. Je look is erg mooi geworden! Zoals je zegt maken ze wel veilige kleuren, maar ik vind dat ook wel leuk 🙂 En voor de meer unieke kleuren ga ik wel naar actrice of essence.

  1. Precies! Niet iedereen is op zoek naar spannende/speciale dingen, dus dan is MUA perfect! 😀

 3. Ik koop elke keer weer producten van ze als ik in Engeland ben 🙂
  Ik vind ze erg fijn 🙂

 4. Het lijken me echt fijne producten! Over een paar daagjes ga ik naar Londen dus dan ga ik lekker rondsnuffelen bij MUA. Prachtige draagbare look heb je gemaakt, ideaal voor overdag!

 5. Leuke spulletjes van MUA 🙂 Als het in de winkel komt wil ik ook zeker iets scoren!

 6. Ik denk niet dat alle producten even goed zijn…. Maar ik ben in elk geval heel benieuwd. In Londen trok dit merk nooit echt m’n aandacht ,maar nu kan ik het dus even wat beter bekijken 🙂

  1. Ik kijk er zelf in Londen ook nooit echt bij. Wellicht ook omdat het schap daar nooit heel netjes is, maar vooral omdat de producten niet heel uniek zijn. Maar er zit absoluut wel wat leuks tussen!

 7. Leuke items! Ik ken het merk eigenlijk niet zo goed, want ik heb er zelf niets van
  maar nu het naar NL en BE komt, kan ik mezelf er wat meer in gaan verdiepen 😉

  Liefs,
  Karlien

 8. Anouk zegt:

  Lekker negatief!!!

  1. Dat ben ik niet met je eens. Ik probeer in mijn reviews altijd eerlijk te zijn, en wanneer ik niet positief ben onderbouw ik dat ook. Ik vind MUA leuk vanwege de palettes en er zitten wat andere leuke producten tussen, maar het merk an sich is gewoon vrij ‘veilig’. Dus nee, ik ben niet per definitie negatief, maar wel kritisch. Dat is ook de bedoeling van een beautyblog 😉

 9. Ik ben zoooo blij dr MUA straks in Nederland verkrijgbaar is! Echt leuke producten, en mooie look heb je erbij gemaakt! X

 10. het lijken me echt fijne producten!

 11. Ik ben vooral heel benieuwd naar de palettes! Je hebt een goed en duidelijk filmpje gemaakt!

 12. Super leuke spulletjes!

 13. Een make-up n00bje zoals ik is hier heel blij mee! Zeker de paletten trekken mijn aandacht: ‘ik moet weer eens vaker een look maken!’ denk ik nu. De mascara lijkt me ook mooi maar ik raak ook heel snel de krul kwijt (soms direct al), met name bij niet-waterproof mascara’s. Maar toch, al met al: een dikke YAY!

 14. Ik ben ook heel erg benieuwd naar de MUA producten! Die palette’s vind ik zo mooi allemaal kwa kleur. Maar van de één hoor ik weer dat de pigmentatie tegenvalt en de ander vind het weer helemaal geweldig. Dus ik vraag me echt af wat het nou is.

 15. Linda zegt:

  Waarom steeds zwart beeld tussendoor. Ik denk dat het fijner kijkt zonder dat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.