Nagellak

Swatch: Barry M – Peach Melba

Onlangs ontdekte ik dat Barry M hun geweldige Gelly-serie had uitgebreid met een paar lichte tinten voor het voorjaar. Ik ben dus snel bij River Island langsgegaan om ze te scoren! Toen ik daar was viel mijn oog op een ander interessant lakje, namelijk de kleur Peach Melba. Ik twijfelde nog even of ik ‘m nou wel zou kopen (‘ik heb al zo veel perzikkleurige nagellakken’), maar toch nam ik hem mee. Dat is maar goed ook, want het is één van de mooiste lakken die ik in tijden heb gezien!

Peach Melba is, zoals de naam al doet vermoeden, perzikkleurig. Vorig jaar zagen we al zulke kleuren bij onder andere Rimmel Reggae Splash, maar die vond ik te oranje en niet dekkend genoeg. Dit is een heel ander verhaal! Ik was namelijk echt verbaasd over hoe mooi deze lak wel niet is. Barry M maakt wel vaker fantastische nagellakken, maar Peach Melba is echt een uniek mooie tint. Hij is goed roze en opvallend, maar wel vrij zacht waardoor hij heel draagbaar is. Dit staat mooi bij gebruinde handen in de zomer, maar ook met mijn lichte huid staat hij goed.

De kleur is al mooi, maar de dekking is ook uitstekend. Ik heb voor deze foto’s slechts twee laagjes gebruikt. Moet je nagaan! Dit is volgens mij de eerste perzikkleurige lak die ik heb die zo goed dekt. Ook de substantie werkt prettig en soepel. Peach Melba is trouwens niet een Gelly-lakje, maar komt uit de gewone serie van Barry M. Hij heeft dus niet die extreem glanzende finish, maar alsnog wel een heel mooi effect. De houdbaarheid is ook keurig en hij blijft ongeveer een dag of 4 goed op zijn plek.

Ik ben echt helemaal enthousiast over deze kleur! Ik draag in de zomer graag roze, koraal en perzik, dus ik vermoed dat ik heel veel plezier van deze lak ga hebben, Ik denk trouwens dat hij het ook leuk met nail art of bijzondere glitters zou doen (sowieso met goud!), dus daar moet ik eens mee gaan experimenteren.

Barry M Peach Melba is verkrijgbaar bij de winkels van River Island voor €4,00, maar ook online te bestellen bij de Nederlandse webshop The Make Up Spot voor €4,30.

Dit vind je misschien ook leuk...

43 reacties

 1. Wauw wat een mooie kleur, fijn ook dat hij 4 dagen blijft zitten!

 2. Mooie pastel kleur!
  Je nagels zien er goed gelakt uit.

 3. Wauw wat een mooie kleur. Hij komt perfect overeen met de kleur die ik nog zoek en nog beter dat hij zo lang blijft zitten ! Deze moet in mijn stash !

  Groetjes,
  Daisy
  http://greendaisys.wordpress.com

 4. Wauw, heel mooi! En dan blijft deze ook nog eens 4 dagen zitten? Dat is wel extra mooi!

 5. Prachtig lakje

 6. Wat een prachtige kleur

 7. Heel mooi kleurtje! Hier krijg je in de zomer ook heerlijk nog bruinere handen van denk ik !

 8. Mooie peachy kleur!

 9. Deze kleur staat al een hele tijd op mijn wishist!! Prachtige nagellak!!

 10. Wat een mooie kleur voor het voorjaar!

 11. prachtig kleurtje! Enne je foto’s zijn weer top!

 12. Deze vind ik echt heel erg mooi! Deze moet ik hebben haha

 13. Wauw indd een, geweldige kleur!

 14. Wauw, prachtig kleurtje!

 15. Barry M rockt! Zeker voor die prijs.

 16. Wat een schatig lakje!

 17. echt een prachtige kleur die bijna overal wel mooi bij staat!!!

 18. Wauw, wauw, wauw. Echt een prachtige kleur!

 19. Wauw, prachtig kleurtje! Als ik er ooit weer eens wat ga bestellen gaat deze zeker mee! 🙂

 20. Prachtige kleur!

 21. Hele mooie lak! Ik moet nog eens dringend langs de RI dus 😀

 22. Prachtige kleur! En fijn dat ie na 2 laagjes al dekt, bij zulke lichte kleurtjes is dat inderdaad vaak een probleem!

 23. Wat een fantastisch kleurtje 🙂

 24. hij is ZO mooi! Ik ben gek op peachy kleuren op lippen, nagels, wangen.. ga zo maar door ^^

 25. Hij is echt pràchtig!
  Volgende keer neem ik hem zeker weten mee 🙂

 26. Wat een super mooie lak!! Deze moet ik hebben!

 27. Wat een mooie kleur!!

 28. Wauw! Erg mooie kleur!

 29. Hallelujah <3

 30. Wat een prachtige kleur!
  Liefs, Tessa

 31. Deze heb ik ook en ik vind hem zo mooi!!

 32. Wat een ontzettend mooie kleur!

 33. lief kleurtje!

 34. Wow wat een prachtig kleurtje en lakje!
  Love it

  Liefs,
  Karlien

 35. Wat een prachtige kleur. HEBBEN!!!

 36. Wat een super tof kleurtje, die is echt heel mooi.

 37. mogelijk dupe catrice salmon blablachunkel? twijfel al een tijdje of ik dit moet kopen… haha

 38. Hele mooie kleur erg leuk voor de zomer:)

 39. Wow, wat een prachtig lak! Perfect voor de lente ♥

 40. Wat een super mooi kleurtje!

 41. Wat een mooie voorjaarstint

 42. Oh wauw wat een mooi lakje!

 43. Mooi en strak gelakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.