Lifestyle Video's

Filmpje: Fitnesstrends 2014 (Femme)

Ik heb weer een nieuwe video voor Femme gemaakt! Deze keer over de fitnesstrends van 2014. Natuurlijk is het sowieso goed om met je gezondheid bezig te zijn, maar net als in mode- en beautyland zijn er elk jaar ook wat fitnesstrends terug te zien. Daar ga ik jullie vandaag meer over vertellen. Vergeet je trouwens niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Femme, zodat je nooit een video mist.

9 Comments

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  4 april 2014 at 08:01

  Wat een leuk filmpje 🙂 Hele fijne inspiratie. Ik ben net weer begonnen met mijn healthy sport lifestyle en dit filmpje is erg bruikbaar op het moment.

 • Reply
  Svenja
  4 april 2014 at 08:35

  Leuk filmpje met fijne tips!! Ik vind dieeten idd ook onzin! Ik eet nu al ongeveer een jaar heel bewust en gezond en het helpt echt enorm! Zo een smart watch lijkt me trouwens ook ideaal, daar kijk ik erg naar uit!!

 • Reply
  Anne
  4 april 2014 at 08:41

  Oh, ik wou dat bij mij in de buurt betaalbare personal trainers waren. Want helaas is voor mij 350 tot 400 euro in de maand voor 1 les per week niet te missen. (En ik werk gewoon…) Maar ik ga mezelf eens in het krachttraining deel bewegen. Even moed verzamelen….

 • Reply
  Manon
  4 april 2014 at 08:58

  Goed filmpje! Ik ben ook voor een gezonde leefstijl ipv dieeten.

 • Reply
  Natascha
  4 april 2014 at 09:32

  Goede tips! Zelf haat ik het ook als ik zie dat vriendinnen crashdieeten doen, gewoon gezond leven werkt het best op lange termijn. Ik merk ook dat steeds meer mensen gebruik maken van persoonlijke begeleiding. Eigenlijk zou elke beginnende sporter dat moeten doen. Zelf heb ik het nooit gedaan, puur vanwege de prijs.

 • Reply
  Marjolein
  4 april 2014 at 10:40

  Wat een fijne tips, het is belangrijk om gezond te leven! Bedankt voor je inspiratie!

 • Reply
  Manon
  4 april 2014 at 12:32

  Leuk filmpje, ik vind dieeten ook een beetje onzin, omdat je zelf goed op kan letten wat je eet. Als je eenmaal begint met dieeten moet je je daar ook aan houden anders kom je weer in hetzelfde patroon terecht en dat zou ik nooit willen, dus ik let nu liever een beetje op met wat ik eet als dat ik aan een dieet ga beginnen.

 • Reply
  Josanne
  4 april 2014 at 20:36

  Mee eens, enorm aan het krachttrainen hier!

 • Reply
  Marloes
  6 april 2014 at 11:14

  Ik ben zo benieuwd wat de techniek allemaal gaat doen! Spannend wel!

Leave a Reply