Lifestyle Video's

Filmpje: Fitnesstrends 2014 (Femme)

Ik heb weer een nieuwe video voor Femme gemaakt! Deze keer over de fitnesstrends van 2014. Natuurlijk is het sowieso goed om met je gezondheid bezig te zijn, maar net als in mode- en beautyland zijn er elk jaar ook wat fitnesstrends terug te zien. Daar ga ik jullie vandaag meer over vertellen. Vergeet je trouwens niet te abonneren op het YouTube-kanaal van Femme, zodat je nooit een video mist.

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Wat een leuk filmpje šŸ™‚ Hele fijne inspiratie. Ik ben net weer begonnen met mijn healthy sport lifestyle en dit filmpje is erg bruikbaar op het moment.

 2. Leuk filmpje met fijne tips!! Ik vind dieeten idd ook onzin! Ik eet nu al ongeveer een jaar heel bewust en gezond en het helpt echt enorm! Zo een smart watch lijkt me trouwens ook ideaal, daar kijk ik erg naar uit!!

 3. Anne zegt:

  Oh, ik wou dat bij mij in de buurt betaalbare personal trainers waren. Want helaas is voor mij 350 tot 400 euro in de maand voor 1 les per week niet te missen. (En ik werk gewoon…) Maar ik ga mezelf eens in het krachttraining deel bewegen. Even moed verzamelen….

 4. Goed filmpje! Ik ben ook voor een gezonde leefstijl ipv dieeten.

 5. Goede tips! Zelf haat ik het ook als ik zie dat vriendinnen crashdieeten doen, gewoon gezond leven werkt het best op lange termijn. Ik merk ook dat steeds meer mensen gebruik maken van persoonlijke begeleiding. Eigenlijk zou elke beginnende sporter dat moeten doen. Zelf heb ik het nooit gedaan, puur vanwege de prijs.

 6. Wat een fijne tips, het is belangrijk om gezond te leven! Bedankt voor je inspiratie!

 7. Leuk filmpje, ik vind dieeten ook een beetje onzin, omdat je zelf goed op kan letten wat je eet. Als je eenmaal begint met dieeten moet je je daar ook aan houden anders kom je weer in hetzelfde patroon terecht en dat zou ik nooit willen, dus ik let nu liever een beetje op met wat ik eet als dat ik aan een dieet ga beginnen.

 8. Mee eens, enorm aan het krachttrainen hier!

 9. Ik ben zo benieuwd wat de techniek allemaal gaat doen! Spannend wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.