Budget Reviews Tutorial Video's

Filmpje: First Impressions + Tutorial MUA

Vandaag laat ik jullie een snelle tutorial en mini-review van de producten van MUA zien! Ik heb nog bijna niks uitgeprobeerd, dus jullie gaan het samen met mij ontdekken. MUA (Make-up Academy) zal vanaf half april 2014 te koop zijn bij zo’n 70 filialen van Kruidvat in Nederland en zal ook in België verkocht worden. Voor een lijst met verkooppunten kun je kijken in dit artikel.

Nagellak: OPI Don’t Bossa Me Around
Oorbellen: Forever 21

Volg PinkyPolish.nl op: Twitter | Bloglovin’ | YouTube | Instagram | PinterestFacebook | Google+

19 Comments

 • Reply
  Mirthe
  5 april 2014 at 07:41

  Supermooie look heb je gemaakt! Ik ben ook superblij dat MUA naar Nederland komt en ik ga zeker het undressed palet scoren!

 • Reply
  Beautydagboek
  5 april 2014 at 08:47

  Je look is erg mooi geworden! Zoals je zegt maken ze wel veilige kleuren, maar ik vind dat ook wel leuk 🙂 En voor de meer unieke kleuren ga ik wel naar actrice of essence.

  • Reply
   Charlotte
   5 april 2014 at 16:54

   Precies! Niet iedereen is op zoek naar spannende/speciale dingen, dus dan is MUA perfect! 😀

 • Reply
  nenacecilia
  5 april 2014 at 08:48

  Ik koop elke keer weer producten van ze als ik in Engeland ben 🙂
  Ik vind ze erg fijn 🙂

 • Reply
  Svenja
  5 april 2014 at 09:07

  Het lijken me echt fijne producten! Over een paar daagjes ga ik naar Londen dus dan ga ik lekker rondsnuffelen bij MUA. Prachtige draagbare look heb je gemaakt, ideaal voor overdag!

 • Reply
  Manon
  5 april 2014 at 09:08

  Leuke spulletjes van MUA 🙂 Als het in de winkel komt wil ik ook zeker iets scoren!

 • Reply
  Sofie
  5 april 2014 at 11:03

  Ik denk niet dat alle producten even goed zijn…. Maar ik ben in elk geval heel benieuwd. In Londen trok dit merk nooit echt m’n aandacht ,maar nu kan ik het dus even wat beter bekijken 🙂

  • Reply
   Charlotte
   5 april 2014 at 16:53

   Ik kijk er zelf in Londen ook nooit echt bij. Wellicht ook omdat het schap daar nooit heel netjes is, maar vooral omdat de producten niet heel uniek zijn. Maar er zit absoluut wel wat leuks tussen!

 • Reply
  Karlien - Polished Cats
  5 april 2014 at 11:55

  Leuke items! Ik ken het merk eigenlijk niet zo goed, want ik heb er zelf niets van
  maar nu het naar NL en BE komt, kan ik mezelf er wat meer in gaan verdiepen 😉

  Liefs,
  Karlien

 • Reply
  Anouk
  5 april 2014 at 12:26

  Lekker negatief!!!

  • Reply
   Charlotte
   5 april 2014 at 16:52

   Dat ben ik niet met je eens. Ik probeer in mijn reviews altijd eerlijk te zijn, en wanneer ik niet positief ben onderbouw ik dat ook. Ik vind MUA leuk vanwege de palettes en er zitten wat andere leuke producten tussen, maar het merk an sich is gewoon vrij ‘veilig’. Dus nee, ik ben niet per definitie negatief, maar wel kritisch. Dat is ook de bedoeling van een beautyblog 😉

 • Reply
  Isabella
  5 april 2014 at 13:41

  Ik ben zoooo blij dr MUA straks in Nederland verkrijgbaar is! Echt leuke producten, en mooie look heb je erbij gemaakt! X

 • Reply
  Manon
  5 april 2014 at 13:45

  het lijken me echt fijne producten!

 • Reply
  Paola
  5 april 2014 at 17:24

  Ik ben vooral heel benieuwd naar de palettes! Je hebt een goed en duidelijk filmpje gemaakt!

 • Reply
  Josanne
  5 april 2014 at 17:34

  Mooi!

 • Reply
  Janneke
  5 april 2014 at 18:51

  Super leuke spulletjes!

 • Reply
  Michelle
  6 april 2014 at 01:03

  Een make-up n00bje zoals ik is hier heel blij mee! Zeker de paletten trekken mijn aandacht: ‘ik moet weer eens vaker een look maken!’ denk ik nu. De mascara lijkt me ook mooi maar ik raak ook heel snel de krul kwijt (soms direct al), met name bij niet-waterproof mascara’s. Maar toch, al met al: een dikke YAY!

 • Reply
  helena
  6 april 2014 at 17:15

  Ik ben ook heel erg benieuwd naar de MUA producten! Die palette’s vind ik zo mooi allemaal kwa kleur. Maar van de één hoor ik weer dat de pigmentatie tegenvalt en de ander vind het weer helemaal geweldig. Dus ik vraag me echt af wat het nou is.

 • Reply
  Linda
  13 januari 2015 at 23:12

  Waarom steeds zwart beeld tussendoor. Ik denk dat het fijner kijkt zonder dat

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.