Lifestyle

Tip: H&M Home Cupcake-items

Ik ben dol op alles wat lief, schattig en meisjesachtig is. Op zich is de inrichting van mijn huisje vrij rustig en neutraal, maar een roze accent hier en daar mag natuurlijk niet ontbreken. Eén van mijn favoriet winkels voor vrolijke spulletjes voor in huis is H&M Home. Toen ik een tijdje geleden weer eens aan het snuffelen was in de webshop kwam ik een paar hele leuke dingen tegen die ik gewoon moést hebben. Did anyone say cupcakes?

De producten van H&M Home zijn te bestellen bij de gewone webshop van Hennes & Mauritz, maar zijn ook verkrijgbaar in de Flagship Store in Amsterdam aan de Dam. Gelukkig woon ik daar redelijk dicht bij in de buurt, dus ik ben meteen langsgegaan om te kijken wat ze hadden. Ik kocht twee dingen, een douchegordijn en een setje gastendoekjes.

Ik wissel vrij regelmatig van douchegordijn, maar dit is de leukste die ik tot nu toe heb gehad! Hij is overigens wel wat breed, dus ik heb er aan de zijkanten wat vanaf moeten knippen, maar ik denk dat hij voor de meeste douches het perfecte maatje heeft. Ik vind het trouwens geweldig om te zien wat zo’n douchegordijn met je badkamer kan doen. Mijn badkamer is ontzettend klein en saai, maar door dit douchegordijn zit het er allemaal een stuk vrolijker uit. Hij kost overigens €17,95.

Van de gastendoekjes van H&M Home ben ik al jaren fan. Ik heb ze inmiddels in allerlei verschillende prints en heb er een tijdje terug zelfs nog wat over geschreven. Deze doekjes zijn namelijk ideaal om je gezicht mee af te drogen nadat je ’s avonds je make-up hebt verwijderd. Ik gebruik zo’n doekje meestal een paar dagen en daarna gaat hij gewoon weer de was is. Ze zijn vrij klein (30x50cm), erg zacht en kunnen opgehangen worden aan een lusje. Ideaal wat mij betreft! Ze kosten overigens €7,95 voor een set van twee stuks.

Naast de items die ik kocht zijn er nog veel meer leuke Cupcake-dingen te vinden bij H&M Home. Ik heb er even een paar op een rijtje gezet:

Badmat (€14,95)
Deze wil ik nog zo graag hebben, maar mijn badkamer is er te klein voor! Jammer hè?

Tafelkleed (€24,95)

Theedoek (€4,95)

Hier word je toch helemaal vrolijk van? Ik in elk geval wel! Ik denk dat ik binnenkort nog even een keertje langs ga voor een theedoek, want die vind ik toch ook wel heel gezellig voor in mijn keuken.

De collectie van H&M Home is niet verkrijgbaar in de reguliere filialen van Hennes & Mauritz, maar is alleen te koop bij de webshop en de grote Flagshipstore aan de Dam in Amsterdam. Ik raad je vooral aan om even een kijkje te nemen in de winkel in Amsterdam, aangezien je daar de hele collectie kan vinden en alles gewoon in het echt kan bekijken. Veel shopplezier!

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. ohh dat is leuk 😀

 2. Ik wou de badmat bestellen, maar op de webshop is hij al uitverkocht! ):

 3. Leuk! Vooral het douchegordijn en de theedoek vind ik erg leuk 🙂

 4. melissa zegt:

  de badmat en die douchegordijn super leuk en de theedoek ook !!! i love cupcakes en jaaaa super leuk en tof intiatief van h&M !!!!

  xxxxx

 5. Wat een ge-wel-di-ge dingen!

 6. Leuke spulletjes, I love cupcakes!

 7. ik MOET dat douchegordijn hebben 😀

 8. Ahh, dat douchegordijn en die badmat vind ik echt heeeeel cute! <3

 9. Ahhh die badmat is leuk!

 10. ahw wat zien ze er cute uit !

 11. Jessica zegt:

  Had ze al gespot, idd ook helemaal mijn smaak !

 12. Tof die schattige spulletjes! Hebben, hebben, hebben!

 13. jennifer zegt:

  wat zjn ze leuk!:D

  kan je niet een home tour video doen?:D

 14. AAAAAAAAHH wat een schattige dingen. Hier word ik nou vrolijk van ;D

 15. Ohhhh, helemaal mijn ding ook hihi! Alleen heb ik nog geen eigen huisje…

 16. ik zeg home tour filmpje!

 17. Oooh, ziet er echt schattig uit! Nieuwe blog!
  x

 18. super leuke spulletjes!

 19. Ulrike zegt:

  Die badmat kan je toch ook gewoon in je kamer leggen?

  1. Ulrike zegt:

   Daarmee bedoel ik in je slaapkamer (:

 20. Ik vind dit echt superleuke items, maar helaas ben ik net samen gaan wonen en ik gok dat mijn vriend het niet echt zou waarderen als wij een ‘cupcake douche’ zouden krijgen 😛

 21. Wat cute! Ik heb ook een kleine, saaie badkamer maar een leuk douchegordijn en leuke douchemat (daar heb ik nog net plek voor) kunnen het wel een stuk gezelliger maken.

 22. Zoo leuk!! Ik wil die handdoekjes ook! 🙂

 23. wat een leuke spulletjes allemaal 😀

 24. Ah dat staat enig in je badkamer! Had ik maar al een eigen plekje om in te richten, het begint weer te kriebelen.

 25. nou hier wordt je inderdaad super vrolijk van! Ik zit hier in mn eentje te aaah en oehhh en cuten 😉 Super leuk

 26. Hahaha omg dit zou mijn vriend echt niet waarderen!

 27. I love cupcakes! Dat douchegordijn fleurt je badkamer echt helemaal op!

 28. Super cute! eens kijken of ik me vriend kan overhalen hihi denk het wel 😉

 29. Erg leuk! Dat fleurt je hele badkamer op hihi!

 30. ooo wat leuk zeg :D:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.