Nagellak

Swatch: OPI – Jade Is The New Black

Toen de Hong Kong-collectie van OPI aangekondigd was had ik  mijn zinnen gezet op Jade Is The New Black. Ik dacht dat ik die kleur helemaal fantastisch zou vinden. Toen ik hem opdeed om te swatchen was mijn enthousiasme niet helemaal terecht. Ik weet dat veel nagellakliefhebbers helemaal happy worden van donkergroene nagellak, maar om eerlijk te zijn past het totaal niet bij mij. Ik hou echt van bijzondere kleuren op mijn nagels, maar JITNB is een beetje… saai?

JINTB is dus een beetje een tegenvaller! Gelukkig ben ik wel heel erg tevreden over Suzi Says Feng Shui uit dezelfde collectie, dus het was niet helemaal een teleurstelling.

Deze swatch heb ik een maand of 2-3 geleden gemaakt, en was helemaal vergeten hem online te zetten. Ik weet dus ook niet helemaal meer hoe hij beviel, want het is alweer een tijdje geleden… Voor zover ik mij kan herinneren waren dit twee laagjes. De kwastjes en de samenstelling van OPI zijn altijd prima, dus dat zal in dit geval ook zo geweest zijn.

OPI is verkrijgbaar bij verschilldende schoonheidssalons, Sephora en de grote DA in de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland kost OPI €13,95 per stuk. Op Transdesign.com is OPI te koop voor $4.99 per flesje. Over bestellen bij Transdesign lees je meer in dit artikel. Ik weet nog niet wanneer de Hong Kong-collectie in Nederland te koop zal zijn, maar hij is in elk geval nu al bij Transdesign te koop.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Geweldige kleur he 😀 Ik wilde deze kopen maar twijfelde toch heel erg… ik heb nu die kleur van Catrice die er zo op lijkt 😀 Ik heb je ook getagd btw^^

  2. Ik vind hem juist heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.