Reviews

Favorieten November 2010

Een nieuwe maand is weer aangebroken, dus het is tijd om mijn favoriete producten van de afgelopen maand te laten zien. Deze maand heb ik vooral gekozen voor producten die inspelen op een droge huid. Het weer is flink aan het veranderen en dat was duidelijk aan mijn huid te merken. Inmiddels heb ik een aantal fijne producten gevonden die de kou moeiteloos aan kunnen, dus ik ben klaar voor de winterse dagen! Ook mijn make-up lijkt een beetje met het seizoen mee te gaan, waardoor ik de afgelopen maand vooral koos voor warme winterse kleuren. Lees mee en ontdek wat mijn favoriete producten van afgelopen maand waren!

The Body Shop Vitamin E Intense Moisture Cream | La Roche-Posay Effaclar K

Mijn huid raakt vrij snel van slag wanneer het weer opeens verandert, maar dit jaar was ik er op voorbereid. Om mijn huid overdag goed te beschermen tegen de kou gebruik ik The Body Shop Vitamin E Intense Moisture Cream, een dagcrème voor de zeer droge huid. Ik was in eerste instantie een beetje bang dat hij te rijk voor mij zou zijn, maar hij werkt geweldig voor mijn huid. ‘s Avonds smeer ik nog steeds trouw met La Roche-Posay Effaclar K, een crème die jullie vorige maand ook al voorbij zagen komen. Ik gebruik deze altijd in combinatie met een nachtserum (zoals Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate) en mij huid blijft perfect egaal. Een topcombinatie!

OPI Avoplex High-Intensity Hand & Nail Cream

Niet alleen mijn gezichtshuid, maar ook mijn handen verdienen wat extra aandacht met deze temperaturen. Een paar weken geleden kocht ik een set met een aantal verschillende hand- en nagelriemproducten uit de Avoplex-lijn van OPI, waaronder deze handcrème. Ik heb hem nu al vaak gebruikt en het is één van mijn nieuwe favorieten. Hij ruikt heerlijk, trekt snel in en en geeft mijn handen een flinke boost.

Lush Lemony Flutter

Een oude favoriet en inmiddels een echte klassieker onder nagelliefhebbers is natuurlijk Lush Lemony Flutter. Mijn eerste pot was inmiddels ruim over de houdbaarheidsdatum heen, dus het werd tijd voor een nieuwe. Een paar weken geleden kocht ik eindelijk een nieuwe pot en ik heb hem weer helemaal teruggevonden. Een paar keer per dag smeer ik mijn nagelriemen in met deze boter met citroengeur en mijn nagelriemen blijven gehydrateerd en soepel.

MAC Studio Sculpt Concealer NC15

Per abuis had ik mijn favoriete concealer (MAC Studio Finish) op mijn werk laten liggen en zat er niets anders op dan één van mijn andere concealers uit de kast te halen. MAC Studio Sculpt was één van de concealers die ik een beetje vergeten was, maar inmiddels heb ik hem weer helemaal teruggevonden. De dekking van deze concealer is prima, hij blijft goed zitten en doet het ook goed op droge plekjes. Een prima concealer dus!

Satin Taupe | Sumptuous Olive
Trax | Vex

Nu het weer verandert merk ik dat ik mijn make-up ook een beetje op het seizoen aanpas. Afgelopen maand heb ik mijn MAC-collectie uitgebreid met een paar mooie oogschaduws. Ik heb ze samen in een paletje gedaan zodat ik ze mooi bij elkaar heb zitten. Sumptuous Olive is een prachtige bruin/groene oogschaduw. Trax is een mooie paarstint met gouden shimmer, en Vex is een beige/roze oogschaduw die er erg mooi bij past. De bekende kleur Satin Taupe stond al een tijdje op mijn lijstje, maar hij was telkens uitverkocht. Inmiddels heb ik hem eindelijk kunnen bemachtigen en daar ben ik blij om, want hij is erg mooi!

Eén van mijn favoriete nagelproducten van deze maand waren de Pupa Nail Art Kits. Vooral de combinatie van goud en rood vond ik prachtig en heb ik veel gedragen deze maand.

Dit waren mij favorieten van deze maand. Nog even en we zijn bijna toegekomen aan de absolute favoriete producten van 2010! Wat gaat het jaar snel hè?

Wat waren jullie favoriete producten van November?

13 Comments

 • Reply
  Aranka
  5 december 2010 at 12:58

  Prachtige spulletjes! Je mac palette is zo mooi!

 • Reply
  Elien
  5 december 2010 at 13:01

  Die dagcrème van The Body Shop heb ik ook 🙂 Ideaal voor in de winter!

 • Reply
  Ilja
  5 december 2010 at 13:04

  Leuke favoriete heb je, mooie MAC kleurtjes heb je in 't palette zitten <3

  Liefs Ilja

 • Reply
  Silva
  5 december 2010 at 13:17

  Wat een leuke favorieten heb je ertussen zitten! Zelf vind ik TBS Body Butter in Almond erg lekker:)

 • Reply
  Tasja
  5 december 2010 at 13:25

  Erg leuk ^^ Vooral je mac pallet is een mooie kleur collectie!

  Die moisture cream zocht ik laatst ook in de BS maar ze hadden em helaas niet, even kijken bij een groter filiaal dan maar 🙂

 • Reply
  Sophie
  5 december 2010 at 15:03

  Mijn favorieten:

  Bio-oil (gebruik ik 's nachts)
  Palmer's cacoa butter (bodylotion + handcreme, maakt de huid heerlijk zacht en trekt snel in!)
  TBS Big & curvy mascara (L)
  Maybelline 24h superstay foundation (fijne, beetje dewy foundation voor mij nu wat drogere huid)

 • Reply
  Jessica
  5 december 2010 at 15:58

  Je MAC palette is prachtig. Ik heb zelf ook Sumptuous Olive, maar weet nooit goed waar ik het mee moet combineren.

 • Reply
  PinkFairy
  5 december 2010 at 16:12

  Leuke spulletjes allemaal! Wat is eigenlijk het verschil tussen studio sculpt en studio finish concealer? Heb sinds kort studio sculpt en ben er super blij mee.

 • Reply
  Eline
  5 december 2010 at 16:23

  Mooie spulletjes hoor!

 • Reply
  Lisa
  5 december 2010 at 17:40

  Leuke favorieten! Lemony Flutter is ook een favo product van mij 🙂

 • Reply
  Martine
  6 december 2010 at 11:39

  Die crackpolish is cool en ik wil Lemony Flutter ook heel graag 😀

  x Martine

 • Reply
  darcy
  7 december 2010 at 18:50

  Leuk !

 • Reply
  Teddy
  8 december 2010 at 18:07

  Dat MAC palettje is pretty!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.