Nagellak

Swatch: Catrice – Big Spender Wanted

Catrice - Big Spender Wanted

Catrice - Big Spender Wanted

Toen de eerste promofoto’s van de nieuwe Catrice nagellakjes boven kwamen drijven had ik meteen Big Spender Wanted op mijn verlanglijstje gezet. Gelukkig hadden ze ‘m op voorraad toen ik bij Kruidvat kwam en heb ik ‘m natuurlijk meteen meegenomen.

Dit is weer zo’n fijne kleur roze. Hij lijkt vrij simpel, maar er zit hele bijzondere shimmer in. Als je het flesje ziet zie je meteen wat ik bedoel. Er zit een combinatie van niet alleen zilver maar ook gouden shimmer in. Dat maakt zo’n framboosroze kleur weer interessant!

Zoals we inmiddels van de nieuwe Catrice lakjes weten is de kwaliteit uitstekend. Hij dekte perfect in twee laagjes, heeft een fijne samenstelling en het kwastje werkt keurig. Ideaal toch?

Catrice is te koop bij de grotere filialen van Kruidvat en Trekpleister en deze nagellak kost €2,49. Omdat deze collectie nog heel nieuw is, zijn de lakjes op veel plaatsen uitverkocht. Geen zorgen, de collectie is permanent, en wordt dus constant bijgevuld.

8 Comments

 • Reply
  Annelieke
  2 mei 2010 at 17:32

  Super kleurtje!

 • Reply
  Florianne
  5 juli 2010 at 13:44

  ik ben echt verliefd op de catrice lakjes, heb er zelf al een stuk of 9. Maar eigenlijk wil ik ze gewoon alle 30 (zijn er 30ong toch?)!!

  Deze wil ik ook!!

 • Reply
  Florianne
  6 juli 2010 at 18:58

  ik heb hem vandaag gekocht! kan niet wachten met hem uit te proberen. Inderdaad hele mooie shimmer! aaaaaah, geweldige kleur!

 • Reply
  Laura
  16 juli 2010 at 17:06

  Ziet er heel mooi uit!

  x

 • Reply
  myjnie samoobslugowe
  13 mei 2011 at 19:50

  Hey! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a extraordinary job!

 • Reply
  Roos
  16 juni 2011 at 15:32

  Ik heb deze kleur ook, ik vind hem mooi maar heb hem bijna nooit op.

 • Reply
  Naomi
  17 juli 2011 at 18:57

  oooh woooow die is mooi

 • Reply
  Iris
  9 augustus 2011 at 23:16

  Ik wil deze heel graag hebben, alleen hij is niet meer in de collectie. Heeft iemand hem nog bijna nieuw liggen toevallig?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.