Make-up Reviews

Review: Catrice Duo Blush – As Lively As Ever (Floralista)

In elke Limited Edition-collectie van Catrice zit vaak één product dat er echt uitspringt. In de Floralista-collectie is dat wat mij betreft de Duo Blush in de kleur As Lively As Ever. Ik vond hem er prachtig uitzien, dus ik nam ‘m meteen mee!

Het eerste dat aan dit product opvalt is de prachtige verpakking. De bloemetjes (die als een rode draad door de hele Floralista-collectie lopen) zijn niet alleen gebruikt op het doosje, maar zijn ook in de blush zelf gedrukt. Helaas zullen deze bloemetjes tijdens het gebruik verdwijnen, maar het is in elk geval een leuk detail dat het product net even wat specialer maakt.

Het leuke aan deze blush is dat je hem op verschillende manieren kan gebruiken. Je kan er voor kiezen om elke kleur afzonderlijk te gebruiken (gebruik wel een wat kleinere kwast) of je kan de kleuren mengen. Leuk, want zo kan je met één product meerdere effecten bereiken!

Beide kleuren apart | Gemengd

De pigmentatie van deze Duo Blush is prima, maar het pigment had van mij nog ietsje sterker mogen zijn. Een ander minpunt is dat dit product vrij poederig is en dat heeft simpelweg met de matige kwaliteit te maken. Bij het swatchen merk je er weinig van, maar zodra je ‘m met een kwast aanbrengt is het meteen duidelijk.

De kleuren van As Lively As Ever zijn zacht en fris, maar je moet er wel van houden. Houd er rekening mee dat deze kleuren het met name goed doen op een lichte huid, dus dames met een medium/donkere huid zullen weinig aan deze kleuren hebben. Bovendien is deze blush volledig mat, dus shimmer-liefhebbers kunnen deze beter overslaan.

Ik heb As Lively As Ever nu zo’n drie weken in huis, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik ‘m nauwelijks gebruik. Ik gebruik gewoon liever een blush die mij net wat meer glans geeft! De verpakking is top, de kleuren zijn mooi, maar toch is het geen favoriet van mij. Voor de prijs (€3,99) hoef je het niet te laten, maar het is niet een absolute must-have voor in je stash.

De Catrice Duo Blush in As Lively As Ever kost €3,99 en maakt deel uit van de tijdelijke Floralista-collectie die nu in de winkels ligt.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Ik heb hem ook en vind hem echt heel erg mooi :D!

 2. lief kleurtje 😀

 3. Ah eindelijk iemand die hetzelfde gevoel heeft als ik bij deze blush 🙂
  Iedereen is er dol op maar hoewel de kleurtjes erg leuk zijn ik vind em te poederig, dus heb em niet gekocht. Maar de verpakking is inderdaad erg mooi.

 4. Ik heb hem ook al een aantal weken, en ik moet zeggen dat ik hem echt heel fijn vind!
  Ik houd wel van natuurlijke blush, dus veel shimmer en een sterke pigmentatie is niet echt mijn ding. Van de poederigheid heb ik zelf helemaal geen last, misschien ligt dat aan de kwast die je gebruikt?

 5. Leuk kleurtje maar heb al wel genoeg blushes!

 6. Melissa zegt:

  Ik heb hem ook maar vind hem idd niet spectaculair. Kocht een paar weken ervoor de blush Mighty Aphrodite van Mac en deze draag ik veel liever/vaker. (Ook deels logisch aangezien hem 8 keer zoveel kost)

 7. De verpakking is wel tof! Maar ik ben sowieso al niet zo van de blushes, dus ik skip 'm ook 😉

 8. Mooie blush (a)

 9. Jammer, ik dacht al dat het te licht voor me zou zijn 🙁

 10. Mooie blush 🙂

 11. Ik vind de blush eigenlijk prima qua kleur ook voor meiden met een medium huidskleur: staat lekker fris. Geeft genoeg pigment af met de blush brush van Gosh. Ik hoef de blush maar 1x aan te brengen met de kwast aan iedere kant. Is idd wel een beetje poederig, maar heb er geen last van tijdens het aanbrengen.

 12. Ik hou juist van matte blushes, dit is dus echt iets voor mij 🙂

 13. Ik heb hem zelf ook, erg mooie blush!

  x

 14. Lovethatmakeup zegt:

  Heb 'm ook en ben er heel erg tevreden mee:D

 15. ahh zo mooi! Ik baal dat de Kruidvat hier geen catrice meer verkoopt….verdorie…waarom…ik snap het niet! Ik probeer er nog steeds aan te komen haha

 16. Ik vind hem mooi, maar moet hem echt gaan testen, ben bang dat hij geheel wegvalt tegen mijn (wintersport)huidje.

 17. Ik vind hem mooi, heb hem gekocht een paar weken terug en ben er nog steeds dol op. Gebruik hem echt heel vaak! Lekker lente-kleurtje en ik vind het wel fijn dat hij mat is.

 18. a1001addictions zegt:

  Ik wilde deze ook perse hebben,, maar eenmaal gekocht vind ik m toch een beetje tegen vallen en mis er een lichte shimmer in.

 19. nog meer pigment? Ik had meteen een hele veeg kleur op mn gezicht staan toen ik hem opdeed!
  Vind t niet zo'n mooie kleur alleen als k m op heb.

 20. Ik heb hem ook en ik vind hem prachtig op mijn lichte huid. Ik hem hem sinds dien wel iedere dag gebruikt 😀

 21. Ik vind dat het juist een goed gepigmenteerd product is.
  Maar dat komt misschien wel omdat ik niet van die andere 'dure' blushes heb, misschien merk je dan wel verschil! Sinds ik hem heb gebruik ik hem heel vaak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.