Nagellak

Swatch: Herome WIC – Monte Verde

Herome - Monte Verde
Herome - Monte Verde

Dupe alert! Ik heb de zoektocht naar Catrice Sold Out Forever inmiddels maar opgegeven. Ik ben de afgelopen weken echt 4 keer per week bij diverse Kruidvat-filialen geweest, en telkens was hij uitverkocht! Jammer he? Toen ik vandaag even bij de DA in de buurt binnenstapte kwam ik wel de lakjes uit de Costa Rica-collectie tegen van Heroôme WIC. Daartussen zag een een mooi mintgroene kleur, genaamd Monte Verde, en die komt toch erg in de buurt. Uiteraard weet ik niet hoe goed hij op Jade of Sold Out Forever lijkt, maar hij past zeker in het rijtje.

Monte Verde is een mintgroene cream, helaas dus geen shimmer. Hij doet me erg denken aan Peppermint Patti van MAC, die overigens bekend staat als Jade-dupe. Ik heb hier twee laagjes aangebracht, maar voor het mooie zou je 3 laagjes aan moeten brengen om een volledig dekkend resultaat te krijgen.

Ik heb Debbie van Lushious Beauty gevraagd om Jade, Sold Out Forever en Monte Verde te vergelijken, en hopelijk zien we dan hoe goed deze lakjes op elkaar lijken!

De Costa Rica-collectie van Herôme WIC is een Limited Edition, dus je moet er snel bij zijn. De World Inspired Colours zijn te koop bij Douglas, de webshop van Herôme en andere parfumerieën. Ze kosten €6,95 per stuk bij Douglas en €7,50 bij de webshop van Herôme.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Ik wil echt al zo lang zo'n kleur. En ik zie hem ook altijd overal liggen, maar ik ben dan zo'n type die hem niet koopt…

  Echt mooi!

 2. Zee zegt:

  Ik heb ook heel veel moeite gehad met het vinden van catrice sold out forever,

  Uiteindelijk hadden ze hem nog in een kleine kruitvat, redelijk ver van het centrum van de stad in een winkelcentrumpje.

  Ik weet niet of dat ook ergens bij jou in de buurt is, maar zoiets zou je nog kunnen proberen…

  Verder is dit ook een heel erg mooi kleurtje hoor! 😀

  ( ik vind je nagels altijd erg mooi gelakt 🙂 )

 3. Samantha zegt:

  Naar aanleiding van dit bericht heb ik deze kleur ook gekocht, samen met een roze Madrid van Herome.
  Erg mooie kleurtjes, maar ik krijg deze groene er echt niet zo mooi op. hij is heel streperig bij mij. De roze gaat veel beter.
  Ik ben sowieso niet zo heel goed in nagellak opdoen, maar ik ben druk aan het oefenen!
  Ik vind jouw nagels er altijd erg mooi uitzien.

 4. Pas zegt:

  Sold out forever is wat groener als ik naar mn eigen nagels en jouw foto kijk. Er zit in SOF ook een klein shimmertje in – een beetje een groenige. Jade is ietsjes lichter/zachter dan SOF en daar zit een goud shimmertje in wat duidelijk zichtbaar is..

  1. Klopt, je hebt helemaal gelijk! Ik heb SOF inmiddels ook en ik heb er al een artikel over geschreven, Ook is er een artikeltje waar je ze naast elkaar kan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.