Make-up Reviews

Review: The Body Shop Colourglide Lip Colour – 04: Sheer Pink

Ik draag regelmatig lipstick en heb dan ook flink wat kleuren in mijn stash. Ik review af en toe wat van mijn lipproducten, maar een groot deel is nog niet voorbij gekomen op Pinky Polish! Het leek mij leuk om af en toe in mijn stash te duiken en één van mijn lipproducten in het zonnetje te zetten. Vandaag is het de beurt aan The Body Shop Colourglide Lip Colour in de kleur 04: Sheer Pink!

Dit was mijn allereerste TBS-lipstick en ik heb ‘m al een tijdje, dus hij ziet er natuurlijk niet helemaal nieuw meer uit.Ik kocht deze lipstick omdat ik op zoek was naar een makkelijke roze kleur die ik bij veel verschillende looks kon dragen. Het is een mooie kleur, maar bij mijn lichte huid vind ik hem toch snel te overheersend worden, dus ik draag hem met name wanneer ik een rustige ooglook draag.

De structuur van de TBS-lipsticks verschillen behoorlijk per kleur, maar in het geval van 04: Sheer Pink is de kwaliteit prima in orde. De lipstick voelt aan als een echte lipstick en laat een soort wax-laagje aan op je lippen. Zo worden je lippen goed verzorgd en blijft de lipstick ook nog eens lang zitten!

Dit is een mooie neutrale roze lipstick die veel meiden goed zal staan. Het is vooral een prachtige kleur voor in de zomer, dus ik denk dat ik ‘m dan weer wat vaker ga dragen. Voor een The Body Shop Colourglide Lip Colour (oef, wat een naam!) betaal je €10,- en dat is een keurige prijs voor een prima lipstick. Ze zijn absoluut de moeite waard!

Dit vind je misschien ook leuk...

14 reacties

 1. Wat een mooie lipstick ^^ Alleen zou het echt niet mijn kleur zijn, sowieso is de finish niet echt één die bij mij past 🙂

 2. Mooi zeg!

 3. Erg mooi! Ik vind het je supermooi staan.

 4. Wauw, wat een prachtige kleur! Staat je ook erg mooi!

 5. Roos zegt:

  mooi! En je haar zit hier super! (op andere foto's ook hoor :p)

 6. appleblood zegt:

  Oooh! Mooie kleur! Staat je erg goed ^^

 7. Iris zegt:

  Wow je hebt echt mooie volle lippen!

 8. Erg mooi ook mooie kleur;D

 9. Mooie kleur!

 10. Mooi kleurtje! En ik moet nog steeds elke keer aan Anna Pollewell denken als ik jouw blog zie xD

 11. lief kleurtje 😀

 12. mooie kleur lipstick!

 13. Leontine zegt:

  Mooi kleurtje. En telkens weer denk ik, wow wat een mooie lippen! Ik moet het helaas doen met 2 kleine streepjes :-(…

 14. Supermooie kleur! Het is een hele naam maar ik ga 'm onthouden…zaterdag eens even spieken bij TBS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.